×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/07/07 - 18:53
  • بازدید : 54
  • تعداد بازدید : 54
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آستانه جهشی بزرگ برای دستیابی به اهداف متعالی

دکتر زالی در نشست هم اندیشی برنامه استراتژیک دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز از ظرفیتهای مطلوبی برخوردار است و در آستانه یک جهش بزرگ برای رسیدن به اهداف متعالی قرار دارد.

دکتر زالی در نشست هم اندیشی برنامه استراتژیک دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز از ظرفیتهای مطلوبی  برخوردار است و در آستانه یک جهش بزرگ برای رسیدن به اهداف متعالی قرار دارد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، نشست هم اندیشی رییس دانشگاه و جمعی از اساتید و صاحب نظران در راستای تدوین و طراحی برنامه استراتژیک دانشگاه چهارشنبه هفتم مهرماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.
 
 
 
 
دکتر زالی هدف این نشست هم اندیشی را استفاده از نظرات و پیشنهادات نخبگان و خبرگان زبده دانشگاه عنوان کرد که در تدوین و طراحی برنامه استراتژیک و نقشه راه دانشگاه می توانند نقش موثری ایفا کنندو برنامه ریزی های متعالی در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه  انجام دهند.
 
وی تدوین یک برنامه مدون، به هنگام ،مبتنی بر مقتضیات و با ابتنا به ظرفیتهای احصا شده و حرکت به سمت به فعلیت در آوردن پتانسیل ها و استعدادهای نهفته دانشگاه را یکی از مولفه های مهم در راستای ارتقای دانشگاه برشمرد.
 
دکتر زالی با اشاره به پیشینه درخشان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز از ظرفیتهای مطلوبی  برخوردار است و در آستانه یک جهش بزرگ برای رسیدن به اهداف متعالی قرار دارد.
 
رییس دانشگاه با اشاره به وجود برنامه های قبلی خاطرنشان کرد که برنامه های پیشین با توجه به شرایط روز نیازمند بازنگری هستند و در دانشگاه نیاز به تدوین یک برنامه ‌جدید مدون استراتژیک و‌راهبردی  هستیم.
 
دکتر زالی در ادامه سخنان خود ضمن بیان طرحهای کلی و نکاتی درخصوص تدوین برنامه استراتژیک و نقشه راه دانشگاه از حاضران خواست که نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص مطرح کنند.
 
وی با اشاره به وجود برنامه های راهبردی در آرشیو دانشگاه این برنامه ها را نیازمند به هنگام سازی  و بازنگری برشمرد و تاکید کرد که نگارش و تدوین و طراحی برنامه راهبردی جدید حتما باید با توجه به مفاد اسناد بالادستی صورت گیرد.
 
دکتر زالی مهم‌ترین مساله مورد توجه در برنامه راهبردی را طرح ریزی زمان بندی دانست و تاکید کرد که نگارش هر برنامه راهبردی باید عملیاتی باشد.
 
وی نقشه جامع علمی کشور را مهمترین سند بالادستی خواند که می توان به آن توجه کرد و توجه به اسنادی مانند سیاست اقتصاد مقاومتی، سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری درخصوص سلامت، حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و عبور سریع و انقلابی و جهادی از نقاب محصول سنتی دانشگاه نسل قبلی  را در تدوین برنامه راهبردی مهم برشمرد.
 
دکتر زالی با تاکید بر اهمیت مرجعیت دانشگاه تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه های پژوهشی آموزشی علمی بهداشتی و درمانی و خدماتی باید حتما به مرجع تبدیل شود . دستیابی به مرجعیت ملی و فراملی  گام بسیار بلندی است که باید در برنامه ها دیده شود و برنامه های راهبردی ما باید در راستای مرجعیت نگاشته شود و با اسناد بین المللی نیز همسان سازی شود.
 
وی با بیان این که در برنامه نویسی باید از اصول ماتریسی استفاده شود به دشواری های نگاشت برنامه ها با اسلوب  ماتریسی اشاره کرد.
 
رییس دانشگاه یادآور شد که برای تدوین برنامه باید کمیته های تخصصی از میان نخبگان حاضر در نشست تشکیل شود  که در حوزه های مختلف نظیر آموزش، پژوهش و فناوری، خدمات بهداشتی و درمانی، نیروی انسانی و توسعه ای و بین المللی سازی فعالیت کنند.
 
وی تاکید کرد که همه کمیته ها باید بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان مبنی بر توجه به جوانگرایی، محرومیت زدایی و عدالت گرایی در دانشگاه های علوم پزشکی را  مد نظر قرار دهند.
 
رییس دانشگاه ضمن آرزوی تعالی دانشگاه گفت:  همه ما فرزندان این دانشگاه هستیم و هر گامی که در راه تعالی این دانشگاه بر دارید و هر گونه افتخارآفرینی برای دانشگاه خودش را درقالب یک برنامه راهبردی بسیار مترقی و توسعه ای نشان خواهد داد.
 
وی خاطرنشان کرد: مدتهاست که تن بر آتش کرونا داریم و در این دوران با چالشهای زیادی مواجه شدیم که باعث شد تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. این موضوع باید بر برنامه راهبردی دانشگاه نیز حاکم باشد که چگونه می توان از بحران به نفع بهینه سازی دانشگاه استفاده کنیم.
 
دکتر زالی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از مشارکت سازنده و عالمانه حاضران در این هم اندیشی بر تشکیل هر چه سریعتر کمیته های مذکور تاکید کرد و دکتر امامی و دکتر فرحبخش را به عنوان کوردیناتورهای بین گروهی کمیته ها معرفی کرد.
 
در این نشست اساتید، مدیران و صاحبنظران دانشگاه ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات، پیشنهادات و دغدغه ها و نگرانی های خود پرداختند.
 
استفاده از پلتفرم  swot، تعیین پلتفرم توسط هر کمیته، احصای ظرفیتهای مربوطه در این پلتفرم، لزوم مهندسی مناسب در تدوین برنامه، مستند و مکتوب سازی رسالتهای قبلی مورد نظر دانشگاه، توجه بر برنامه ها و اولویت های ضروری دانشگاه در نگارش برنامه راهبردی، تاکید بر الکترونیک سازی و مکانیزاسیون فرایندها، استفاده از برنامه های موجودی که با مشارکت بین دانشگاهی طراحی شده است برخی از موارد مطرح شده در این نشست بود.
 
برگزاری دوره های توانمندسازی مدیران و دوره آموزشی مجازی مدیریت استراتژیک، استفاده از طرحهای پژوهشی موجود در دانشگاه در حوزه برنامه استراتژیک ، بازتعریف و بازآفرینی هویت جدید دانشگاه ، آسیب شناسی برنامه های راهبردی قبلی، تقسیم برنامه راهبردی دانشگاه به بخش های کوچکتر،  انعطاف پذیری برنامه، توجه به تفکر کارآفرینی در تمام شئونات دانشگاه، مشارکت همه ذینفعان برنامه در تدوین، پایش،عملیاتی سازی و اجرایی سازی برنامه، توجه به تعاملات با بخش غیر دولتی و بخش خصوصی، آسیب شناسی مداوم در طول برنامه و بررسی عدم عملیاتی شدن برنامه های قبلی ، مبتنی بر شواهد بودن برنامه ، نحوه نظارت و ممیزی  برنامه برخی دیگر از موارد مطرح شده در این نشست بود.
 
ازدیگر موضوعات مطرح شده می توان به داشتن پیوست اخلاقی و حکمت مداری، نگاشته شدن برنامه با نگاه غیر خطی، توجه به مولفه های بین المللی و مولفه های دانشجویی و فرهنگی اشاره کرد.
 
 
 
انتهای پیام/
 
کدخبرنگار: ۷۷۰۰ س.ع
  • گروه خبری : آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 108610
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست