به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه
برگزاری ششصدوشصت وهشتمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و پنجاه و چهارمین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه
روز دوشنبه 21 اسفند ماه در دفتر معاونت آموزشی با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، مدیران معاونت آموزشی

ششصد و شصت و هشتمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و پنجاه و چهارمین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه روز دوشنبه 21 اسفند ماه در دفتر معاونت آموزشی با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، مدیران معاونت حوزه آموزشی و معاونین آموزشی دانشکده ها برگزار شد.
دکتر ضیایی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات معاونین آموزشی دانشکده ها گفتند: قبول مسئولیت در شرایط فعلی کار ساده ای نیست و معاونین آموزشی دانشکدهها و دیگر پرسنل زحمت کش و صدیق آموزش با تمام توان خود تلاش نمودند در سال گذشته کاروان آموزش را بیش ببرند.
دکتر ضیایی فرمودند: موضوع طرح تحول و بهبود کیفیت در آموزش،میزان حضور فیزیکی اعضاء هیات علمی دانشگاه و پیشرفت تحصیلی دانشجویان در تمامی مقاطع بخصوص مقطع ph.D را از موضوعات مهمی بود که در سال گذشته به آن پرداختیم.
ایشان در ادامه گفتند: در سالی که گذشت به دستاوردهایی رسیدیم و باید برای آینده برنامه ریزی داشته باشیم که چه کارهایی می خواهیم انجام دهیم و این امر با تعامل دانشکده ها ومعاونت صورت می گیرد.
معاون آموزشی ضمن تاکید بر ارتقاء آموزش گفت: دانشجویان با بالاترین هوش و ذکاوت در محیط دانشگاه پا می گذارند و باید تمام خدمت در جهت رشد و ترقی دانشجویان باشد و چنانچه اختلالی در جایی وجود دارد، لازم است راهکارهای اجرایی بازبینی شود.
وی در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان دانشگاه برتر و تیپ یک کشور خود یک برند است و یکی از دلایل مهم این موضوع کیفیت کار اعضاء هیات علمی دانشگاه است. باید برای هیات علمی برنامه ریزی مناسب داشته باشیم، حضور فیزیکی موثر، ارزشیابی هیات علمی، جذب و ارتقاء هیات علمی از موضوعات مهمی است که در سال آینده با برنامه ریزی هدفمند دنبال خواهیم کرد.
معاون آموزشی در ادامه گفت: انتظار از دانشگاه اداره کشور است و به طبع آن دانشگاه باید برای خود برنامه و هدف یکپارچه داشته باشد.
در ادامه جلسه دکتر کورش وحید شاهی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه موضوعاتی از قبیل بررسی طولانی شدن مدت تحصیل دانشجویان تحصیلات تکمیلی علوم پایه و علل آن، بررسی وضعیت موجود و امکان ارتقاء نرم افزار آموزشی سما، بررسی رتبه های برتر ورودی تحصیلات تکمیلی علوم پایه و آسیب شناسی علت مشکلات دانشجویان و دستیاران را مطرح و راهکارهای پیشنهادی را جهت اعضاء شورای اعلام نمودند . در خاتمه خواستار مشارکت معاونین آموزشی دانشکده ها در برنامه ریزی بهبود کیفیت آموزشی دانشگاه شدند.
در ادامه جلسه موضوعات آموزش و تحصیلات تکمیلی و هیات علمی مورد بحث و بررسی اعضاء شورا قرار گرفت .
در پایان جلسه دکتر ضیایی ضمن تشکر و تقدیر از معاونین آموزشی دانشکده ها خواستار ابلاغ تشکر و قدردانی و پیام تبریک پیشاپش حلول سال نو به پرسنل آموزشی دانشکده ها شدند.