×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/07/20 - 14:34
  • بازدید : 1545
  • تعداد بازدید : 86
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری هفتاد و ششمین جلسه شورای تحول در آموزش

جلسه 76 شورای تحول در آموزش با محور بررسی موضوع اصلاح ارزشیابی دانشجو، طولانی شدن دوره تحصیل دانشجویان در مقاطع ارشد و دکتری و موضوع توجه به well-being دستیاران برگزار شد.

جلسه 76 شورای تحول در آموزش با محور بررسی موضوع اصلاح ارزشیابی دانشجو، طولانی شدن دوره تحصیل دانشجویان در مقاطع ارشد و دکتری و موضوع توجه به well-beingدستیاران برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این نشست با حضور دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، اعضای شورای تحول در آموزش و مدیران معاونت آموزشی دانشگاه روز شنبه 20 مهر ماه  سال جاری در سالن پروفسور مرندیان دانشگاه برگزار شد .

در ابتدای جلسه موضوع اصلاح ارزشیابی دانشجویان به عنوان مفهومی بنیادی که می تواند منجر به تغییر روند آموزش گردد، ارایه شد. دکتر حسین زاده با ارایه وضعیت موجود ارزشیابی دانشجو و چالش های جدی این حوزه، راهکار هایی جهت اصلاح وضعیت موجود ارایه دادند؛تشکیل کمیته ارزشیابی در گروه ها، طراحی برنامه ارزشیابی در گروه که دانش پایه، حرفه‌ای‌گری، اخلاق، استدلال بالینی، مهارت های عملی به اندازه برنامه درسی را مورد سنجش قرار دهد و ارایه بازخورد نتایج آزمون ها به اعضای هیات علمی گروه از اهم پیشنهادات در این خصوص بود.

پس از بحث و تبادل نظر اعضای شورا، دکتر ضیایی تاکید نمودند که در خصوص آموزش دانشجویان Undergraduateارایه طرحی جامع که تمام ابعاد موضوع را مد نظر قرار دهد، ضروری است.

دکتر وحید شاهی در این جلسه به ارائه تحلیل سیستماتیک رکود(Stagnation)دانشجویان تحصیلات تکمیلی علوم پایه در حوزه های آموزشی (ازجمله عدم رعایت برنامه درسی curriculum، ارائه واحدهای جبرانی و...)،پژوهشی(انتخاب دیر موضوع پایان نامه و به طول انجامیدن تدوین پروپوزال وطولانی شدن مرحله پایان نامه و...)، دانشجویی(تمام وقت نبودن دانشجو تحصیلات تکمیلی، عدم حضور فیزیکی کافی دانشجو و ...) مطالبی را مطرح نمودند و همچنین به ارائه گزارشی از میانگین طول تحصیل فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و  PhDدانشکده ها در سال های 98-93 پرداخت و به ارائه برخی راه حل ها، در هریک از حوزه های مورد اشاره پرداختند؛ ایشان ایفای نقش معاونین محترم دانشکده ها و مدیران محترم گروه ها به صورت مسئولانه، دقیق، جدی و مداخلات موثر را در این موضوع مهم دانستند .

همچنین در ادامه جلسه دکتر وحید شاهی موضوع Well- beingدستیاران بالینی را مطرح کردند؛ در این خصوص پس از ارایه چالش های وضعیت موجود، پیشنهاد هایی جهت ایجاد انگیزه در دستیاران و افزایش سطح رضایت دستیاران ارایه دادند؛ تعیین سقف کشیک دستیاران سال اول، تعیین سقف حضور و فعالیت دستیاران در هفته از اهم پیشنهاد های ارایه شده دراین خصوص بود که لازم است پس از دریافت مصوبات لازم، اجرایی گردد.

در پایان دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه با تاکید بر این موضوع که آموزش موضوعی چند وجهی است و لازم است جهت ایجاد هر گونه اصلاح و تغییری تمام ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد، بر این موضوع تاکید نمودند که جهت اصلاح آموزش دانشجویان مقاطع Undergraduate  ، طراحی و ارایه برنامه جامع ضروری است؛ اصلاحات نرم افزاری، توسعه و ارتقای زیرساخت های لازم و ضروری، بازنگری در آیین نامه ها و دستور العمل ها و دریافت مصوبات لازم در سطوح مختلف شامل: گروه آموزشی، دانشکده، دانشگاه و وزارت متبوع و همچنین نهاد های مرتبط از مهمترین اقدامات در این خصوص است. همچنین در خصوص توجه به آموزش دانشجویان Undergraduateنکته مهم، تاکید بر مشارکت اساتید برجسته و خوش نام جهت ارتباط با این گروه از دانشجویان است. ایشان بر این نکته تاکید نمودند که دانشجویان مقطع پایه دانشگاه بیش از دستیاران و فراگیران مقاطع تخصصی و فوق تخصصی نیاز درند که با اساتید با تجربه در تعامل باشند.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 83879
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست