توازن و رشد همگن؛ نقطه قوت گروه آموزشی ارولوژی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی توازن و رشد همگن در گروه ارولوژی را از نقاط قوت این گروه آموزشی عنوان کرد و گفت: گروه ارولوژی در هر سه مولفه آموزش، پژوهش و ارایه خدمات به مردم در دانشگاه سرآمد است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توازن و رشد همگن در گروه ارولوژی را از نقاط قوت این گروه آموزشی عنوان کرد و گفت: گروه ارولوژی در هر سه مولفه آموزش، پژوهش و ارایه خدمات به مردم در دانشگاه سرآمد است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه ای که امروز با حضور اعضای گروه آموزشی ارولوژی دانشگاه برگزار شد، این گروه را یکی از موفق ترین گروههای دانشگاه به لحاظ مرتبه علمی، آموزشی و پژوهشی توصیف کرد و افزود: باید نتایج ارزشمند دستاوردهای افتخارآفرین این گروه مدل سازی شود.
دکتر زالی با بیان این که گروه ارولوژی دانشگاه درحوزه خود به مرجعیت علمی رسیده، مدل سازی برای الگو برداری از دستاوردهای فناورانه، آکادمیک و پژوهشی این گروه، توسط سایر گروههای علمی آموزشی دانشگاه را ضروری ذکر کرد.
رییس دانشگاه با اشاره به این که دانشگاه در حوزه ارولوژی در قله قرار دارد تاکید کرد: بدون شک استمرار این جایگاه در شرایط فعلی کاری دشوار است که با تلاش های اساتید و اعضای هیئت علمی این گروه وزین حفظ خواهد شد.
وی توازن و رشد همگن در گروه ارولوژی را یکی دیگر از نقاط قوت این گروه آموزشی عنوان کرد و افزود: این گروه در هر هر سه مولفه آموزش، پژوهش و خدمات از برجسته ترین گروههای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
دکتر زالی در ادامه نشر یافته های علمی گروه ارولوژی را مورد تاکید قرار دادو گفت: سهم بزرگی از فارغ التحصیلان ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در اقصی نقاط کشور در حال ارایه خدمت در حوزه سلامت هستند.
به گفته رییس دانشگاه تمام ابزاری که به یک بخش و دپارتمان مثل نیروی انسانی زبده، انتشار مقالات در مجلات معتبر، مرکز تحقیقات و تجهیزات هویت اجتماعی می دهد در گروه ارولوژی دانشگاه وجود دارد.
وی با بیان این موضوع که مرجع سازی در گروه ارولوژی تجلی خودباوری است تاکیدکرد: این مهم با اتکا به ارزشهای علمی اعضای گروه محقق شده است.
تامین تجهیزات، گسترش روابط بین المللی، اختصاص گرنت های آموزشی، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت آموزشی، استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و جذب نیروی انسانی جوان از جمله مواردی بود که رییس دانشگاه به آن پرداخت.
در ادامه دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با اشاره به این که گروه آموزشی ارولوژی یکی از برجسته ترین گروههای آموزشی دانشگاه به لحاظ تولید علم است، اظهار کرد: این گروه در زمینه تولیدات علمی به مراتب به کیفیت بییش از کمیت بها می دهد و با افتخار یکی از برترین گروههای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.
وی موضوع مرجعیت علمی در گروه ارولوژی دانشگاه را مورد توجه قرار دادو انتشار ۸۰ مقاله با کیفیت علمی در سال ۲۰۲۰ را از جمله دستاوردهای ارزنده این گروه دانست و گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال ۲۰۲۱ این روند پژوهشی با ضرب آهنگ تمرکز بر کیفیت رشد قابل توجهی داشته باشد.
دکتر طبیبی رییس گروه ارولوژی دانشگاه نیز در ادامه این نشست به تاریخچه گروه ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اشاره کرد و از صلاحیت پذیرش دستیاران دوره فلوشیپ در رشته های پیوند کلیه، اندویورولوژی و یورولاپاروسکوپی، ارولوژی ترمیمی، ارولوژی اطفال، اروانکولوژی و ارولوژی زنان از سال ۱۳۵۹ تاکنون در این گروه آموزشی خبر داد.
وی به مراکز آموزشی و مراکز تحقیقاتی مرتبط با گروه ارولوژی اشاره کرد و گفت: بیمارستان شهیدلبافی نژاد، بیمارستان شهدای تجریش، بیمارستان شهیدمدرس، مرکز تحقیقات ارولوژی و نفرولوژی، مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری و مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی از جمله مراکزی است که اعضای گروه ارولوژی دانشگاه به ارایه خدمات اموزشی و درمانی به مردم می پردازند.
رییس گروه ارولوژی در ادامه فعالیت های اساتید گروه ارولوژی در مجامع علمی و بین المللی را تشریح کرد و گفت: قریب بر ۲۵۰ متخصص ارولوژی در سراسر کشور و حضور بالغ بر ۱۷۰ فلوشیپ در رشته های مختلف در داخل و خارج از کشوراز جمله دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حوزه ارولوژی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در جلسه دیدار رییس دانشگاه با مدیران و اعضای گروه آموزشی ارولوژی دانشگاه اعضای گروهی مواردی همانند تامین تجهیزات و منابع کافی، جذب نیروی انسانی و اختصاص گرنت آموزشی را مطرح کردند.
انتهای پیام/
کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق