ارتقای رتبه علمی ۱۶ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سیصد و یازدهمین جلسه هیئت ممیزه که با حضور دکتر علیرضا زالی برگزار شد، با ارتقا به استادی دکتر مهین بخشی، دکتر مژگان بنده پور، دکتر حمید مقدسی، دکتر مجید ملک محمد، دکتر عباس پیریایی و ارتقا به دانشیاری دکتر ودود جوادی پروانه، دکتر سیده مرضیه حسینی، دکتر جهانگیر قربانی، دکتر مینو کلانتری، دکتر سحر جزائری، دکتر مهرنوش ابطحی، دکتر فرزاد عموزاده، دکتر فرید تحویلدار بیدرونی، دکتر حمید نظریان، دکتر علی عامری و ارتقا به دانشیاری پژوهشی دکتر مرجان عجمی موافقت شد.

با ارتقای مرتبه علمی ۱۶ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موافقت شد.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سیصد و یازدهمین جلسه هیئت ممیزه که با حضور دکتر علیرضا زالی برگزار شد، با ارتقا به استادی دکتر مهین بخشی، دکتر مژگان بنده پور، دکتر حمید مقدسی، دکتر مجید ملک محمد، دکتر عباس پیریایی و ارتقا به دانشیاری دکتر ودود جوادی پروانه، دکتر سیده مرضیه حسینی، دکتر جهانگیر قربانی، دکتر مینو کلانتری، دکتر سحر جزائری، دکتر مهرنوش ابطحی، دکتر فرزاد عموزاده، دکتر فرید تحویلدار بیدرونی، دکتر حمید نظریان، دکتر علی عامری و ارتقا به دانشیاری پژوهشی دکتر مرجان عجمی موافقت شد.
اسامی اعضای هیئت علمی که در جلسه هیئت ممیزه چهارم آبان ماه با ارتقای آنان موافقت شده، امروز به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ابلاغ شده است.
گزیده ای از سوابق اساتید ارتقا یافته به شرح زیر است:
دکتر سحر جزائری دارای مدرک دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه Guelph کاناداست.
وی دارای ۲۳ مقاله اوریجینال و چهار مقاله مروری درباره مشکلات مطرح شده از سوی صنعت مانند افزایش ماندگاری، افزودنی های جدید و استخراج و نحوه اندازه گیری آلاینده ها و روشهای دستگاهی است.
دکتر جزائری از سال ۱۳۹۶ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
از مهمترین سوابق اجرایی وی می توان به فعالیت در شورای مشورتی بین المللی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، عضویت در کمیته جذب و پذیرش مرکز رشد و نوآوری انستیتو و عضویت در واحد تحقیق و توسعه اشاره کرد.
دکتر فرید تحویلدار بیدرونی دارای مدرک لیسانس بیولوژی از دانشگاه فردوسی مشهد، مدرک فوق لیسانس انگل شناسی پزشکی از دانشگاه تهران و دکتری انگل شناسی پزشکی از دانشگاه تربیت مدرس است.
وی از سال ۱۳۷۱ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
از مهمترین سوابق اجرایی وی می توان به مدیریت آزمایشگاه بیمارستان سمنان، مدیریت گروه انگل شناسی و قارچ شناسی دانشگاه سمنان، عضویت در گروه انگل شناسی و مسئولیت پژوهشی گروه برای هشت سال و عضویت در کمیته اجرایی و علمی گروه انگل شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد.
دکتر حمید نظریان دارای مدرک PhD بیولوژی تولید مثل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی از سال ۱۳۹۳ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
دکتر نظریان دارای بیش از ۵۰ مقاله بین المللی است و مسئولیت فنی آزمایشگاه جنین شناسی بخش ناباروری بیمارستان طالقانی را بر عهده دارد.
دکتر سیده مرضیه حسینی دارای مدرک دکتری علوم صنایع و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی سال ۱۳۹۳ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
تعداد کل مقالات پژوهشی دکتر حسینی ۳۱ عدد است که ۲۸ مقاله به زبان انگلیسی است؛ وی همچنین پنج مقاله مروری دارد.
از مهمترین سوابق اجرایی وی می توان به عضویت در کمیته EDO و عضویت در واحد تحقیق و توسعه در معاونت آموزشی اشاره کرد.
دکتر مهین بخشی دارای مدرک دکتری حرفه ای دندانپزشکی و بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی سال ۱۳۷۹ عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی قزوین و سال ۱۳۸۹ عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی شد و تا کنون با مرتبه دانشیاری در دانشگاه مشغول به خدمت بوده است.
دکتر بخشی دارای ۷۰ مقاله است و سرپرستی ترجمه کتاب کیس های کلینیکی بیماری های دهان را در کارنامه دارد.
از سوابق اجرایی وی می توان معاونت فرهنگی دانشکده دندانپزشکی قزوین، نمایندگی آموزش در بخش بیماری های دهان دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی، عضویت در کمیته EDO، طراحی سوالات آزمون ورودی دستیاری و ارتقا و مسئولیت آزمون های ملی در بخش بیماری های دهان اشاره کرد.
دکتر فرزاد عموزاده عمرانی دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس، متخصص ارتوپدی و فلوشیپ زانو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی ازسال ۱۳۹۳ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
دکتر عموزاده عمرانی از سال ۸۶ تا ۹۳ عضو مدعو هیئت علمی دانشگاه آزاد تنکابن بوده است و معاونت آموزشی بخش ارتوپدی بیمارستان امام حسین (ع) را در کارنامه دارد.
دکتر مژگان بنده پور دارای دکترای تخصصی ژنتیک ملکولی از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک است.
وی سال ۱۳۹۰ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و با مرتبه دانشیاری پایه ۱۲ در حال خدمت است.
دکتر بنده پور برگزیده جشنواره ابوریحان، جشنواره ابن سینا و جشنواره آموزشی است و در هفت سال اخیر معاونت پژوهشی مرکز تحقیقات بیولوژی سلولی و ملکولی را بر عهده داشته است.
همچنین معاونت پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی از سال ۹۴ تا ۹۷ در کارنامه وی به چشم می خورد.
دکتر جهانگیر قربانی دارای مدرک پزشکی عمومی، تخصص گوش و حلق و بینی و فلوشیپ رینولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی سال ۱۳۹۱ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
از مهمترین سوابق علمی وی می توان به مشارکت در راه اندازی برنامه فلوشیپ رینولوژی و فلوشیپ خواب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مشارکت در بازنگری برنامه طب خواب، فعال سازی درمانگاه خرخر در بیمارستان مسیح دانشوری، مشارکت در پژوهشهای مربوط به کووید ۱۹ و ارایه بیش از ۱۰ مقاله در این زمینه اشاره کرد.
معاونت آموزشی بخش گوش، حلق و بینی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، معاونت پژوهشی گروه گوش، حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضویت در هیئت تحریریه مجله نفس، همکاری با انجمن گوش، حلق و بینی انجمن رینولوژی ایران، شرکت در کمیسیونهای کارشناسی پزشکی قانونی و مشارکت در طراحی سوال های برگزاری آزمون های مختلف کشوری در کارنامه اجرایی دکتر قربانی به چشم می خورد.
دکتر مینو کلانتری دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و PhD کاردرمانی از دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
وی از سال ۱۳۸۵ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
دکتر کلانتری عضو هیئت علمی برگزیده دانشکده در سال ۱۳۹۶ است، وی برگزاری کارگاه های آموزشی و چاپ ۵۰ عنوان مقاله فارسی و انگلیسی را در کارنامه دارد.
از مهمترین سوابق اجرایی وی می توان به مدیریت گروه کاردرمانی،عضویت در بورد تخصصی کاردرمانی، عضویت در EDO دانشکده توانبخشی، عضویت در شورای پژوهشی و آموزشی دانشکده توانبخشی، مدیریت پژوهشی دانشکده توانبخشی، همکاری با هیئت ممتحنه و ارزشیابی در طراحی سوالات آزمون ارشد و دکتر، عضویت در کمیته ارزشیابی انجمن کاردرمانی، عضویت در تین تدوین استاندارد و عضویت در تیم بازنگری کوریکولوم ارشد کاردرمانی اشاره کرد.
دکتر مرجان عجمی دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکترای تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی از سال ۱۳۹۱ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
دکتر عجمی نفر اول بورد تخصصی تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی تهران است و سابقه همکاری در انتشار بیش از ۵۴ مقاله علمی معتبر و بین المللی را در کارنامه دارد.
وی عضو شورای پژوهشی و عضو شورای انتشارات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور است و مسئولیت ترجمان دانش و تدوین مقالات طرح ملی بررسی مصرف غذا و تغذیه در کشور را بر عهده دارد.
دکتر حمید مقدسی دارای مدرک دکتری مدیریت اطلاعات بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی ایران است و دوره پسادکتری در رشته انفورماتیک پزشکی را در دانشگاه ملبورن استرالیا گذرانده است.
وی از سال ۱۳۷۴ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه دانشیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
دکتر مقدسی تالیف شش کتاب و مقالات متعدد علمی، راهنمایی و مشاوره پایان نامه های دوره ارشد دو دکتری، دبیری بورد مدیریت اطلاعات و افورماتیک به مدت شش سال و عضویت در بورد، راه اندازی رشته های مدیریت اطلاعات و انفورماتیک در دانشکده پزشکی و عضویت در پنج گروه فرهنگستان و پنج زیرگروه آن را در کارنامه دارد.
مدیریت گروه در یازده دوره و به مدت ۲۲ سال، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکده در سوابق اجرایی وی به چشم می خورد.
دکتر مجید ملک محمد فوق تخصص ریه و فلوشیپ مراقبت های ویژه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی از سال ۱۳۸۵ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه دانشیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
یک دوره عضویت در هیئت مدیره انجمن ریه ایران، سه سال عضویت در هیئت بورد مراقبت های ویژه، عضویت در کمیته تدوین گایدلاین کشوری پرفشاری شریان ریوی و عضویت در کمیته پیوند بیمارستان مسیح دانشوری در سوابق علمی و اجرایی دکتر ملک محمد به چشم می خورد.
دکتر علی عامری دارای مدرک کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه شریف، ارشد مهندسی برق از دانشگاه شهید بهشتی و PhD مهندسی پزشکی از دانشگاه نیوبرانزویک کاناداست.
وی از سال ۱۳۹۵ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
دکتر عامری دارای مقالات متعددی در مجلات معتبر علمی از جمله IEEE، JNE و .... است.
دکتر مهرنوش ابطحی دارای مدرک کارشناسی بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتری از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی از سال ۱۳۹۲ با مرتبه استادیاری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مشغول به خدمت است.
دکتر ابطحی انتشار ۵۸ مقاله علمی که ۴۷ عنوان از این مقالات اسکوپوس هستند را در کارنامه دارد.
عضویت در هیئت تحریریه مجله بهداشت در عرصه، عضویت در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات ارتقای سلامت و محیط کار و عضویت در شورای فرهنگی دانشکده بهداشت و ایمنی در سوابق وی به چشم می خورد.
دکتر عباس پیریایی دارای مدرک دکتری تخصصی علوم تشریح از دانشگاه تربیت مدرس است.
وی از سال ۱۳۸۱عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه دانشیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
وی سه دوره به عنوان هیئت علمی نمونه دانشگاه برگزیده شده و عضو بورد تخصصی وزارت بهداشت است.
دکتر ودود جوادی پروانه دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، تخصص کودکان و فوق تخصص روماتو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی از سال ۱۳۹۳عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه دانشیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.
دکتر جوادی پروانه رتبه اول آزمون ورودی و دستیاری فوق تخصصی و رتبه دوم دانشنامه فوق تخصصی و عضو هیئت بورد رشته فوق تخصصی روماتولوژی کودکان است.
وی ریاست درمانگاه و کلینیک ویژه بیمارستان کودکان مفید، قائم مقامی معاونت درمان بیمارستان کودکان مفید، مسئولیت کمیته ارتقای امور هیئت علمی گروه کودکان دانشگاه، دبیر اجرایی کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان، عضویت در کمیته کووید ۱۹ بیمارستان مفید، معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی گروه روماتولوژی کودکان را در کارنامه دارد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: ۷۷۰۳م.ر