افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، موفق به کسب دو مدال طلا، هفت مدال نقره، سه مدال برنز و ۱۲دیپلم افتخار شدند.

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، موفق به کسب دو مدال طلا، هفت مدال نقره، سه مدال برنز و ۱۲دیپلم افتخار شدند.
مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیضمن اعلام این خبر اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه در این المپیاد موفق به کسب یک مدال نقره، دو مدال برنز و دو دیپلم افتخار در حیطه استدلال بالینی، یک مدال طلا، سه مدال نقره، یک مدال برنز و سه دیپلم افتخار در حیطه تفکر علمی در علوم پایه، دو مدال نقره و پنج دیپلم افتخار در حیطه مدیریت، دو دیپلم افتخار در حیطه کارآفرینی، یک مدال طلا، یک مدال نقره و رتبه سوم گروهی در حیطه مطالعات بین رشته ای شدند.
دکتر سوده غفوری درباره این المپیاد توضیح داد: مخاطبان این المپیاد که در شش حیطه استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، آموزش پزشکی، مدیریت نظام سلامت، کارآفرینی و مطالعات بین رشته ای برگزار می شود، تمامی دانشجویان دکتری حرفه ای یعنی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی هستند و دانشجویان دوره کارشناسی نیز می توانند در آن شرکت کنند.
وی افزود : فرایند ثبت نام برای شرکت در این دوره از المپیاد در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ۱۵آبان ماه ۹۷آغاز شد و ۲۳۰نفر از دانشجویان برای رقابت در این دوره ثبت نام کردند.
ادامه داد: در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کلاس های آمادگی برای یازدهمین دوره المپیاد از ابتدای آذر ماه ۹۷برگزار شد و در نهایت پس از برگزاری آزمون غربالگری در اواخر فروردین ماه در هر حیطه ۱۰دانشجو انتخاب و مجموعا ۶۰دانشجو به دبیرخانه المپیاد در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی شدند.
مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه از ۶۰دانشجوی معرفی شده از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دبیرخانه المپیاد، ۳۸نفر در مرحله اول پذیرفته شدند، گفت: امیدواریم با توجه به ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشجویان در دوره بعدی نتیجه ای درخشان تر از امسال رقم بزنند.
دکتر غفوری فرد با اشاره به قوانین جدید وزارت بهداشت درباره برترین های المپیاد گفت: با توجه به تسهیلاتی که وزارت بهداشت برای این افراد در نظر گرفته است، از جمله امکان ورود مستقیم به دوره رزیدنتی، انتظار می رود دانشجویان در سال جدید از المپیاد استقبال بیشتری کنند.
وی همچنین افزود: علاوه بر وزارت بهداشت، بنیاد ملی نخبگان نیز از امسال تمامی مدال های المپیاد علمی دانشجویی علوم پزشکی را معتبر دانسته است؛ این در حالی است که تا دوره قبل فقط به برندگان مدال های طلا امتیاز داده می شد.
مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: با توجه به این مسائل و همچنین تنوع حیطه های مورد رقابت، انتظار می رود دانشجویان نسبت به دوره های گذشته برای شرکت در این رقابت ها مشارکت بیشتری کنند.
دکتر غفوری فرد درباره پرطرفدارترین حیطه های رقابت در المپیاد، توضیح داد: معمولا حیطه های استدلال بالینی و تفکر علمی علوم پایه پرطرفدارتر از سایر حیطه هاست، زیرا معمولا منابع المپیاد همان منابع محتوای تدریس شده در طول دوره های تحصیلی است.
وی با بیان اینکه دانشجویان با شرکت در کلاس های آمادگی دانشگاه در سایر حیطه ها نیز می توانند نتایج درخشانی کسب کنند، یادآور شد: در این دوره، مدال طلای حیطه مطالعات بین رشته ای ازآن یکی از دانشجویان توانمند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد.
مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان یادآور شد: فرایند ثبت نام در المپیاد تقریبا هرسال از نیمه آبان ماه شروع می شود، اما امسال برای اینکه بتوان فرصت بیشتری برای برگزاری کلاس ها ایجاد کرد، این فرایند از نیمه مهرماه شروع شد تا کلاسهای متنوع تر و بیشتری برای دانشجویان فراهم شود.