به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت آموزش
برگزاری ششصد و پنجاهمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و سی و دومین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه
ششصد و پنجاهمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و سی و دومین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه روز یکشنبه بیست و نهم فروردین ماه در دفتر معاونت آموزشی با حضور دکتر صدوقی معاون آموزشی

ششصد و پنجاهمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و سی و دومین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه روز یکشنبه بیست و نهم فروردین ماه در دفتر معاونت آموزشی با حضور دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر خانی جزنی معاون دانشجویی دانشگاه ، مدیران ، مشاوران معاونت آموزشی و معاونین آموزشی دانشکده ها برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر خانی جزنی ضمن قدردانی از حمایتهای ریاست محترم و معاون محترم آموزشی دانشگاه در مشارکت راه اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت ورامین گفت :این پروژه با توجه به سیاست ها و برنامه های دانشگاه در راستای گسترش توسعه هدفمند امور آموزشی در پنج رشته پرستاری، هوشبری، بهداشت عمومی، فوریت های پزشکی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و نیز کاردانی دهان و دندان راه اندازی شده است .
وی افزود: تعداد 131 دانشجو از طریق کنکور سراسری سال 1394 در این مجتمع آموزش عالی پذیرش شده اند که از 16 فروردین ماه 1395 در کلاس های درس حضور پیدا کرده و آموزش آنها آغاز شده است .
دکتر جزنی اظهار داشت:یکی از دغدغه های دکتر صدوقی در سال گذشته راه اندازی مجتمع عالی ورامین بود که این مهم با مشارکت و همراهی ایشان صورت گرفت .
در ادامه جلسه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه گفت : هدف کلی جشنواره آموزشی دانشگاه تبیین سیاست ها و برنامه های معاونت آموزشی دانشگاه با توجه به اسناد بالادستی ،ارائه گزارش عملکرد و فعالیت های حوزه ی آموزش دانشگاه و ارائه برنامه های آتی است و در راستای تحقق این اهداف در جشنواره آموزشي امسال از فرآيندهاي آموزشی مطلوب ، اعضاء هیات علمی برگزیده ، فراگیران برگزیده ، گروه های های آموزشی با عملکرد برتر تقدیر به عمل خواهد آمد و همانند سال گذشته از اساتید بازنشسته تقدیر به عمل خواهد آمد ایشان در ادامه آیین نامه و دستورالعمل اجرایی جشنواره آموزشی دانشگاه و شاخص های انتخاب افراد و گروه آموزشی برگزیده را جهت اعضاء به تفصیل ارائه نمودند.
وی در ادامه از معاونین آموزشی دانشکده ها خواستند با تعامل و مشارکت بیشتر با کارگروه های اجرایی دانشکده خود ، نتیجه اقدامات انجام شده در خصوص تهیه محتوای مناسب( با توجه به شاخص های ارسالی) برای درج در کتابچه جشنواره ، تکمیل وب سایت گروه های آموزشی ، انتخاب و معرفی عضو هیات علمی و دانشجوی برگزیده تهیه محتوای آموزشی قابل ارائه در غرفه پیگیری نمایند .
دکتر صدوقی به معاونین آموزشی دانشکده ها پیشنهاد نمودند در انتخاب دانشجویان برتر دانشکده خود علاوه بر کسب بالاترین نمره در رشته و مقطع ، رعایت اخلاق حرفه ایی و حضور پر رنگ دانشجویان در فعالیتهای آموزشی را نیز در نظر داشته باشند .
در ادامه موارد مطرح از سوی آموزش کل ، تحصیلات تکمیلی و اعضاء هیات علمی مورد بحث و تبادل نظر اعضاء شورا قرار گرفت.
نظر