×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/12/17 - 10:30
  • بازدید : 1103
  • تعداد بازدید : 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش

پیام تسیلیت دکتر صدوقی به مناسبت ایام فاطمیه

سالروز شهادت حضرت صدّیقه ی طاهره،راضیه ی مرضیّه،منصوره ی مؤیّده،ممتحنه ی زکیّه،دخت رسول خدا،حضرت فاطمه ی زهرا(سلام الله علیها) را به حضرت رسول الله و اهل بیت مظلوم ایشان(علیهم السلام)،بالأخص حضرت بقیة الله العظمی-امام زماننا(عج الله تعالی فرجه الشریف)- و شیعیان و محبین آل الله الخصوص خانواده بزرگ علوم پزشکی شهید بهشتی صمیمانه تسلیت عرض می کنم. از سخنـان حضرت فـاطمه زهـرا (س)

سالروز شهادت حضرت صدّیقه ی طاهره،راضیه ی مرضیّه،منصوره ی مؤیّده،ممتحنه ی زکیّه،دخت رسول خدا،حضرت فاطمه ی زهرا(سلام الله علیها)  را به حضرت رسول الله و اهل بیت مظلوم ایشان(علیهم السلام)،بالأخص حضرت بقیة الله العظمی-امام زماننا(عج الله تعالی فرجه الشریف)- و شیعیان و محبین آل الله الخصوص خانواده بزرگ علوم پزشکی شهید بهشتی صمیمانه تسلیت عرض می کنم.

از سخنـان حضرت فـاطمه زهـرا (س)

خداوند ایمان را موجب پیراستگی از شرک، و نماز را سبب دوری جستن از تکبر و گردنکشی و پیروی از خاندان رسالت را عامل نظام ملت اسلام، و امامت ما را موجب جلوگیری از تفرقه و جهاد را سبب عزّت اسلام قرار داد.

 

سپاس و ستایش پروردگار را که دست بخشندة او از آستین آفرینش بیرون آمد و به مخلوقات جهان که در صحرای عدم بودند رنگ هستی بخشید.

 

سپاس و ستایش خدای را که ما بندگان را درس سپاسگزاری آموخت و شکرگزاری را وظیفة ما گردانید. (الله) پروردگاری است که قبل از هر چیز بوده و پس از هر چیز خواهد بود.

 

ای مردم مسلمان، به شما سفارش شده که ما را ترک نگویید و فرزندان پیغمبر خود را تنها نگذارید و عترت او را پاس دارید.

 

پدرم محمد (ص) آمد و شما را در مدرسة فضیلت و اخلاق درس اخلاف و فضیلت داد و آیین انسانیت را به شما آموخت.

 

ای گروه انصار، چرا همچون یخ فسرده‌اید و خاموشید؟ شما که زر در کف و زور در بازو دارید چه شده است که از جای نمی‌جنبید؟ کو ان بازوان کمانکش و کجاست آن مشت‌های کوه فرسا که به جنگ کفّار می‌رفتید؟

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 18136
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست