نشست ماهانه معاون آموزشی دانشگاه با نمایندگان دانشجویان روز سه شنبه تاریخ ۸آذرماه ۱۴۰۱ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست ماهیانه معاون آموزشی دانشگاه با نمایندگان دانشجویان روز سه شنبه تایخ 8 آذرماه 1401 برگزار شد. در این جلسه که با حضور معاون آموزشی دانشگاه، مدیر امور آموزشی، مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر و نمایندگان گروه های مختلف دانشجویان دانشگاه برگزار شد، موضوعات و محور های آموزشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست ماهیانه معاون آموزشی دانشگاه با نمایندگان دانشجویان روز سه شنبه تایخ 8 آذرماه 1401 برگزار شد.
در این جلسه که با حضور معاون آموزشی دانشگاه، مدیر امور آموزشی، مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر و نمایندگان گروه های مختلف دانشجویان دانشگاه برگزار شد، موضوعات و محور های آموزشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در ابتدای جلسه دکتر صدوقی ضمن خیر مقدم به اعضای حاضر بر اهمیت و جایگاه مهم دانشجویان در توسعه حرکت علمی دانشگاه و پاسخ به نیازهای نظام سلامت تاکید کرد. ایشان اذعان کردند ضروری است تعاملات سازنده ای بین دانشجویان و مسئولان آموزش دانشگاه در جهت شناسایی چالش ها و مشکلات آموزشی و حل آنها برقرار شود. در این راستا برگزاری جلسات ماهانه توسط روسا و معاونین آموزشی دانشکده ها با دانشجویان می تواند در شناسایی و رفع نقاط قابل بهبود و تدوین برنامه های راهبردی موثر باشد.
در ادامه جلسه مسائل و مشکلات آموزشی از سوی نمایندگان دانشجویان مطرح شد؛ ارزیابی اساتید توسط دانشجویان و ارائه بازخورد به اساتید؛ پایش رفتار و منش حرفه ای اساتید؛ مسائل مرتبط با تقویم آموزشی، مسائل رفاهی و حقوق فراگیران در مراکز آموزشی، توجه به فراهم نمودن زیر ساخت ها جهت استفاده از توانمندی های نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان، بحث آموزش مجازی به ویژه دروس تئوری، چالش های مربوط به پذیرش دانشجویان انتقالی از خارج از کشور و اثرگذاری بر کیفیت آموزش دانشجویان، مسائل و مشکلات آموزش در عرصه و کارآموزی و کارورزی رشته های مختلف از مهترین مسایل مطرح شده توسط نمایندگان دانشجویان بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه ضمن پاسخ به سوال ها و توضیح برخی مسایل مرتبط، به پیگیری مطالبات دانشجویان توسط مدیران حوزه آموزش تاکید نمودند در پایان ایشان تاکید کردند شناسایی ساختارمند مسایل آموزشی از کانال فراگیران و جمع بندی و طرح موضوعات در شوراهای آموزشی و تحصیلات تکمیلی در سطوح دانشکده ها و دانشگاه، راهکاری موثر جهت حل مسایل مرتبط با آموزش فراگیران می باشد که ضروری است توسطه معاونین دانشکده های تابعه و مراکز و مدیران حوزه آموزشی دانشگاه مدیریت شود.