نشست سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه با اساتید دانشکده دندانپزشکی
نشستی باحضور دکتر ناصحی سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه، دکتر وحید شاهی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر عطایی معاون امور هیات علمی دانشگاه، دکتر اقبال رئیس دانشکده دندانپزشکی، اعضای هیات رئیسه، مدیران گروه، اعضای شورای آموزشی و جمعی از اعضای هیات علمی این دانشکده، یکشنبه ۱۰ تیرماه برگزار شد. دکتر اقبال

نشستی باحضور دکتر ناصحی سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه، دکتر وحید شاهی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر عطایی معاون امور هیات علمی دانشگاه، دکتر اقبال رئیس دانشکده دندانپزشکی، اعضای هیات رئیسه، مدیران گروه، اعضای شورای آموزشی و جمعی از اعضای هیات علمی این دانشکده، یکشنبه ۱۰ تیرماه برگزار شد.
دکتر اقبال رئیس دانشکده هدف از این نشست را تبادل تجربیات و بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات اعضای هیات علمی عنوان کرد و گفت: این نشست به منظور بیان دیدگاه های اعضای هیات علمی و گسترش روابط بین دانشگاه و دانشکده تشکیل شده، زیرا ما دریک تیم هستیم و کارهایی که انجام می شود باید با مشورت و خرد جمعی باشد.
دکتر ناصحی سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه نیز با ابراز خرسندی از دیدار با اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی، این جلسه را فرصتی مغتنم جهت بهره گیری از نقطه نظرات اساتید، تبادل تجربیات و گسترش ارتباطات با ایشان دانست.
وی افزود: ما در محیطی علمی قرار گرفتیم و صاحبان فرایندها اینجا حضور دارند. ما درنظر داریم حاصل زحمات محیط های علمی ما پردازش شده و به ویژه درمجموعه آموزشی جاری و ساری شود. همچنین تلاش می کنیم تا با گسترش ارتباطات و نزدیک کردن نقطه نظرات با اساتید، ارتباطات میان اعضای هیات رئیسه و شورای آموزشی دانشکده ها نیز به نحو احسن باشد.
سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه با تاکید بربحث نیازسنجی اعضای هیات علمی درگروه های مختلف، تصریح کرد: ما درنظر داریم در امور مختلف به طور مثال در نیازسنجی آینده اعضای هیات علمی، بررسی های مختلف در گروههای مختلف صورت گیرد و براساس شرایط دانشگاه، نیازهای آموزشی و مشکلاتی که در بحث های اعتباری و بودجه داریم، تصمیم گیری انجام گیرد و از نقطه نظرات حاضرین که یک سرمایه محسوب می شود، استفاده می کنیم.
دکتر وحید شاهی مدیرتحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز دراین نشست دانشکده ها را گنجینه های اصلی خرد و دانش نام برد و افزود: اساتید و اعضای هیات علمی باید در برنامه ریزی ها مشارکت داشته و از خرد و دانش آنها بهره بگیریم.
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اشاره به مشکلات مالی و اعتباری موجود، بر لزوم مدیریت صحیح و برنامه ریزی مناسب در این زمینه تاکید کرد وگفت: حوزه تحصیلات تکمیلی به طورکلی و بحث کارگروه توسعه، تدریس و ارزشیابی حوزه بسیار مهمی است و بیشترین تأثیر را بر آموزش، پژوهش و ارایه سرویس خواهد داشت. مجموعه نظرات اساتید در این جلسه به صورت سیستماتیک، تقسیم بندی شده و ضمن شناسایی و اولویت بندی، برنامه مداخله تنظیم شده و نتایج نیز در جلسات آتی به اساتید گزارش می شود.
وی خاطرنشان کرد: درتحصیلات تکمیلی یک رویکرد سیستماتیک داریم و ورودی فرایند و خروجی تک تک گروهها را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم. ما خروجی گروه های بالینی را در رتبه بندی ملی بررسی کردیم و متوجه شدیم که بیشتر به آیتم های پژوهش توجه شده و آموزش عملا مغفول مانده است که امیدواریم این مسایل در جلسات آینده آنالیز و بررسی شوند.
درادامه جلسه دکتر بهناز معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی گزارش مختصری از وضعیت آموزشی دانشکده (تعداد دانشجویان و اعضای هیات علمی، تعداد واحدهای عملی و تئوری و...) ارایه کرد و همچنین دکتر تهرانچی معاون پژوهشی دانشکده نیز به ارایه توضیحاتی درخصوص موفقیت های پژوهشی دانشکده پرداخت.
همچنین دربخش دیگری از نشست مذکور اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی به ارایه نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند که توجه به ماهیت متفاوت آموزش دندانپزشکی با سایر رشته ها؛ نیاز دانشکده به تجهیزات جدید؛توجه به نظرات گروه های آموزشی درجذب و انتخاب نیروهای ضریبk و جوان؛ مسایل مربوط به انتخاب مدیران گروه؛ مشکلات آموزشکده پروتز و کمبود هیات علمی دراین بخش؛ بی توجهی به آموزش تکنسین پروتز و بهداشت کار و مشکلاتی که ایجاد خواهد کرد؛ مشکلات هیات علمی جوان؛ توجه به ارزیابی کیفی فعالیت های هیات علمی؛ نقص مدل ارتباطی دانشکده و دانشگاه؛ تغییر دید درمانی دانشگاه و توجه به آموزش که زیربنای توسعه است و...؛ ازجمله موارد مطرح شده بود.
دکتر ناصحی سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه پس ازجمع بندی نقطه نظرات حاضران، ساماندهی به مسایل و مشکلات اعضای هیات علمی را از ضروریات ایجاد مرکز امور هیات علمی دانست و براصلاح وضعیت موجود تاکید کرد. وی از دکتر اقبال خواست که دانشکده برنامه ای برای ۵ ساله آینده خود درگروه های مختلف براساس میانگین سنی، فعالیت هایی که انجام می شود و توسعه دانشگاه ترسیم کند که برای سه سال آینده پایه ای برای ساماندهی جذب اعضای هیات علمی باشد.