پنج شنبه ٣١ مرداد ١٣٩٨ -

منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار

رتبه علمی ۶ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقا یافت.
در دویست و نود و دومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارتقای مرتبه شش تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه موافقت شد.
 ١٣٩٨/٠٥/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
شهریه پذیرفته شدگان پردیس خودگردان کنکور سراسری سال تحصیلی98-97
اطلاعیه شهریه پذیرفته شدگان پردیس خودگردان کنکور سراسری سال تحصیلی98-97
 ١٣٩٨/٠٥/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
زمان دقيق و محل برگزاري مرحله دوم (مصاحبه) آزمون پذيرش دانشجو در مقطع دكتري تخصصي(Ph.D)سال تحصيلي 99-98
زمان دقيق و محل برگزاري مرحله دوم (مصاحبه) آزمون پذيرش دانشجو در رشته ژنتیک پزشکی،سیاست های غذا و تغذیه، بینایی سنجی در مقطع دكتري تخصصيPh.D سال تحصيلي 99-98
 ١٣٩٨/٠٥/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
دیدار رئیس دانشگاه با اعضای هیئت علمی گروه داخلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمدآقاجانی رییس دانشگاه ۱۹ مردادماه در دیدار با گروه‌ آموزشی داخلی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی مدون در گروه اظهار کرد: فعالیت‌های متمرکز و منظم هدف‌گذاری‌های آموزشی و پژوهشی را جهت می دهد.
 ١٣٩٨/٠٥/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام شد.
تقویم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای نیم سال اول، دوم و دوره تابستانی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اعلام شد.
 ١٣٩٨/٠٥/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.