×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/12/09 - 10:34
  • بازدید : 1216
  • تعداد بازدید : 46
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش

ریاست دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه با اعضای هیات علمی گروه ارولوژی دیدار کرد/قدردانی از افتخارات و توانمندیهای گروه؛ تلاش برای کسب مرجعیت علمی

دکتر پیوندی رییس دانشگاه به همراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در نشستی در ادامه بازدیدهای دوره ای از گروههای آموزشی، با اعضای گروه ارولوژی روز سه شنبه چهارم

   دکتر پیوندی رییس دانشگاه به همراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در نشستی در ادامه بازدیدهای دوره ای از گروههای آموزشی، با اعضای گروه ارولوژی روز سه شنبه چهارم اسفندماه در مرکز پزشکی لبافی نژاد دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که دکتر ضیایی رییس جمعیت هلال احمر و عضو هیات علمی گروه، دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر سیم فروش مدیر گروه ارولوژی و رییس قطب ارولوژی و  سایر اعضای گروه نیز حضور داشتند، مسایل جاری گروه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مشارکت اعضای گروه در امور اجرایی و مسوولیتهای قابل توجه در دانشگاه، وزارت بهداشت و سطح کشور

در ابتدای این نشست دکتر جرجانی رییس دانشکده پزشکی به معرفی اجمالی گروه، رتبه علمی و نحوه توزیع اعضای گروه در مراکز تابعه دانشگاه پرداخت و درخصوص وضعیت استخدامی، نحوه توزیع اساتید و دستیاران در مراکز تابعه، اطلاعات دموگرافیک و وضعیت مشارکت اعضای گروه در امور اجرایی در سطح دانشگاه، وزارت بهداشت و کشور توصیحاتی بیان کرد.

وی با اشاره به عملکرد آموزشی، پژوهشی و درمانی و دستاوردهای گروه، این گروه را یکی از گروههای پر افتخار دانشگاه برشمرد که در سه بیمارستان لبافی نژاد، شهیدمدرس و شهدای تجریش مشغول ارایه خدمت به هموطنان هستند.

مشارکت اعضای گروه در امور اجرایی و عهده داری مسوولیتهای قابل توجه در سطح دانشگاه، وزارت بهداشت و کشور، آموزش تمامی رشته های تکمیلی مصوب ارولوژی، مشارکت فعال در برنامه آموزش پزشکی عمومی و ریفرم، قبولی  100 درصد و کسب رتبه های برتر در آزمونهای بورد، Hایندکس بالای اعضا (با میانگین 8 و جمع کل 159) که بالاتر از میانگین دانشکده پزشکی 3.1 است، میانگین سرانه سالانه تالیف مقالات انگلیسی 3.1 و مقالات فارسی 0.07 توسط اعضای گروه، تالیف کتاب جامع ارولوژی ایران بعنوان یک مرجع برای آزمونهای کشوری، انتشار مجله ارولوژی، عملکرد درمانی خوب و... از جمله فعالیتهای برجسته این گروه بود که دکتر جرجانی به آنها اشاره کرد.

وی با اشاره به ارزیابی صورت گرفته از گروه، حضور اساتید جوان و علاقمند، وجود Caseهای تروما و تعداد مناسب حراجی ها، برگزاری کلاسها به صورت منظم را از جمله نقاط قوت گروه برشمرد و در ادامه به دلیل حجم بالای کار و کم بودن تعداد دستیاران، عدم زمان کافی برای مطالعه و پروژه های تحقیقاتی، تجهیزات و امکانات نامناسب پزشکی و رفاهی پزشکان و ناکافی بودن کتب مرجع در کتابخانه را نیازمند توجه بیشتر دانست.

دکتر جرجانی وب سایت کامل گروه به زبان انگلیسی را باعث معرفی گروه و عملکرد آن و شایسته تقدیر عنوان کرد و با اشاره به فعال، پویا، جامع و کامل بودن سایت مرکز تحقیقات ارولوژی، خاطرنشان کرد گروه ارولوژی یکی از گروههایی است که از طریق سایت بخوبی معرفی شده است.

قطب ارولوژی رتبه هفتم را از بین 50 قطب گروه الف و رتبه ششم را از بین 31 قطب کسب کرد

در ادامه نشست دکتر سیم فروش مدیر گروه ارولوژی دانشگاه با اشاره به عملکرد آموزشی، پژوهشی و درمانی گروه درخصوص انس با قرآن، رعایت اخلاق پزشکی و مسایل مذهبی و حضور اساتید متعهد و متخصص اهل علم و دین در گروه توضیحاتی بیان کرد.

دکتر سیم فروش در سخنان خود خاطرنشان کرد: در ارزیابی قطب های کشوری از سوی وزارت بهداشت قطب ارولوژی رتبه هفتم را از بین 50 قطب گروه الف (آموزشی، پژوهشی، خدماتی) و رتبه ششم را از بین 31 قطب کسب کرده است.

به گفته وی انتخاب کتاب جامع ارولوژی ایران به عنوان کتاب برتر دانشگاهی سال 1393 در رشته پزشکی از طرف شورای انتشارات دانشگاه تهران، انتخاب کتاب ارولوژی عمومی بعنوان فرایند برتر آموزشی دانشگاه در نهمین جشنواره آموزشی دانشگاهی شهید مطهری، انتخاب گروه ارولوژی به عنوان گروه برتر در زمینه گسترش آموزش مجازی در جشنواره شهید مطهری سال 1394، طراحی و اجرای سامانه آموزش مداوم الکترونیک در ارولوژی به صورت مولتی مدیا و با امکان اخذ آنلاین امتیاز بازآموزی، اجرای 19 برنامه بازآموزی مدون الکترونیک، ثبت نام 400 نفر از متخصصان و  پزشکان عمومی در سامانه، اجرای کارگاه آموزش بیوپسی پروستات تحت گاید سونوگرافی ترنس رکتال در سامانه آموزش الکترونیک ارولوژی برای اولین بار در کشور، انتخاب به عنوان گروه برتر در تولید محتوای اموزش مجازی برای دستیاران و دانش اموختگان، فرایند برتر آموزشی در جشنواره شهید مطهری سالهای 91 و 92 از جمله افتخارات و دستاوردهای این گروه بود.

دکتر سیم فروش انجام آموزش های بین المللی در قطب ارولوژی ایران، آموزش تله سرجری در ارولوژی، انتشار 280مقاله در نمایه بین المللی( ISI،PUB MED ) ، کسب رتبه های برتر آزمونهای بورد، گزارش بالاترین تعداد اهدای کلیه به روش لاپاروسکوپی در جهان از یک مرکز و گزارش اولین مورد پیلوپلاستی مینی لاپاروسکوپیک در نوزادان در تنها مجله ارولوژی اطفال جهان را از دیگر افتخارات این گروه برشمرد.

وی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از حمایت مسوولان دانشگاه و تلاشهای همکاران گروه بر مستندسازی فعالیتها، انتشار فعالیتهای اساتید در سایت مرکز تحقیقات برای اطلاع رسانی، فرصتهای مطالعاتی، شرکت در کنگره های بین المللی و انتشار مقاله تاکید کرد.

در ادامه نشست بصورت اجمالی فعالیتها و عملکرد بخشهای ارولوژی بیمارستانهای شهیدمدرس و شهدای تجریش ارایه شد. سپس اعضای گروه به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. کمبود تعداد تخت و اتاق عمل، کمبود وسایل و تجهیزات اتاق عمل، حضور یک ارولوژیست خانم در هر مرکز، توجه به مسایل آموزشی گروه، تخصیص بودجه آموزشی به مرکز لبافی نژاد با توجه به عدم تخصیص بودجه از سوی تامین اجتماعی از جمله موارد مطرح شده بود.

گروه ارولوژی گروهی پیشرو در حوزه آموزش است/سرآمد بودن گروه ارولوژی در آموزش بین الملل

دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه نیز در بخش دیگری از این نشست گروه ارولوژی را جزو گروههای برتر در دانشگاه ذکر کرد که در آموزش و جذب دانشجوی بین الملل پیشرو است.

 وی با اشاره به معرفی گروههای برتر در جشنواره آموزشی دانشگاه؛ انجام کارهای گروهی، اقدامات مهم در راستای آموزش، جذب دانشجوی بین الملل را در این زمینه در اولویت برشمرد.

دکتر صدوقی با بیان این که ما توجه به آموزش را سرلوحه کار خود قرار دادیم گفت: گروه ارولوژی در جذب  نیروهای خوب همت داشته است و در امور اجرایی دانشگاه و کشور به دلیل توانمندی اعضا، مشارکت فعال دارد. نگاه همه جانبه در سطح دانشگاه را در گروه شما می بینم و امیدواریم الگویی برای سایر گروهها باشد.

معاون آموزشی دانشگاه در ادامه با اشاره به ابلاغ طرح تحول در آموزش پزشکی از اعضای گروه خواست درخصوص سرفصلهای این برنامه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنند.

آموزش مجازی، بین المللی سازی، اعتبار بخشی آموزشی مراکز، فرصت های مطالعاتی و ماموریتهای آموزشی، جذب نیرو، عدم وجود ارتبا ط مالی بخش آموزش بیمارستان لبافی نژاد با دانشگاه، پیشرو بودن گروه در توجه به آموزش پزشکی عمومی، توانمندی اعضای گروه، راه اندازی سایتهای مختلف توسط گروه و ... از دیگر مواردی بود که دکتر صدوقی درخصوص آنها توضیحاتی بیان کرد.

نیروی انسانی، عظیم ترین سرمایه کشور است

در ادامه نشست دکتر ضیایی رییس جمعیت هلال احمر ایران و عضو هیات علمی گروه اظهار داشت: برای این که یک دپارتمان آموزشی به رویش و تکامل برسد 30 سال زمان لازم است و فکر نمی کنم در کل کشور دپارتمانی را پیدا کنید که در تمام حوزه های مسوولیتی اعم از آموزش، پژوهش و مدیریت دانش و فرهنگ کامل باشد درحالی که گروه ارولوژی در تمامی این بخشها بخوبی عمل کرده است و از لحاظ بهره وری نیز در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و سایر دانشگاهها نمونه است.

دکتر ضیایی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت، خدمت رسانی به بیماران را در اولویت کاری بیمارستانها و مراکز درمانی برشمرد.

وی در ادامه با ابراز تاسف از این که به بخش آموزش بودجه ای تخصیص داده نمی شود گفت: در وزارت بهداشت سعی کردیم بهای خدمات تمام شده آموزشی را حساب کینم که سنگین ترین هزینه ها مربوط به بخش آموزش بود اما اینها هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری می باشند.

دکتر ضیایی در خاتمه خاطرنشان کرد: نیروی انسانی عظیم ترین سرمایه کشور است و اگر بتوانیم این تغییر نگرش را ایجاد کنیم که تربیت نیروی انسانی هزینه دارد بسیاری از مشکلات و مسایل رفع خواهد شد.

گروه ارولوژی گروهی توانمند و پرافتخار و الگویی برای سایر گروهها

دکتر پیوندی رئیس دانشگاه در این نشست از گروه ارولوژی بعنوان یکی از توانمندترین و پرافتخارترین گروههای آموزشی دانشگاه نام برد که می تواند الگویی برای سایر گروهها باشد و از زحمات ارزشمند مدیر و اعضای گروه ارولوژی قدردانی کرد.

وی با اشاره به شاخص بودن اعضای گروه از جنبه های علمی، آموزشی، پژوهشی، درمانی، اخلاقی، مدیریتی و مذهبی، مدیریت خوب دکتر سیم فروش را باعث همگرایی اعضا و حرکت در راستای تحقق اهداف گروه و دانشگاه برشمرد وخدمات درمانی اعضای گروه در سه مرکز تابعه دانشگاه(بیمارستانهای لبافی نژاد، شهدا و شهیدمدرس) را زبانزد عنوان کرد.

راه اندازی و بنیانگذاری رشته های متعدد تخصصی و فوق تخصصی توسط گروه، انتشار مقالات و نمایه کردن آنها، Hایندکس بالای اعضای گروه، حضور اعضای گروه در سه مرکز تحقیقات (ارولوژی، باروری و ناباروری و کاربرد لیزر در پزشکی)، پتانسیل بالا و توانمندی گروه را از توفیقات و ویژگیهای بارز گروه برشمرد که قابل تقدیر است.

دکتر پیوندی با اشاره به توانمندی گروه ارولوژی در جذب دانشجویان خارجی در مقطع فلوشیپ و اجرای آموزش مجازی اظهار امیدواری کرد این پتانسیل به سایر گروهها و بیمارستانها نیز تسری یابد و افزود: هدف دانشگاه این است که 25درصد از آموزش ها در مقاطع لیسانس و تحصیلات تکمیلی بصورت مجازی انجام شود تا هزینه ها کاهش یافته و بتوانیم گامهای بلندتری برداریم.

رییس دانشگاه در ادامه سخنان خود فعالیت قطب ارولوژی و مرکز تحقیقات ارولوژی را بصورت مستقل از یکدیگر با حضور اعضای گروه ارولوژی مثبت ارزیابی کرد و توضیحاتی داد.

وی اجرای طرح تحول سلامت را باعث بهبود وضعیت درمان و افزایش نسبی بار بیماران ذکر کرد و با اشاره به اجرای گام چهارم برنامه (تحول در آموزش پزشکی) و ابلاغ  بسته های 12 گانه، توجه بیشتر به کیفیت آموزش و ارتقای آن را ضروری دانست.

رییس دانشگاه افزود: یکی از این بسته ها جامعیت و مرجعیت علمی است که گروه توانمند ارولوژی می تواند در زمینه ارولوژی مرجعیت خوبی در کشور باشد.

انجام پژوهش کاربردی منجر به رفع نیازهای مردم، ایجاد شبکه های مختلف در دانشگاه، عدم پرهیز از موازی کاری، حمایت دانشگاه، زمان بر بودن رفع کمبودها، جذب متخصص خانم،  تخصیص اعتبار به بیمارستان لبافی نژاد از دیگر موضوعات مطرح شده توسط ریاست دانشگاه بود.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 29289
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست