رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب شد
با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان به عنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.
با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان به عنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حکم انتصاب دکتر مرتضویان از سوی دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:
"برادر گرامی جناب آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان
سرپرست محترم انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست محترم دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه
سلام علیکم
پیرو ابلاغ سرپرستی شماره ۱۰۰/۹۲۷۲مورخ ۱۳۹۹/۹/۱۲ و با توجه به مصوبات جلسه مورخ ۱۴۰۰/۱/۲۱شورای عالی انستیتو و به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان " رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه" منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.
موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.
دکتر علیرضا زالی
رییس دانشگاه"
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر مرتضویان دانش آموخته دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي، گرايش تكنولوژي مواد غذايي از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی با مرتبه استادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
سوابق اجرایی و علمی
- دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي باگرايش تكنولوژي مواد غذايي.
- عضو شورای مشورتی غذا در سازمان غذا و دارو
- عضو شورای حمایت از فناوری و شرکتهای دانشبنیان در سازمان غذا و دارو
- معاون آموزشي دانشكده و انستیتوی تغذیه و صنایع غذایی کشور
- مدير كميته تحقيقات دانشجويی دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتیپزشكي شهيدبهشتي
- عضو شورای آموزشی دانشگاه علومپزشكي شهيدبهشتي
- عضوشورای سياستگذاری کمیتهي تحقیقات دانشجوییکشوری در وزارت بهداشت
- مشاور علمي سازمان غذا و دارو در حوزه لبنيات و مواد غذايي فراسودمند .
- مشاور علمی دفتر بهبود تغذیهي جامعه در صنعت غذا
- نماينده رياست سازمان ملي استاندارد ايران در كميتههاي ملي غذايي و ميكروبشناسي (۱۳۸۷- ...).
- عضو هيات تخصصی بورد صنایع غذایی در وزارت بهداشت (۱۳۹۲- ...).
- عضو شوراي پژوهشي انستيتوی تحقيقات تغذیه و صنایع غذایی (۱۳۹۲- ...).
- عضو کمیته فنی و قانونی صدور پروانههای بهداشتی معاونت غذا و داروي دانشگاهعلوم پزشكي شهيدبهشتي
-عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه علومپزشكي شهيدبهشتي (۱۳۹۶- ...).
- عضو شوراي راهبردي نهاد رهبري در دانشگاه علومپزشكي شهيدبهشتي
- عضو هياتمديرهي انجمن پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند
- عضو کمیته فنی انجمن فرآوردههای لبنی.
- عضو هیئت تحریریه شش مجله خارجی و داخلی و سردبیر میهمان مجله «Current Opinion in Food Science»(ISI)
برخی از افتخارات:
- عضو سطح ۱بنياد ملي نخبگان و برندهي جايزهي پژوهشي سطح ۱اين بنياد.
- دانشمند یک درصد پراستناد برتر ESIدر جهان
- رتبه ۱پژوهشی کشور در میان متخصصان صنایع غذایی
- برگزيده حقوقی رتبه اول جشنوارهي علومپزشكي رازي به عنوان مدیر کميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه علومپزشكي شهيدبهشتي از سال ۱۳۹۸-۱۳۹۲
- دانشیار پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۳
- مخترع برتر دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۲
- استاد نمونه آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره آموزشی ۱۳۹۲
- برگزيدهي حقیقی رتبهي اول جشنوارهي علومپزشكي رازي به عنوان مخترع جوان ۱۳۹۱
-دریافت گرنت اختراع برتر در سه دورهي جشنواره ملی نوآوری و شكوفايي (رويش) بنیاد ملی نخبگان (۱۳۸۷).
- استاد پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۹
- استادیار پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۱
-مقاله برگزیده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
انتهای پیام/