جمعه ١٢ آذر ١٤٠٠ -

منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار

ضرورت توجه به تولید علم و محصول برای ارتقای جایگاه دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در دیدار با روسای دانشکده های تابعه از زحمات روسای دانشکده ها علیرغم چالش های موجود در دوران شیوع کرونا تقدیر کرد و مدیریت دانشکده ها به خصوص در حوزه سلامت را یک مدیریت چندوجهی توضیف کرد.
 ١٤٠٠/٠٩/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر آشنا شوید
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای سهولت فرایند دسترسی به اطلاعات مربوط دانشکده ها، مراکز بهداشتی، آموزشی و درمانی، بیمارستان ها و پژوهشکده های این دانشگاه، چکیده اطلاعات و مشخصات این مراکز را در قالب اینفوگرافی به تصویر کشیده است.
 ١٤٠٠/٠٩/٠٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارتقای رتبه علمی ۱۳ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سیصد و دوازدهمین جلسه هیئت ممیزه که با حضور دکتر علیرضا زالی برگزار شد، با ارتقا به استادی دکتر فهیمه اخلاقی، دکتر حمیدرضا اسلامی، دکتر جلال زرین قلم ، دکتر حمیده مروج فرشی، دکتر سلیمان احمدی و دکتر محمد تقی یاسمی، ارتقا به دانشیاری دکتر محمدهادی رادفر، دکتر محمد رفیعی، دکتر آنیتا سبز قبایی، دکتر جلال الدین میرزایی رزاز ، دکتر امیررضا عابدی، دکتر مریم کاظمی اقدم و دکتر نادر اکبری دیلمقانی موافقت شد.
 ١٤٠٠/٠٩/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
درخشش دانشجویان در سیزدهمین المپیاد کشوری
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با کسب ۹ مدال رنگارنگ و شش دیپلم افتخار در سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور درخشیدند.
 ١٤٠٠/٠٨/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون آموزشی وزارت بهداشت: زیرساختهای رفاهی و حرفه ای دستیاران ارتقا می یابد
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین تجلیل از برگزیدگان آزمون های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی، از برنامه ریزی برای ارتقای زیرساختهای رفاهی و حرفه ای دستیاران خبر داد.
 ١٤٠٠/٠٨/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
مراسم تقدیر از فارع التحصیلان گروه بیهوشی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه به نقل از مدیرگروه بیهوشی دکتر سلیمی مراسم قدردانی و تجلیل از فارغ التحصیلان گروه بیهوشی نوزدهم ابانماه در سالن نور بیمارستان ایت ا.. طالقانی با حضور پیشکسوتان ،اساتید و دستیاران در فضایی صمیمانه برگزارشد. دکتر سلیمی در این مراسم درخصوص اخذ رتبه های بورد کشوری در گروه بیهوشی گفت: در میان فارغ التحصیلان گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چهار نفر موفق به اخذ رتبه ۵٪ و دو نفر نیز جزو ۱۰ درصد برتر رتبه های بورد کشوری شدند. ایشان در ادامه از برگزاری کلاس های آموزشی گفت: در طی سال تحصیلی گذشته دستیاران گروه بیهوشی حداقل هر ماه یک امتحان سراسری داشتند و با وجود همه گیری کرونا، کلاس های آموزشی به صورت مجازی برای ایشان برگزار گردید. علاوه بر موفقیت در کسب رتبه های برتر، بیش از ۹۵٪ از دستیاران سال چهارم گروه موفق به قبولی در امتحان کتبی بورد تخصصی و ۹۰٪ قبولی بورد شفاهی شدند. همچنین ۳۰٪ از رتبه های ۵٪کشوری در رشته بیهوشی از آن دستیاران شهید بهشتی بوده است. نفر اول بورد فوق تخصصی مراقبت های ویژه و نفر دوم و چهارم بورد بیهوشی در میان این همکاران عزیز بودند. همینطور از زحمات معاونین محترم گروه اقایان دکتر تیموریان، متقی، تاجبخش و خانم دکتر مسعودی تشکر و قدردانی شد. تاکید تمامی پیشکسوتان و سخنرانان در این مراسم تلاش برای جذب فارغ التحصیلان و جلوگیری از مهاجرت نخبگان رشته بیهوشی بود. در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از سوی گروه بیهوشی و دانشگاه از تلاش این عزیزان تقدیر بعمل آوردند.
 ١٤٠٠/٠٨/٢٣ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.