سه شنبه ٠١ آبان ١٣٩٧ -

منو اصلی
صفحه اصلي > آرشيو اخبار

در راستای سلسله نشست های معاونت آموزشی با مراکز آموزشی و درمانی:
اولین جلسه هم اندیشی با مسئولان مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدا تجریش با موضوع برنامه جامع آموزش بالینی با محوریت مراقبت از بیمار با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، دکترشاهین شادنیا معاون اجرایی معاونت­آموزشی، دکتر وحید­شاهی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر فرهادی نسب مدیر امور هیات علمی دانشگاه، دکتر طبیبی رییس دانشکده پزشکی، دکتر فروزانفر رئیس بیمارستان شهدا تجریش و دکتر حاجی مرادی معاون درمان بیمارستان و روسای بخش های این مرکز سه شنبه، بیست و چهارم مهر ماه در سالن شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.
 ١٣٩٧/٠٧/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
جلسه هم اندیشی با گروه بیماری های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد:
جلسه هم اندیشی با گروه بیماری های مغز و اعصاب با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، دکترشاهین شادنیا معاون اجرایی معاونت¬آموزشی، دکتر وحید¬شاهی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر ناصحی سرپرست اداره هیات علمی دانشگاه، دکتر علی طبیبی رییس دانشکده پزشکی، دکتر قره گزلی مدیرگروه و اعضاء گروه بیماری های مغز و اعصاب یکشنبه 23 مهر ماه در سالن شهید بهشتی شهید بهشتی برگزار شد.
 ١٣٩٧/٠٧/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
روند اجرای طرح تحول و نوآوری آموزش در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر سیدامیرمحسن ضیائی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تمام مدیریت های ستادی وزارت بهداشت در طی دو دهه گذشته سعی کرده اند تغییرات و اصلاحاتی را در مجموعه آموزش پزشکی ایجاد کنند که هم نقص های گذشته را جبران کنند و هم نگاهی به آینده داشته باشند.
 ١٣٩٧/٠٧/٢٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
با هدف بررسی چالش ها و راهکارهای عملیاتی اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش نشست معاونین آموزشی دانشگاه ها و موسسه های علوم پزشکی مستقر در کلان منطقه آمایشی 10
دومین نشست معاونان آموزشی دانشگاه­های مستقر در کلان منطقه آمایشی 10 کشور با حضور معاونان آموزشی و مسئولان دبیرخانه ­های تحول و نوآوری در آموزش، روز سه­شنبه مورخ 17/7/97 در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
 ١٣٩٧/٠٧/٢٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
با محور ماموریت های ویژه و جشنواره آموزشی دانشگاه : جلسه چهلم و چهل و یکم شورای تحول در آموزش برگزار گردید
چهلمین جلسه شورای تحول در آموزش دانشگاه روز شنبه تاریخ 7 مهرماه 97 در دفتر معاون آموزشی دانشگاه و با محور بررسی ماموریت های ویژه واسپار شده به دانشگاه در برنامه تحول و نوآوری در آموزش وزارت متبوع برگزار شد.....
 ١٣٩٧/٠٧/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.