×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/12/03 - 15:37
  • بازدید : 467
  • تعداد بازدید : 88
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

رییس دانشگاه: کشف استعدادهای برتر، مهمترین هدف المپیادهای دانشجویی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکترعلیرضا زالی شنبه سوم اسفندماه در جلسه تقدیر از اساتید و دانشجویان مدال آور در یازدهمین المپیاد دانشجویی دانشگاه اظهار کرد: برگزاری این جلسه نمادی از عزم جدی مدیریت دانشگاه برای توسعه فرآنیدهای آموزشی و پژوهشی است.

رییس دانشگاه با اشاره به این که افتخار آفرینی در المپیادهای دانشجویی کمترین انتظار دانشگاه نسبت به این رویداد علمی است، گفت: متعالی ترین هدف دانشگاه کشف استعدادهای برتر برای پیشبرد اهداف سلامت است.


 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکترعلیرضا زالی شنبه سوم اسفندماه در جلسه  تقدیر از اساتید و دانشجویان مدال آور در یازدهمین المپیاد دانشجویی دانشگاه اظهار کرد: برگزاری این جلسه نمادی از عزم جدی مدیریت دانشگاه برای توسعه فرآنیدهای آموزشی و پژوهشی است.

 

 

وی اظهار امیدواری کرد که دانشگاه با همت بلند و کسب تجارب ارزنده از سنوات گذشته، بتواند در عرصه های مختلف علمی افتخارآفرینی کند.

 

رییس دانشگاه با اشاره به جایگاه ممتاز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در عرصه های مختلف آموزشی و پژوهشی خاطرنشان کرد: باید با عزمی هماهنگ، نگاهی سیستماتیک و کسب تجربه ازسوابق دوره های گذشته بتوانیم به جایگاه برترو متفاوت تری دست یابیم.

 

دکتر زالی تاکید کرد: این نشست صرفا تکریم سمبلیک از افتخارآفرینان دانشگاه نیست، بلکه سرآغاز بهرمندی از تجارب گران سنگ افرادی است که در خط اول رقابت های علمی شرکت می کنند.

 

وی افتخار آفرینی در آزمون ها را نگاه حداقلی دانشگاه به این رویداد علمی دانست و مهمترین و متعالی ترین هدف دانشگاه را کشف استعدادهای برتر دانست و توضیح داد: تلاش برای ارتقا و کسب امتیاز در المپیادها به مفهموم شناسایی و کاربردی کردن استعدادهای نخبگان دانشگاه است.

 

رییس دانشگاه با تاکید بر این که باید به سمتی حرکت کنیم که در کالبد دانشگاه، استعداد یابی به عنوان فرهنگ آموزشی استقرار شود خاطرنشان کرد: به طور کلی باید دانشجویان  در همان آغاز ورود به دانشگاه با سازو کارهای نحوه بروز و ارائه استعدادهای نوین آشنا شوند.

 

دکترزالی با اشاره به اهمیت استعدادیابی در دانشگاه افزود: ایجاد فرآیندهای علمی سیستماتیک و جهت دار ضمن حمایت های اثربخش دانشگاه می تواند راه حل بسیار مناسبی برای افزایش فعالیت های خودجوش دانشجویان باشد.

 

حضور دانشجویان درعرضه های ملی یکی دیگر از دستاوردهای شرکت  در المپیاد های ملی و بین المللی بود که رییس دانشگاه به آن اشاره کرد و گفت: باید درعرصه های مختلف علمی حافظه آکادمیک دانشگاه به اشتراک گذاشته و مورد استفاده واقع شود.

 

وی شکل گیری ابعاد مختلف انگیزشی در رقابت های مثبت را یکی دیگر از مهمترین اثرات شرکت در المپیادهای علمی دانست و افزود: این رقابت ها در مقابل حجم بالا و فشردگی درس های دانشجویان علوم پزشکی می تواند  نشاط آفرین باشد.

 

رییس دانشگاه از نگرش متفاوت و عزم هرچه بیشتر دانشگاه برای شرکت در المپیاد امسال خبر دادو اظهارامیدواری کرد که دانشجویان پرتلاش دانشگاه در سالهای آتی نیز در رقابتی پرشور تر حضوری فعال داشته باشند.

 

ارائه بسته های تشویقی با نگاهی آینده نگرانه برای جذب بیشتر نخبگان به دانشگاه بخش دیگری ازسخنان رییس دانشگاه را به خود اختصاص داد.

 

دکتر زالی با بیان این که در دنیا تکنیک های موثرو شناخته شده ای برای آموزش صحیح به شرکت کنندگان در آزمون های مختلف وجود دارد، گفت: افزایش اعتماد به نفس، مدیریت زمان، استفاده هوشمندانه از حافظه کوتاه مدت، آمادگی قبل از ورود به المپیاد، استفاده از تجارب ادوار گذشته و بازنگری موارد امتیاز آوردر کنار دانش و استعداد سرشار شرکت کنندگان می تواند اثربخش باشد.

 

دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به حمایت مادی و معنوی دانشگاه از دانشجویان نخبه و استعداد درخشان اظهار امیدواری کرد که این حمایت ها بیش از پیش افزایش و ادامه یاید.

 

وی گفت: باید هدایت و حمایت از استعدادهای دانشجویان به صورت مستمر توسط دانشگاه انجام شود.

 

معاون آموزشی دانشگاه توجه به کوریکولوم های آموزشی فارغ التحصیلان را خواستار شد و ضرورت اشتراک تجارب و حیطه های فعالیت دانشجویان استعداد برتر را ضروری ذکرکرد.

 

دکتر صدوقی خاطرنشان کرد: باید احساس مسوولیت در نخبگان بیش از پیش ایجاد شود و این سرمایه های عظیم علمی کشور ایده ها و نظرات خود را به منظور بهبود وضعیت آموزشی به دانشگاه منعکس کنند.

 

دکتر سوده غفوری فرد مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان  دانشگاه نیز در این نشست از زحمات بی شائبه اساتید دانشگاه در راستای ارتقا هر چه بیشتر سطح المپیاد علمی دانشجویان قدردانی کرد.

 

وی با اشاره به پتانسیل های بالای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در جذب بیش از پیش نخبگان اظهار امیدواری کرد که سطح جذب نخبگان در سالهای آتی افزایش یابد.

 

مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان گزارشی از المپیادهای سنوات گذشته در دانشگاه ارائه داد و کسب دو مدال طلا، ۷ مدال نقره، ۱۳ دیپلم افتخار در تمامی حیطه ها در سالی که گذشت را افتخار آمیز عنوان کرد.

 

اانتهای پیام/

کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق

 

 

 
  • گروه خبری : آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 88996
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست