به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش
مصاحبه بادکتر سمیه صادقی رتبه اول بورد فوق تخصصی ریه
لطفا مختصری از بیوگرافی خودتان به همراه توضیحاتی در باره دوره تحصیلات خود بیان نمایید .

لطفا مختصری از بیوگرافی خودتان به همراه توضیحاتی در باره دوره تحصیلات خود بیان نمایید .
اینجانب دکتر سمیه صادقی متولد 1359 در اصفهان هستم. پدرم دبیر آموزش و پرورش و مادرم خانه دار هستند.دوره پزشکی عمومی را از سال 78 تا 86 در دانشکده پزشکی اصفهان گذارندم. با توجه به این که جزء 2% اول دانشجویان ممتاز دانشگاه بودم به طور مستقیم در آزمون پذیرش دستیاری شرکت کردم و در رشته تخصصی داخلی دانشکده پزشکی اصفهان پذیرفته شدم. با توجه به این که در آزمون دانشنامه تخصصی سال 1390 هم جزء رتبه های برترکشوری بودم در همان سال در آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی ریه شرکت کرده و در بیمارستان مسیح دانشوری (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) مشغول ادامه تحصیل شدم. امسال در آزمون دانشنامه فوق تخصصی ریه موفق به کسب رتبه اول شدم.متاهل هستم و همسرم نیز دستیار فوق تخصصی گوارش کودکان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ( بیمارستان کودکان مفید) است.
از اینکه رتبه برتر بورد را کسب نموده اید چه احساسی دارید و توضیه شما برای دستیاران دیگر جهت کسب موفقیت در آزمون بورد چیست ؟
از این که رتبه اول را کسب کردم خوشحالم.
توصیه بنده به سایر دستیاران به همکارانم توصیه می کنم که هدف اصلی خود را کسب مهارت تشخیص و درمان و کمک به بیماران قرار دهند و آمادگی برای شرکت در آزمونهای جامع را در درجه بعدی اهمیت است و با وجود مشکلات فراوانی که برای پزشکان در جامعه وجود دارد ، باز از لطف خدا مایوس نشده به وظایف حرفه ای و اخلاقی خود عمل کنند.
این موفقیت را حاصل چه چیز هایی می دانیدو چه کسانی را در موفقیت خود سهیم می دانید ؟
این موفقیت را نتیجه لطف خداوند و حمایتهای پدر و مادرم و همسرم می دانم.از همگی و همچنین خواهرم که مشوق بنده در طول سالهای طولانی تحصیل بودند، تشکر می کنم.
سخن شما با اساتید دانشگاه چیست ؟
هرچه دانست بیاموخت مرا غیر یک نکته که ناگفته بماند
قدر استاد، نکو دانستن حیف ،استاد به من یاد نداد
برنامه آینده کاری شما چیست ؟
دوست دارم در کنار خدمت به بیماران و پیشرفت علمی و شغلی زندگی خانوادگی توام با آرامش و شادی را داشته باشم.
نظر