×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/04/27 - 12:46
  • بازدید : 709
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
از اهداف معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

اقدامات راهبردی دانشگاه در توسعه جامع آکادمیک تشریح شد + فیلم

اقدامات راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در راستای توسعه جامع آکادمیک مبتنی بر اسناد بالادستی در جمع رؤسا و معاونان آموزشي دانشگاه هاي علوم پزشكي و موسسات مستقر در منطقه ۱۰ ارایه شد. در نشستی که

اقدامات راهبردی دانشگاه در توسعه جامع آکادمیک تشریح شد + فیلماقدامات راهبردی دانشگاه در توسعه جامع آکادمیک تشریح شد + فیلم

 اقدامات راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در راستای توسعه جامع آکادمیک مبتنی بر اسناد بالادستی در جمع رؤسا و معاونان آموزشي دانشگاه هاي علوم پزشكي و موسسات مستقر در منطقه ۱۰ ارایه شد.

در نشستی که با حضور دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، رؤسا و معاونين آموزشي دانشگاه هاي علوم پزشكي و موسسات مستقر در منطقه ۱۰ برگزار شد؛ دانشگاه های مذکور به ارایه گزارشهای خود از اقدامات صورت گرفته  در رابطه با بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی پرداختند.

 در این نشست دكتر لاریجانی ضمن تشریح دستاوردهای حوزه آموزش پزشکی در سال های اخیر بر لزوم اجرای بسته های تحول و نوآوری و استقرار آن در دانشگاه های منطقه تاکید کرد و خواستار اقدامات موثرتر دانشگاهها در راستای اجرای کامل این بسته ها و هماهنگی بیشتر با دبیرخانه منطقه و حوزه آموزشی وزارت بهداشت شد.

دکتر سید امیرمحسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در این نشست با اشاره به سیاست های حوزه آموزش دانشگاه؛مواردی نظیر حرکت توسعه ای در راستای اسناد بالادستی، توجه به نیاز و تقاضای ذینفعان، توجه به تغییرات و روندهای عوامل محیطی، به کارگیری حداقل های فناوری در تولید و انتقال علم و ارائه خدمات، تمرکز آموزش بر پاسخگویی، محوریت استفاده بهره ور از سرمایه های انسانی و دانشی را به عنوان سرلوحه کارهای حوزه آموزش قلمداد کرد.

وی با تاکید بر تحقق بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی اظهار داشت:  نظام آموزشی یک درون داد و فرایند منظم است و یک نظام ارتقای تضمین کیفی و ارزشیابی مشخص دارد که منجر به یک برون داد می شود. برای ایجاد تغییر در حوزه آموزش، عملیاتی شدن بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی الزامی است و می تواند تغییرات مثبتی در ارتقای کیفی آموزشی داشته باشد.

اجرای بسته های تحول و نوآوری باعث بهبود کیفی آموزش پزشکی می شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: با اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی، حداقل حدود  ۵۰ تا ۶۰ آیتم در مراحل مختلف نظام آموزش پزشکی تغییر خواهد کرد که منجر به بهبود کیفی آموزش پزشکی می شود.

دکتر ضیایی  با اشاره به این مطلب که در راستای تحقق بسته های تحول و نوآوری هر دانشگاه می تواند با توجه به پتانسیل های موجود و ماموریت های  تعیین شده وظرفیت های حوزه نقشه آمایشی منطقه ای خود اقدام کند خاطرنشان کرد دانشگاه ها براساس تمایز و مزیت های نسبی در این حوزه باید فعالیت کنند.

وی با اشاره به اهمیت تحقق بسته های تحول در آموزش گفت: در این راستا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تشکیل شورای تحول به صورت منظم به منظور تحلیل وضعیت موجود، هدف گذاری و برنامه ریزی اقدام کرده است. بهبود وضع موجود، پیشگیری از رشد منفی شاخص های کلیدی و حرکت به سمت توسعه آکادمیک از دیگر اقدامات این دانشگاه است.

دکتر ضیایی با ذکر این مطلب که بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی در قالب سه اقدام طرح ریزی شده است افزود:  این بسته ها در راستای توسعه زیر ساخت ها، تضمین کیفیت و اعتبار بخشی نظام آموزشی با توجه به ارتقای وضعیت فعلی، حرکت به سمت مرجعیت علمی و دانشگاه نسل سوم با تغییرات نظام مند طراحی شده است که توجه به این اقدامات در واقع حرکت به سمت توسعه آموزشی خواهد بود.

وی لازمه داشتن برنامه تحولی را توجه به زیرساخت ها عنوان کرد که دانشگاه ها پتانسیل های متفاوتی دراین زمینه دارند و تمایز دانشگاه ها نیز از همین جا مشخص می شود.

به گفته دکتر ضیایی  ۱۲ کارگروه تحول و نوآوری و در ذیل آن ۴۳ کمیته علمی تخصصی، ترجمه بسته ها برای عملیاتی شدن در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را برعهده دارند که ۱۰۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه دراین امر مشارکت دارند.

وی در ادامه افزود: برنامه آموزشی دانشگاه از ماتریسی تشکیل شده است که شامل بسته های تحول، ماموریت های ویژه دانشگاه و اسناد بالادستی نظام سلامت نظیر نقشه جامع علمی کشور و نقشه جامع نظام سلامت می باشد.

دکتر ضیایی ارزیابی و استاندارد سازی زیرساخت های آموزشی کارشناسی ارشد و دکترا، تمرکز در تامین منابع مالی پایداراز طریق آموزش، برون سپاری و کاهش تصدی گری، واگذاری اختیارات تا حد امکان از ستاد به صف، سازمان دهی فعالیت های معاونت آموزشی در جهت بهبود فرایندهای ادارات مرتبط با معاونت آموزشی، مدیریت روابط مشتریان و توسعه فرهنگ مشتری مداری در حوزه معاونت آموزشی و توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات را از اهم برنامه های معاونت آموزشی دانشگاه در حوزه توسعه زیر ساخت ها برشمرد.

تضمین کیفیت و اعتبار بخشی نظام آموزشی از اهم برنامه های این دانشگاه است

وی با اشاره به این مطلب که تضمین کیفیت و اعتبار بخشی نظام آموزشی از اهم برنامه های این دانشگاه است گفت: حاکمیت آکادمیک، تاسیس مرکز امور هیات علمی با هدف تمرکز فعالیت های مرتبط با اعضای هیات علمی و تکریم آنان، توسعه و مدیریت سرمایه انسانی آکادمیک (جذب مبتنی بر برنامه و نیازهای آتی دانشگاه و تمرکز در به کار گیری نخبگان و توانمندسازی اعضای هیات علمی، توسعه هدفمند رشته مقاطع( توسعه رشته های دکترا) و آموزش بالینی با محوریت مراقبت از بیمار(PACE) ، تجمیع مراکز آموزشی/ بیمارستانهای آموزشی و گروه های آموزشی مبتنی بر نیاز واقعی دانشگاه، ترویج اخلاق حرفه ای و کوریکولوم پنهان و اخلاق مدار و توسعه حرفه ای فراگیران و هیات علمی از مهمترین اهداف این معاونت می باشد.

دکتر ضیایی تمرکز بر تمایز دانشگاه، ظرفیت سازی برای کسب مرجعیت علمی در آموزش و بستر سازی در تبدیل به دانشگاه های نسل سوم را از جمله برنامه های توسعه ای دانشگاه برشمرد و افزود: ۳ تا ۵ درصد بودجه دانشگاه باید در زمینه تمایزهزینه شود و طبیعی است فعالیت های ما در درجه اول در زمینه کسب مرجعیت علمی در سطح ملی و سپس منطقه ای و نهایتا بین المللی خواهد بود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه سخنان خود در خصوص بسترسازی برای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم گفت: در مجموعه این دانشگاه دانشکده فناوریهای نوین را به عنوان الگو در نظر گرفتیم تا با برنامه ریزی و ساختارسازی های لازم از چارچوب عادی خارج شده و به دانشکده ای با دانش آموختگانی متناسب، کارآفرین و تولید محور تبدیل شود.

 

 
 
 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 64690
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست