×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/03/12 - 10:15
  • بازدید : 505
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

جزئیات نحوه بازگشایی کلاس های آموزش حضوری از زبان معاون آموزشی دانشگاه

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جزئیات بازگشایی کلاس های آموزش حضوری از هفدهم خردادماه را در رشته ها و مقاطع مختلف دانشگاه تشریح کرد و گفت: در همه مقاطع اولویت با دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر خواهد بود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جزئیات بازگشایی کلاس های آموزش حضوری از هفدهم خردادماه را در رشته ها و مقاطع مختلف دانشگاه تشریح کرد و گفت: در همه مقاطع اولویت با دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر خواهد بود.
 
دکتر محمد مهدی صدوقی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه آموزش حضوری دانشگاه بنا بر ابلاغیه وزارت بهداشت از تاریخ ۱۷ خردادماه اجرایی می شود، اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی جلسات مکرری که با روسا و معاونان آموزشی دانشکده ها و همچنین معاون دانشجویی دانشگاه برگزار شده، تصمیم گرفته شده که آموزش حضوری در دانشگاه به صورت تدریجی از ۱۷ خردادماه آغاز شود و در همه مقاطع اول اولویت با دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر خواهد بود. 
 

 
دکتر صدوقی ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام شده در هفته اول و یا دوم پذیرای  دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر در سطوح دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی خواهیم بود.
 
وی درباره دانشجویان دانشکده پزشکی توضیح داد: دانشجویانی که کارآموزاند و در بخش ها حضور دارند، طبق برنامه ریزی های انجام شده در دانشکده پزشکی، برای اوایل تیرماه به بخش هایی خواهند رفت که ریسک ابتلا به کرونا در آن ها پایین و از امنیت بالایی برخوردار است.
 
 
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: بنا بر این دانشجویان به بخش هایی مانند عفونی و ریه که هنوز بیماران کرونایی در آنجا بستری هستند و احتمال خطر برای دانشجویان در این بخش ها وجود دارد، فرستاده نمی شوند و به بخش هایی می روند که از نظر ایمنی برای آنان اطمینان خاطر وجود داشته باشد.
 
 
دکتر صدوقی درباره دانشجویان پرستاری توضیح داد: دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر پرستاری که خدمت در عرصه خواهند داشت نیز در بخش هایی حضور خواهند یافت که از نظر سرایت کرونا حداقل خطر را داشته باشند تا مشکلی برای سلامت دانشجویان عزیز ایجاد نشود.
 
 
آموزش های مجازی تداوم می یابد
 
وی ادامه داد: عمده دانشجویان ما همچنان باید آموزش مجازی را ادامه دهند و دروسی که به صورت آموزش مجازی می تواند همچنان برقرار باشد و تا الان هم به صورت مجازی انجام می شده ادامه پیدا خواهد کرد، به ویژه برای دانشجویان ترم های یک، دو، سه و چهار که عمده دروس آن ها به صورت تئوری است.
 
 
درباره دروس عملی ترم های اول تابستان تصمیم گیری می شود
 
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: احیانا اگر درس های عملی برای ترم های اول، دوم و سوم وجود داشته باشد، فعلا این دروس عملی بازگشایی نمی شوند و در مورد دروس عملی این دسته از دانشجویان نیز طی ماه های آینده، یعنی تیر و مردادماه تصمیم گیری خواهد شد که اگر شرایط مناسب بود دانشجویان در آن زمان در دانشگاه حضور پیدا خواهند کرد و اگر باز هم شرایط مناسب نبود به ترم های آینده موکول خواهد شد.
 
 
دکتر صدوقی تاکید کرد: بنابراین نگرانی برای دانشجویان عزیز نباید وجود داشته باشد و آموزش های تئوری آنان به صورت مجازی خواهد بود و آموزش های حضوری بیشتر برای دانشجویان ترم های آخر مقاطع مختلف که نزدیک به فارغ التحصیلی هستند و نیاز به گذراندن واحدهای عملی دارند، از هفدهم خرداد خواهد بود.
 
 
توسعه اختیارات دانشکده ها برای تصمیم گیری درباره وضعیت آموزشی
 
وی با بیان اینکه ممکن است وضعیت دانشکده ها با یکدیگر تفاوت داشته باشد، یادآور شد: اختیاراتی هم به روسا و معاونان آموزشی دانشکده ها داده شده است تا اگر تصمیم گیری های مقطعی هم خواستند انجام دهند این اختیار را داشته باشند.
 
 
 
دکتر صدوقی افزود: دانشکده دندانپزشکی، دانشکده ای است که ریسک خطر بالایی دارد و هفته اول به آموزش اساتید کارکنان و دانشجویان برای چگونگی رعایت اصول بهداشتی اختصاص می یابد و در هفته دوم نیز دستیاران سال آخر در دانشکده حضور پیدا خواهند کرد.
 
 
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: به تدریج دانشجویان رشته ها و مقاطع مختلف در دانشکده ها از جمله دانشکده دندانپزشکی حضور پیدا خواهند کرد.
 
 
عمده آزمون ها مجازی برگزار می شود
 
وی با بیان اینکه در بعضی از مقاطع، رشته ها و دانشکده ها آموزش مجازی تقریبا اتمام یافته و دانشجویان در حال آمادگی برای برگزاری آزمون هستند، درباره نحوه برگزاری آزمون ها توضیح داد: عمده آزمون ها به صورت مجازی برگزار می شود، زیرا به حضور فیزیکی دانشجویان نیاز نیست.
 
 
امکان برگزاری مجدد آزمون های مجازی در صورت بروز مشکل
 
دکتر صدوقی ادامه داد: با توجه به مشکلاتی مانند قطعی اینترنت و مواردی از این دست که ممکن است در حین برگزاری آزمون برای دانشجویان اتفاق بیفتد، در شورای آموزشی دانشگاه این تصمیم گرفته شد که چناچه برای گروه و یا دانشکده ای مشکلاتی در حین برگزاری آزمون الکترونیک پیش آمد، امکان برگزاری آزمون مجدد فراهم شود.
 
 
وی در ادامه توضیح داد: آزمون مجدد می تواند به صورت الکترونیک و یا به صورت حضوری انجام شود، زیرا ممکن است تعداد کمی دچار این مشکلات شوند.
 
 
معاون آموزشی دانشگاه تاکید کرد: بازگشایی آموزش حضوری به صورت تدریجی خواهد بود تا نگرانی های دانشجویان و خانواده های آنان برطرف شود، زیرا ما نیز ترجیح می دهیم دانشجویان عزیز در یک محیط ایمن آموزش ببینند.
 
 
امکان حضور هم زمان ۲۰۰۰ دانشجو در کلاس های آنلاین
 
دکتر صدوقی دربارهکلاس های تعاملی توضیح داد: اوایل در آموزش مجازی دانشگاه مشکلاتی وجود داشت که خوشبختانه این مشکلات به تدریج برطرف شد و در حال حاضر سیستم تعاملی ما برقرار شده است، به طوری که در آن واحد ۲۰۰۰ نفر به صورت آنلاین می توانند در کلاس های مختلف حضور پیدا کنند.
 
 
وی با بیان اینکه رفع این نوع مشکلات باعث رفع دغدغه دانشجویان و اساتید می شود، گفت: البته ممکن است هنوز هم ایراداتی در این باره وجود داشته باشد و به همین خاطر ما پذیرای پیشنهادها و انتقادات در این باره هستیم  و در صورت وجود هرگونه مشکل در صدد رفع آن برخواهیم آمد.
 
 
 
حضور حداقلی دانشجویان در خوابگاه ها
 
دکتر صدوقی یادآور شد: هماهنگی های لازم با معاونت دانشجویی برای حضور دانشجویان در خوابگاه انجام شده است و قرار است حداکثر ایمنی در خوابگاه ها رعایت شود، بنابر این ما نمی توانیم پذیرای ۵۰ درصد افراد باشیم، زیرا محدودیت هایی در سیستم خوابگاهی وجود دارد و برای رعایت نکات ایمنی می خواهیم حداقل افراد در خوابگاه حضور پیدا کنند.
 
 
وی ادامه داد: بنابر این احتمال دارد در حد ۳۰ تا ۴۰ درصد دانشجویان را برای آموزش حضوری پذیرا باشیم و به تدریج طی سه تا چهار هفته بعدی با توجه به شرایط درباره این مسئله تصمیم گیری خواهیم کرد و در صورت عدم وجود مشکل، حضور را پررنگ تر خواهیم کرد.
 
 
پایان ترم جاری کی خواهد بود؟
 
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره زمان پایان کلاس های حضوری در ترم جاری توضیح داد: زمان پایان ترم جاری، پایان تیرماه و برگزاری امتحانات نیز تا ۱۵  مرداد خواهد بود، اما با توجه به شرایط متفاوت در هر دانشکده، ممکن است ترم تحصیلی در بعضی دانشکده ها مانند دندانپزشکی بیشتر طول بکشد و تا پایان مرداد و حتی پایان شهریورماه ادامه یابد.
 
 
وی با بیان اینکه امکان تحقق هر درخواستی از سوی دانشکده ها که برای تسهیل شرایط دانشجویان انجام شود، فراهم است، گفت: دانشجویان در این باره نگرانی نداشته باشند و امتحان دورسی که پایان یافته می تواند برگزار شود و ترم برای دروسی که هنوز آموزش آن ها پایان نیافته می تواند دو تا سه هفته بیشتر ادامه یابد.
 
 
دکتر صدوقی یادآور شد: در مورد کلاس های عملی در ترم های پایین تر، تیرماه تصمیم گیری خواهد شد و دانشجویان نگرانی از این بابت نداشته باشند.
 
 
امکان حذف دروس و یا ترم تحصیلی فراهم است
 
معاون آموزشی دانشگاه درباره حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه از هفدهم خرداد به بعد توضیح داد: بیشتر دانشجویان ترم های آخر که در شرف فارغ التحصیلی هستند در کلاس های آموزش حضوری، حضور خواهند داشت و این تمهیدات دیده شده که کلاس های آنان برگزار شود تا بتوانند هرچه زودتر فارغ التحصیل شوند، اما فعلا اجباری برای حضور فیزیکی در کلاس های حضوری دیده نشده است و طبق آیین نامه افراد می توانند دروس و یا ترم تحصیلی را حذف کنند.
 
 
وی تاکید کرد: وضعیت ایمنی و سلامت کلاس ها ارزیابی می شود و درصورت رعایت این کلاس ها را ادامه خواهیم داد، اما در صورت بروز هرگونه مشکل، درباره آن مجددا تصمیم گیری خواهیم کرد.
 
 
دکتر صدوقی تاکید کرد: دانشجویان نگران نباشند، حفظ ایمنی و سلامت آنان برای دانشگاه از هرچیزی مهمتر است و البته ادامه تحصیل نیز برای ما اهمیت زیادی دارد که امیدواریم با همیاری و همفکری یکدیگر بتوانیم این مهم را نیز به پیش ببریم.
 
 
 
وی در پایان با آرزوی توفیق برای تمامی دانشجویان و اساتید، گفت: تصمیماتی که در هفته های آتی در شورای آموزشی دانشگاه اخذ شود، به دانشجویان و اساتید اطلاع رسانی می شود.
 
 
 
انتهای پیام/
 
کدخبرنگار: ۷۷۰۳م.ر
 
 
 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 92651
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست