×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/05/22 - 15:52
  • بازدید : 78
  • تعداد بازدید : 77
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور ۵ هزار داوطلب در آزمون‌های بورد تخصصی و فوق تخصصی

معاون آموزشی وزارت بهداشت از ثبت نام نزدیک به ۵هزار داوطلب شرکت در این آزمون‌ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سیدجلیل حسینی در حاشیه بازدید از فرآیند طراحی آزمون بورد فوق تخصصی که صبح امروز در دانشکده پرستاری دانشگاه کلید خورد، عنوان کرد: در حال حاضر ۲۷۵ نفر از اساتید بوردهای فوق تخصصی در رشته‌های مختلف مشغول مرور کتاب‌ها و منابع علمی برای طراحی سوالات آزمون کتبی هستند. همچنین شنبه و سه شنبه نیز ۵۵۰ نفر از اساتید بورد تخصصی در این مرکز برای طراحی سوالات آزمون تخصص حضور پیدا می‌کنند.
 
معاون آموزشی وزارت بهداشت از ثبت نام نزدیک به ۵هزار داوطلب شرکت در این آزمون‌ها خبر داد و گفت: با وجود شرایط حاکم در کشور و حجم استرس و کار دستیاران در بالین در روزهای جنگ تحمیلی، با برگزاری به موقع آزمون‌ها سعی داریم دانش، مهارت عملی و سطح سواد مجموعه کادر سلامت را بروز نگه‌داریم.
 
وی گفت: سعی شده است بیشترین سطح محافظت از سوالات صورت گیرد تا حق اساتید و دستیاران تضییع نشود.
 
دکتر حسینی از حضور اساتید جوان در کنار اساتید پیشکسوت، صاحب نظر، مطلع و سرآمد رشته‌های مختلف در بورد به عنوان یکی از تغییرات آزمون‌ امسال خبر داد و افزود: با مصوبه شورای تخصصی تعداد اعضای بورد بر اساس تعداد مراکز آموزشی هر رشته تعیین شده است. دبیران بورد نیز با انتخاب اعضای بورد انتخاب شدند.
 
معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار کرد: سه محور ارزشیابی یا برگزاری آزمون، ارزیابی و اعتباربخشی بخش‌های آموزشی در سراسر کشور و همکاری با انجمن‌های علمی در سیاستگذاری‌ها در ابعاد آموزشی، پژوهشی و درمانی برای اعضای بورد تعیین شده است.
 
وی همچنین از برگزاری آزمون ارتقا با حضور ۱۰ هزار دستیار در ۴۸ مرکز صبح امروز خبر داد.
 
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 159528
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست