×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/11/15 - 15:20
  • بازدید : 1004
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه

برگزاری ششصد و شصت و هفتمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و پنجاه و دومین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه

ششصد و شصت و هفتمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و پنجاه و دومین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه روز یکشنبه چهاردهم بهمن ماه در دفتر معاونت آموزشی با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون

 

     ششصد و شصت و هفتمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و پنجاه و دومین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه روز یکشنبه چهاردهم بهمن ماه در دفتر معاونت آموزشی با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، مدیران معاونت آموزشی و معاونین آموزشی دانشکده ها برگزار شد.

در سخنان پیش از دستور شورای آموزشی دانشگاه دکتر ضیایی به بحث توسعه رشته های کارشناسی ارشد و ph.D و موضوع خدمات  سلامت پرداختند.

معاون آموزشی ضمن تاکید بر توسعه هدفمند رشته ها گفت: توسعه آموزش در قسمت های مختلف از جمله توسعه رشته در مقاطع کارشناسی ارشد وph.D  باید با برنامه ریزی دنبال شود.

وی در ادامه گفت: فارغ التحصیلان رشته های ph.D  سرمایه عظیمی هستند و باید در  میزان پذیرش  این مقطع  توجه خاص شود تا متناسب با نیاز جامعه پذیرش داشته باشیم.

معاون آموزشی افزود: سیاستهای توسعه هدفمند از جمله مسائلی است که در سطوح مختلف از جمله سیاستهای شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم و در نهایت دانشگاه باید سیاستگزاری و برنامه ریزی شود.

وی با تاکید بر اهمیت آموزش هدفمند گفت: در برنامه های آتی دانشگاه توسعه غیر هدفمند نخواهیم داشت و لزومی ندارد دانشگاه در تمامی رشته ها فعال باشد؛ دانشگاه باید به سمتی پیش برود که در رشته های خاصی توسعه پیدا کند ؛ در واقع برنامه توسعه در مرحله ای باید از دیگر دانشگاه ها متمایز شود و به زودی شاهد برنامه توسعه هدفمند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواهیم بود.

دکتر ضیایی با اشاره به اهمیت و توجه به توسعه رشته ها بیان داشتند: در سطح کلان، نگاه ها باید به سمتی برود که در جامعه اول کار و حرفه ایجاد شود و بر اساس آن تولید دانش و فن آوری داشته باشیم  و هرم  آموزش عالی باید متناسب با نیاز جامعه باشد.

در ادامه معاون آموزشی دانشگاه  بحث خدمات سلامت را مطرح نمودند و با اشاره به اهمیت آموزش بالینی بر اساس نظام سلامت گفتند: در بحث خدمات سلامت نیز نیازمند نقشه راه هستیم و باید میزان فوق تخصص ها و فلوشیپ های ما بر اساس نیاز نظام سلامت توسعه پیدا کند.

در ادامه جلسه دکتر کورش وحید شاهی مدیر جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه اهداف و برنامه های آتی مدیریت تحصیلات تکمیلی را بر اساس رویکرد و سیاستهای معاونت آموزشی دانشگاه؛ در دو محور توسعه سیستماتیک کمی و کیفی تحصیلات تکمیلی دانشگاه و بسته های تحول و نوآوری آموزشی دانشگاه برشمردند و جهت عملیاتی شدن برنامه ها، مشارکت و همکاری معاونین آموزشی دانشکده ها را خواستار شدند.

در این جلسه همچنین موضوعاتی از قبیل سیاست های جدید مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص ارتقاء کمی و کیفی تحصیلی تحصیلات تکمیلی، بررسی وضعیت دانشجویان شاغل (کارمند) در مقطع کارشناسی ارشد، بررسی وضعیت تحصیلی و تکمیل پرونده دانشجویان پردیس خودگردان جهت امور فارغ التحصیلی، راه اندازی رشته سیاست گذاری سلامت در مقطع Ph.D، تاسیس  رشته مهندسی  سلامت در مقطع کارشناسی ارشد، عدم ارائه درس بهداشت خانواده به برخی ورودی های رشته پزشکی، نامه دانشکده سلامت، ایمنی و محیط زیست درباره درس یک واحدی  ایمنی و ترافیک، نامه معاون محترم آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی درباره برگزاری آزمون پیش کارورزی دانشجویان رشته پرستاری و ظرفیت پذیرش دانشجو دردانشگاه در سال تحصیلی 98-97 مورد بحث و بررسی اعضاء شورا قرار گرفت.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 57827
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست