×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/01/25 - 14:23
  • بازدید : 56
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب شد

با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان به عنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.

با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان به عنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.


 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حکم انتصاب دکتر مرتضویان از سوی دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:

 

 

"برادر گرامی جناب آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان

 سرپرست محترم انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست محترم دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه

 سلام علیکم

 پیرو ابلاغ سرپرستی شماره ۱۰۰/۹۲۷۲مورخ ۱۳۹۹/۹/۱۲ و با توجه به مصوبات جلسه مورخ ۱۴۰۰/۱/۲۱شورای عالی انستیتو و به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان " رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه" منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.

 موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.

 

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه"

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر مرتضویان دانش آموخته دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي، گرايش تكنولوژي مواد غذايي از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی با مرتبه استادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

 سوابق اجرایی و علمی

 

- دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي باگرايش تكنولوژي مواد غذايي.

 - عضو شورای مشورتی غذا در سازمان غذا و دارو

 - عضو شورای حمایت از فناوری و شرکت­های دانش­بنیان در سازمان غذا و دارو

 - معاون آموزشي دانشكده‌ و انستیتوی تغذیه و صنایع غذایی کشور

 - مدير كميته تحقيقات دانشجويی دانشگاه علوم­پزشکی شهید بهشتی­پزشكي شهيدبهشتي

 - عضو شورای آموزشی دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي

 - عضوشورای سياست‌گذاری کمیته‌ي تحقیقات دانشجوییکشوری در وزارت بهداشت

 - مشاور علمي سازمان غذا و دارو در حوزه لبنيات و مواد غذايي فراسودمند .

 - مشاور علمی دفتر بهبود تغذیه‌ي جامعه در صنعت غذا

 - نماينده رياست سازمان ملي استاندارد ايران در كميته‌هاي ملي غذايي و ميكروب‌شناسي (۱۳۸۷- ...).

 - عضو هيات تخصصی بورد صنایع غذایی در وزارت بهداشت (۱۳۹۲- ...).

 - عضو شوراي پژوهشي انستيتوی تحقيقات تغذیه و صنایع غذایی (۱۳۹۲- ...).

 - عضو کمیته فنی و قانونی صدور پروانه‌های بهداشتی معاونت غذا و داروي دانشگاهعلوم پزشكي شهيدبهشتي

 -عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي (۱۳۹۶- ...).

 - عضو شوراي راهبردي نهاد رهبري در دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي

 - عضو هيات‌مديره‌ي انجمن پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند

- عضو کمیته فنی انجمن فرآورده­های لبنی.

- عضو هیئت تحریریه شش مجله خارجی و داخلی و سردبیر میهمان مجله «Current Opinion in Food Science»(ISI)

 

برخی از افتخارات:

 

- عضو سطح ۱بنياد ملي نخبگان و برنده‌ي جايزه‌ي پژوهشي سطح ۱اين بنياد.

 

- دانشمند یک درصد پراستناد برتر ESIدر جهان

 

- رتبه ۱پژوهشی کشور در میان متخصصان صنایع غذایی

 

- برگزيده‌ حقوقی رتبه‌ اول جشنواره‌ي علوم‌پزشكي رازي به عنوان مدیر کميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي از سال ۱۳۹۸-۱۳۹۲

 

- دانشیار پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۳

 

- مخترع برتر دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۲

 

- استاد نمونه آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره آموزشی ۱۳۹۲

 

- برگزيده‌ي حقیقی رتبه‌ي اول جشنواره‌ي علوم‌پزشكي رازي به عنوان مخترع جوان ۱۳۹۱

 

-دریافت گرنت اختراع برتر در سه دوره‌ي جشنواره ملی نوآوری و شكوفايي (رويش) بنیاد ملی نخبگان (۱۳۸۷).

 

- استاد پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۹   

- استادیار پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۱                                         

-مقاله برگزیده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

انتهای پیام/


 
  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 103703
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست