چهارشنبه ٠٣ بهمن ١٣٩٧ -

منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار

توسط معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد:
دومین کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان آموزشی دانشکده ها تابعه
دومین کارگاه آموزشی کلاس های ضمن خدمت کارکنان
 ١٣٩٧/١١/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارتقای سه تن از اعضای هیئت‌علمی در دویست و هشتادوپنجمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه
در دویست و هشتاد وپنجمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارتقای مرتبه سه تن از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه موافقت شد
 ١٣٩٧/١٠/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
دومین همایش ارائه دستاوردهای طرح تحول و نوآوری در آموزش، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
دکتر ضیایی: لزوم مشارکت اعضای هیئت علمی جوان در طرح تحول و نوآوری/دانشگاه‌های آینده، دانشگاه‌های کارآفرین هستند
دکتر ضیایی با اشاره به ضرورت مشارکت اعضای هیئت علمی جوان در طرح تحول و نوآوری گفت: آموزش را باید بر اساس نیاز امروز و فردای کشور و جامعه توسعه داد.
 ١٣٩٧/١٠/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
با همکاری واحد آموزش مجازی اداره آموزش مداوم دانشگاه برگزار شد.
آزمون اینترنتی و فصلی دستیاران جراحی پلاستیک و ترمیمی
آزمون ارتقای فصلی دستیاران جراحی پلاستیک و ترمیمی با همکاری واحد آموزش مجازی اداره آموزش مداوم دانشگاه پنج شنبه 29 آذر در سالن شورای مرکز پزشکی آموزشی ودرمانی پانزده خرداد به صورت مجازی برگزار شد.
 ١٣٩٧/١٠/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
گزارش عملکرد کمیته های تخصصی هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در فصل پاییز:
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر معصومه جرجانی دبیر هیات ممیزه دانشگاه در خصوص فعالیت های این هیات گفت: تعداد کمیته های تخصصی هیات ممیزه درسه ماهه فصل پائیز سال جاری ده مورد بوده است.
 ١٣٩٧/١٠/١٠ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.