پنج شنبه ٠٥ ارديبهشت ١٣٩٨ -

منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار

زندگی یعنی امید و حرکت- دانشگاه نسل چهارم، مسوولیت پذیری اجتماعی، توسعه پایدارسلامت
چهاردهمین جشنواره آموزشی دانشگاه برگزار می شود
چهاردهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در سالن امام خمینی(ره) دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار می شود.
 ١٣٩٨/٠١/٣١ - نظرات : ٠متن کامل >>
جوانی پلی میان کودکی و پیری است. خوشبخت آن کسی است که این پل را به سلامت بگذراند.
حضرت علی اکبر (ع) فرزند ابی عبدالله الحسین علیه السلام در یازدهم شعبان سال 43 قمری....
 ١٣٩٨/٠١/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
تعویق برگزاری آزمون غربالگری المپیاد دانشجویان علوم پزشکی در سال 98
متقاضیانی که در آزمون غربالگری المپیاد دانشجویان علوم پزشکی سال 98 شرکت کرده اند توجه داشته باشند، مدیریت امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت در نامه‌ای به دانشگاه‌های علوم پزشکی تغییر زمان برگزاری آزمون غربالگری یازدهمین دوره المپیاد دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی را اعلام کرد.
 ١٣٩٨/٠١/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
زمان برگزاری سه آزمون کلیدی به تعویق افتاد
طبق مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی، با توجه به مشکلات موجود در استان های سیل زده کشور، زمان برگزاری سه آزمون کارشناسی ارشد، کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی و دکتری تخصصی و پژوهشی رشته‌های علوم پایه پزشکی به تعویق افتاد.
 ١٣٩٨/٠١/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت روز دندانپزشک
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه دکتر ضیایی 24 فروردین 98 در پیامی روز دندانپزشک را تبریک گفت.
 ١٣٩٨/٠١/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.