به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه
اجرای بسته اعتبارسنجی موسسه ای در جهت رصد و پایش فنی دانشکده ها و واحدهای ستادی است
از عمده ترین فعالیتهای دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در سال 95 با توجه به ابلاغ اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش می توان به موارد ذیل اشاره نمود : سازماندهی مجدد نمودار سازمانی معاونت آموزشی و باز تعریف فرآیندها

از عمده ترین فعالیتهای دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در سال 95 با توجه به ابلاغ اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش می توان به موارد ذیل اشاره نمود :
سازماندهی مجدد نمودار سازمانی معاونت آموزشی و باز تعریف فرآیندها و وظایف کاری ، سازماندهی مجدد روند تصویب و دفاع پایان نامههای تحصیلات تکمیلی ، پایش روند تصویب و دفاع پایان نامههای تحصیلات تکمیلی ، پایش روند تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی ،تاسیس دفتر تحصیلات تکمیلی به صورت مجزا ،نوسازی و ساماندهی نظام و فضای کلاسهای آموزشیسازماندهی کمیتهی جذب هیات علمی ، تکوین کرسی تخصصی و زمینه های پژوهشی اساتید آموزشی ،زمینه سازی توسعهی آموزش مجازی ،سازماندهی شورای سیاستگذاری آموزشی، سازماندهی حضور و به کارگیری موثر دانشجویان دکترا ، تاسیس رشتهی تغذیهی بالینی در گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی ، سازماندهی کارآموزی دانشجویان رشتهی صنایع غذایی و ارائهی طرح آن به عنوان طرح دانش پژوهی به دانشگاه که به عنوان یکی از طرحهای برگزیده دانشگاه از جمله نقاط قوت بسته های تحول و نوآوری در آموزش اجرای بستههای اعتبار سنجی موسسهای در جهت رصد و پایش فنی دانشکدهها و واحدهای ستادی و تعریف شاخصها و سنجههای مربوط می باشد .
این دانشکده در نظر دارد در راستای تحقق بسته های تحول و نوآوری در آموزش در سال 96 اقداماتی نظیر تجدید نظر برنامه های درسی رشته صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا ،حرکت موثر به سوی بین الملی سازی با جذب دانشجویان خارجی ، تاسیس گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی در حوزهی صنایع غذایی ، تشکیل شورای مشورتی دانشجویان با هدف ایجاد ارتباط موثر و تنگاتنگ معاونت آموزشی با دانشجویان به منظور شناسایی مشکلات آموزشی و رفع آنها با استفاده از روش "برخاسته از تودهی دانشجویی"را انجام دهد .
نظر