×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/08/02 - 15:25
  • بازدید : 93
  • تعداد بازدید : 92
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دکتر زالی: دانشجویان شاهد و ایثارگر طراوت فرهنگی به ارمغان می‌آورند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: دانشجویان شاهد و ایثارگر علاوه بر کسب موفقیت‌های علمی و پژوهشی، طراوت فرهنگی در دانشگاه‌ها به ارمغان می‌آورند چرا که این افراد به خانواده‌هایی تعلق دارند که قالب آن ایثار و از خودگذشتگی است.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: دانشجویان شاهد و ایثارگر علاوه بر کسب موفقیت‌های علمی و پژوهشی، طراوت فرهنگی در دانشگاه‌ها به ارمغان می‌آورند چرا که این افراد به خانواده‌هایی تعلق دارند که قالب آن ایثار و از خودگذشتگی است.
 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در نشستی که صبح امروز در حاشیه جلسه هیئت رییسه با حضور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای سالهای متمادی، افتخار میزبانی دانشجویان شاهد و ایثارگر را به عنوان یادگاران معزز این عزیزان در کارنامه درخشان خود دارد.  

 

 

 

وی افزود: کسب رتبه‌های برتر در حوزه‌های مختلف دانشگاهی حاکی از توانمندی دانشجویان شاهد و ایثارگر و اجرای برنامه‌های زیرساختی و فرا سازمانی از سوی دانشگاه است.

 

رییس دانشگاه به تحصیل و افتخار آفرینی بیش از هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر اشاره کرد و گفت: بخش قابل توجهی از این عدد به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دستیاران بالینی تعلق دارد.

 

دکتر زالی از حضور۱۵۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در قالب ورودی‌های مهر و بهمن خبر داد.

 

وی به افتخار آفرینی دانشجویان شاهد و ایثارگر در آزمون‌های ملی، ادواری، جامع و علوم پایه اشاره کرد و گفت: این حجم  از موفقیت‌ دانشجویان شاهد و ایثارگر نشان از تلاش و مهرتائیدی بر شایستگی این افراد در حوزه‌های مختلف است.

 

رییس دانشگاه دانشجویان شاهد و ایثارگر را کاتالیزورهای فرهنگی در دانشگاه توصیف کرد و افزود: بستر خانوادگی و فرهنگی مبارکی که این افراد به آن تعلق دارند موجب شده تا نگاه دانشگاه به دانشجویان شاهد و ایثارگر بستری مناسب برای ایجاد و اشاعه فرصت‌های فرهنگی در بین دانشجویان باشد.

 

وی با اشاره به این‌که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برنامه‌های سیستماتیک و راهبردی در حوزه ارتقای بیشتر دانشجویان شاهد و ایثارگر در دستور کار دارد ادامه داد: اجرای برنامه نخبه‌یابی، استعدادیابی، استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی وفناوری از جمله برنامه‌های دانشگاه برای افزایش توانمندی این دانشجویان است.

 

رییس دانشگاه با تاکید بر این که تقویت توان علمی و خصوصا فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر مورد حمایت هیئت رییسه دانشگاه است اظهار امیدواری کرد که تمرکز و اثر بخشی این اقدامات افزایش یابد.

 

دکتر زالی با بیان این‌که بسیاری از فارغ التحصیلان و نخبگان این دانشگاه از خانواده‌های شاهد وایثارگر هستند ادامه داد: باید با کمک ابزارهای مختلف برون داد و اثربخشی این افراد در نظام سلامت مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

وی خواستار اختصاص رویدادی با عنوان یادواره شهدای دانشگاه به نخبگان شاهد و ایثارگر دانشگاه شد و افزود: این مهم می‌تواند الگوی مناسبی برای فعالیت‌های فرهنگی نودانشجویان باشد.

 

رییس دانشگاه تاکید کرد: موفقیت دانشجویان شاهد و ایثارگر در المپیادهای ورزشی در سالی که با بحران کرونا آغشته بود، افتخار دیگری برای دانشگاه ثبت کرد.

 

دکتر زالی افزود: دانشجویان شاهد و ایثارگر سمبل ایثارگری در جامعه هستند، این افراد از پتانسیل‌های علمی، فرهنگی و ورزشی بالایی برخوردارند، بنابراین باید برای افزایش توان علمی و فرهنگی این دانشجویان تلاش شود.

 

 دکتر علی‌اصغر کرامتی‌نیا مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه پزشکی شهیدبهشتی نیز در این جلسه به فعالیت‌های مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و فوق برنامه و دانشجویی اشاره کرد.

 

وی جامعه هدف مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه را فرزندان و همسران شهید، آزاده و جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، آزادگان( با حداقل شش ماه سابقه اسارت)، جانباز ۲۵ درصد بالاتر و همچنین جانبازان با حداقل ۱۵ درصد جانبازی و سه ماه سابقه حضور در جبهه و رزمندگان با حداقل سابقه حضور داوطلبانه شش ماه متوالی و یا ۹ ماه متناوب در جبهه عنوان کرد.

 

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه با اشاره به آمار دانشجویان شاهد و ایثارگر مشغول به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به حضور هزارو ۱۳۴ دانشجو (۶۰۵ زن و ۵۲۹ مرد) اشاره کرد و گفت: ۱۵۰ نو دانشجوی شاهد و ایثارگر در سال تحصیلی ۱۴۰۱ و  ۱۴۰۲ در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

 

دکتر کرامتی‌نیا فعالیت‌های اجرایی مدیریت شاهد و ایثارگر در نیم سال اول ۱۴۰۱ را تبیین کرد و به مواردی نظیر طراحی داشبورد مدیریتی جامع اطلاعات دانشجویان، برگزاری کلاس‌های تقویت بنیه علمی بر اساس آنالیز نمرات اخذ شده، تهیه و تکمیل فرم استعدادیابی، تشکیل هسته‌های آموزشی و پژوهشی، راه‌اندازی و فعال کردن سامانه پیام رسان و عملیاتی کردن طرح اساتید مشاور اشاره کرد.

از جمله پیشنهادهایی که مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در این جلسه بر ضرورت آن تاکید کرد، برگزاری ستاد مرکزی شاهد دانشگاه و برگزاری یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه بود.

 

انتهای پیام/

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 122207
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست