سه شنبه ٢٧ آذر ١٣٩٧ -

منو اصلی
صفحه اصلي > آرشيو اخبار

نشست مدیران گروههای آموزشی برگزار شد:
دکتر ضیایی از طراحی مدل ارزیابی وضعیت علمی اعضای هیئت علمی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، نشست مدیران گروههای آموزشی با حضوردکتر آقاجانی رئیس دانشگاه، دکتر ضیایی معاون آموزشی، دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر شهرامی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد و ارزیابی عملکرد گرو های آموزشی و درخواست های اعضای گروه ها بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، نشست مدیران گروههای آموزشی با حضوردکتر آقاجانی رئیس دانشگاه، دکتر ضیایی معاون آموزشی، دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر شهرامی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد و ارزیابی عملکرد گرو های آموزشی و درخواست های اعضای گروه ها بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 ١٣٩٧/٠٩/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
اولین همایش ارائه دستاوردهای طرح تحول و نوآوری در آموزش، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
دکتر لاریجانی:برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی، تمام دانشگاه های کشور اعتباربخشی شده اند.
 ١٣٩٧/٠٩/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
ویژه نامه اولین همایش اریه دستاوردهای طرح تحول و نوآوری در آموزش
ویژه نامه اولین همایش ارایه دستاوردهای طرح تحول و نوآوری در آموزش.....
 ١٣٩٧/٠٩/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری اولین همایش ارایه دستاوردهای طرح تحول و نوآوری در آموزش دانشگاه
“اولین همایش ارائه دستاوردهای طرح تحول و نوآوری در آموزش دانشگاه" با هدف ايجاد زمينه مناسب براي تعامل، تبادل نظر و انتقال تجربيات، اقدامات و ارایه دستاوردهای طرح تحول و نوآوری در آموزش چهاردهم آذر ساعت 9صبح در سالن ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برگزار خواهد شد.
 ١٣٩٧/٠٩/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
۶۴ مدیر گروه آموزشی تعیین شدند/دکتر ضیایی: هماهنگی با سیاست های کلان آموزشی و استقرار حاکمیت آکادمیک از مهمترین اولویت‌های انتخاب مدیران جدید است
 ١٣٩٧/٠٨/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.