×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/03/20 - 13:19
  • بازدید : 1906
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش مرکز مطالعات و توسعه

برگزاری اولین دوره مقدماتی توسعه دانش و مهارت اعضای هیأت علمی در آموزش پزشکی توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه

اولین دوره مقدماتی توسعه دانش و مهارت اعضای هیأت علمی در آموزش پزشکی به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه درحال برگزاری است.


    اولین دوره مقدماتی توسعه دانش و مهارت اعضای هیأت علمی در آموزش پزشکی به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه درحال برگزاری است.

دکتر ممتازمنش  مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: یکی از راهبردهای ارتقای کیفیت آموزش در سطح دانشگاه، توانمندسازی اعضای هیات علمی با روش ها و فنون آموزش پزشکی می باشد. به همین منظور طبق درخواست مدیر گروه داخلی برنامه آموزشی سه ماهه ای برای اعضای بالینی این گروه بر اساس نیازهای آنان توسط همکاران مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه طراحی شد.

وی با اشاره به این که ماه اول برنامه جامع توانمندسازی اعضای گروه داخلی از اول خرداد ماه در بیمارستان شهید لبافی نژاد آغاز شده است افزود: این دوره مقدماتی که از ابتدای خردادماه آغاز شده است، ویژه 26 نفر از اعضای هیأت علمی گروه داخلی دانشگاه در مرکز پزشکی درمانی و آموزشی شهید لبافی نژاد می باشد و بصورت 36 روز کارگاه در خصوص مجموعه اصول کاربردی آموزش پزشکی با تأکید بر آموزش بالینی طراحی شده است.

وی افزود: در این کارگاه که در خصوص موضوعات اصلی و کاملا کاربردی آموزش پزشکی با تأکید بر آموزش بالینی طراحی شده است،  حداقل هایی را که لازم است هر عضو هیأت علمی بالینی برای تدریس به دانشجویان در بخش های بالینی، درمانگاه ها، اتاق های عمل، گزارش صبحگاهی، ژورنال کلاب،  CPC، کنفرانس های موربیدیتی و مورتالیتی، گراندراندها و سایر محیط های آموزشی بداند تا بتواند یک آموزش مؤثر برای فراگیران ارائه کند مطرح می شود و با طرح مثال های عملی و کارگروهی شرکت کنندگان با مهارت های عملی آموزش و مبانی ضروری تئوری آن آشنا می شوند.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه خاطرنشان کرد: این دوره کارگاهی بنا به درخواست مدیر گروه داخلی برای اولین بار برای تعدادی از اعضای هیأت علمی این گروه در مدت 12 هفته و هر هفته سه روز متوالی برگزار می شود اما از برنامه های دارای اولویت مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی  دانشگاه این است که زمینه شرکت اکثریت اعضای هیأت علمی دانشگاه را در این دوره فراهم کند.  دوره مذکور می تواند برای 36 هفته(هر هفته یک روز) یا 9 هفته (هر هفته چهار روز) بسته به شرایط اعضای هیأت علمی در دو مدل آموزش بالینی برای اعضای هیأت علمی بالینی و آموزش علوم پایه برای اعضای هیأت علمی علوم پایه دانشگاه ارائه شود. قطعاً دستیابی به این مهم نیازمند اطلاع رسانی، هماهنگی و حمایت مسوولان دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی و گروه های آموزشی است.

وی گفت:  یک عضو هیأت علمی علاوه بر اینکه در رشته تخصصی خود صاحبنظر است غیر از ارائه خدمات سلامت دو وظیفه مهم دیگر هم دارد؛ اول آموزش و معلمی و دوم پژوهش و تحقیق که هر دوی اینها نیازمند داشتن مهارت های ویژه و تخصصی هستند. تاکنون کارگاه های روش تحقیق مقدماتی و پیشرفته و مقاله نویسی و آمار و ... برگزار شده و خواهد شد ولی آنچه نیاز آن بیش از همیشه احساس می شود، توانمندسازی و توسعه دانش و مهارت اعضای هیأت علمی برای ارائه یک آموزش مؤثر است. انشاءا... پس از ارائه کارگاه های مقدماتی با مشارکت دفاتر توسعه دانشکده ها ، کارگاه های پیشرفته در این زمینه را هم ارائه دهد و در همین حال ساز و کارهایی را برای تشویق همکاران در استفاده از این مهارت ها در ارائه آموزش خود و تضمین استمرار بکارگیری آنها در محیط های مختلف آموزشی اعم از کلاس درس، بخش ها و درمانگاه های بالینی یا آزمایشگاه های علوم پایه را طراحی کند.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه در ادامه اظهار داشت: در این صورت است که می توانیم شاهد بهبود چشمگیر کیفیت آموزش باشیم.  دراین مسیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه از کلیه اعضای هیأت علمی دانشگاه دعوت به همکاری و مشارکت در برنامه های توسعه کیفی آموزش خود می کند که بدون راهنمایی ، حمایت و همکاری فعال آنها قطعاً این مرکز قادر به پیشبرد اهداف خود نخواهد بود.

دکتر ممتازمنش در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه آمادگی دارد براساس تقاضای دانشکده ها و اعضای هیأت علمی علاوه بر این دوره 36 روزه دوره های کارگاهی یک تا چند روزه را در موضوعات مختلف آموزش علوم پزشکی ارایه دهد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 10982
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست