×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/02/04 - 13:57
  • بازدید : 986
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت آموزش

به مناسبت هفته معلم و برگزاری جشنواره آموزشی دانشگاه مصاحبه ای با آقای دکتر موسوی ترتیب داده ایم .

دیدگاه شما درخصوص بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی ارایه شده از سوی وزارت بهداشت چیست؟ برای

دکتر موسوی مدیر ستاد شاهد و ایثارگر

با سلام

جناب آقای دکتر موسوی  ضمن تشکر از وقتی که در اختیار ما گذاشتید لطفا بفرمایید،  دیدگاه شما درخصوص بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی ارایه شده از سوی وزارت بهداشت چیست؟ برای اجرای مناسب آنها چه پیشنهادی دارید؟

باتوجه به پيشرفتهاي وسيع و جديد در علوم پزشكي جهان در رويكرد با بيماريها و دركل با مقوله سلامت بالطبع اموزش علوم پزشكي كشور نيز بايد در ان راستا حركت كرده و up-to-dateباشد كه بتواند در منطقه حرفي براي گفتن داشته باشد.

نظر شما در مورد کسب رتبه اول طرح راد(رتبه بندی آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور) توسط دانشگاه چیست؟ در راستای حفظ این جایگاه چه پیشنهاداتی داشته و چه تدابیری اندیشیده اید؟

كسب رتبه اول طرح راد حاصل تلاشهاي مستمر و برنامه ريزي دقيق و مديريت كارامد و شايسته معاونت اموزشي با مديريت جناب اقاي دكتر صدوقي ميباشد.كسب اين رتبه از افتخارات دانشگاه ميباشد .بمنظور حفظ اين رتبه بايد موارديكه در طرح راد رتبه برتر را كسب نكرده ايم ارتقا و بهبود بخشيم.

آیا درخصوص برگزاری بهتر جشنواره آموزشی دانشگاه پیشنهاد خاصی دارید.

پيشنهاد خاصي در اين خصوص ندارم.ولي بنظرم ميتوان با برنامه ريزي  اين جشنواره اموزشي دانشگاه را به يك برند تبديل كرد كه باعث ارتقا جايگاه و مطرح شدن نام دانشگاه در منطقه شود.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 30850
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست