×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/04/26 - 15:15
  • بازدید : 723
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

جلسه رییس دانشگاه با اعضای گروه جراحی عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در جلسه رییس دانشگاه با اعضای گروه جراحی عمومی که صبح روز چهارشنبه ۲۶ تیرماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد، دکتر محمد آقاجانی با تاکید بر لزوم ارتقا آموزش و سرویس اریه خدمات در دانشگاه اظهار کرد: تردیدی نیست که گروه جراحی عمومی در کنار گروه داخلی یکی از مهمترین گروههای دانشگاه است.

دکترآقاجانی: درهای دانشگاه به روی نخبگان باز است
 
رییس دانشگاه با بیان این که درهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به روی نخبگان و ستارگان علمی باز است، از کاهش بروکراسی متداول به منظور تسهیل درجذب نخبگان خبر داد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در جلسه رییس دانشگاه با اعضای گروه جراحی عمومی که صبح روز چهارشنبه ۲۶ تیرماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد، دکتر محمد آقاجانی با تاکید بر لزوم ارتقا آموزش و سرویس اریه خدمات در دانشگاه اظهار کرد: تردیدی نیست که گروه جراحی عمومی در کنار گروه داخلی یکی از مهمترین گروههای دانشگاه است.
 
وی با اشاره به  این که آموزش رکن اصلی و ماموریت شماره یک دانشگاه است، از برنامه ریزی برای تحقق این شعاربه عمل خبرداد.
 
رییس دانشگاه راه اندازی مرکز امور هیئت علمی، توجه خاص به استخدام اعضای هیئت علمی جدید، جذب ۳۱۷ عضو هیئت علمی در کمتر از یک سال ونیم و تدوین نقشه سه ساله جذب اعضای هیئت علمی بر اساس نقشه تمایز را از جمله اقدامات دانشگاه به منظور ارتقاء آموزش عنوان کرد.
 
فعالیت های آموزشی خالص ثبت می شود
 
رییس دانشگاه آموزش را فرآیندی غیرقابل اندازه گیری توصیف کرد وخاطرنشان کرد: به زودی در دانشگاه سیتم ثبت فعالیت های خالص آموزشی به صورت رسمی ثبت خواهد شد، با راه اندازی این سیستم فعالیت های آموزشی ضبط و کارنامه جامعه ای برای آن ارایه می شود.
 
وی با اشاره به فرسودگی بیمارستانهای آموزشی در تهران، احداث و راه اندازی بیمارستانهای آموزشی را ضروری دانست و اذعان کرد: راه اندازی و تجهیز بیمارستان جدید  شهدای تجریش و اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی  در شرق تهران می تواند بسیاری از مشکلات حوزه آموزش را مرتفع کند.
 
دکتر آقاجانی در بخش دیگری از سخنان خود به احداث هفت کلینیک تخصصی، اضافه شدن شش دستگاه سی تی اسکن پیشرفته و  چهار دستگاه شتاب دهنده، راه اندازی پیشرفته ترین مرکز درمان سرطان،  اجرای ۲۰پروژه های بهداشتی و درمانی و تجمیع پردیس مشترک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد.
 
رییس دانشگاه در ادامه  به امکان تبادل تصاویر رادیوگرافی  با بالاترین کیفیت در بیمارستانهای دانشگاه اشاره کرد و این اقدام را راهبردی موثر برای توسعه آموزش و پژوهش دانست.
 
در دانشگاه به زبان مشترکی می رسیم
 
وی استقرار سیستم تبادل اطلاعات  و تجمیع داشبردهای اطلاعاتی را راه حل موثری برای  رسیدن به زبانی مشترک و همچنین دسترسی الکترونیکی به پرونده ها، گزارشات و امکانات دانشگاه ذکر کرد.
 
دکتر آقاجانی خطاب به حاضرین در جلسه، افزایش نسبت اعمال جراحی به کل اعمال بالینی را مورد تاکید قرار داد و گفت: بیمارستانهای ریفرال دانشگاه نباید تبدیل به نقاهت گاه شوند چرا که نادیده گرفتن این مهم می تواند مشکلاتی را برای حوزه آموزش، ارایه خدمات و اقتصاد بیمارستانها ایجاد کند.
 
رییس دانشگاه در ادامه تقویت بخش های جراحی خصوصا جراحی های عمومی را خواستار شد.
 
ضرورت ارتقا مهارت فراگیران
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود شور و نشاط آموزشی و همچنین برنامه محوری ایجاد شده در گروههای دانشگاه را موضوعی  دلگرم کننده توصیف کرد و ارتقا گروه و مهارت فراگیران را ضروری دانست.
 
رییس دانشگاه با بیان این که دانشجوی پزشکی عمومی یکی از ارکان اصلی دانشگاه در آموزش است اظهار امیدواری کرد که برگزاری مستمر جلسات همفکری و تبادل نظر دوسویه  با مدیران و اساتید دانشگاه موجبات رضایتمندی فراگیران و افزایش کیفیت ارایه خدمات را فراهم آورد.
 
دستیاری برنامه ای  مبنی بر صلاحیت است
 
دکتر امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه  نیز در بخش دیگری از این نشست با بیان این که دستیاری کوریکولومی مبنی بر صلاحیت است، توجه به نحوه ارزیابی دستیاران را مورد تاکید قرار داد.
 
وی ادامه داد: به طور مثال در بخش بالین نباید صرفا به خدمات بالینی توجه کنیم، بلکه باید به سایر صلاحیت ها در ذیل موضوع اصلی آموزش تمرکز کنیم.
 
دکتر ضیایی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن بررسی فعالیت های گروه در راستای ارتقا نتایج آزمون های بورد گفت: آموزش نیازمند ترسیم نقشه ای منظم است، باید به صورت سیستماتیک و منظم و باتوجه به توانمندی های فردی به این مهم دست یابیم.
 
 معاون آموزشی  دانشگاه گفت: اگر تجربیات اساتید در کنار سیستمی علمی و درست قرار بگیرد بی شک فرآیند انتقال دانش به صورت موثری تری شکل می گیرد.
 
دکتر کوروش وحیدشاهی مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز در این نشست درباره موضوعات برنامه ارتقای سیستماتیک و تحول در ارزشیابی درون دانشگاهی دستیاران تخصصی بالینی توضیحاتی را ارایه داد.
 
وی با تاکید بر این که مهارت، توانمندی و صلاحیت مهمترین اجزای کوریکولوم آموزشی است گفت: با توجه به مجموعه شواهد مبتنی بر سیستم های آموزشی معتبر دنیا در زمینه ارزشیابی بالینی توسط تحول در ارزشیابی دستیاران امری ضروری است.
 
مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اشاره به برگزاری آزمون های بورد اظهار کرد: موضوع برگزاری آزمون زمانی موثر و ارزشمند است که بازخورد مناسبی داشته باشد.
 
دکتر وحیدشاهی در ادامه از اختصاص ۱۵ نمره رفتار حرفه ای از ۳۰ نمره کمیته اخلاق با تایید دانشکده پزشکی خبرداد و استقرار Logbook  ها را ضروری دانست.
 
دکتر پیروی رییس گروه جراحی عمومی نیز در بخش دیگری از این نشست ضمن معرفی گروه ارتباط دوسویه برای بهبود وضعیت گروه در ارتقا خدمات را ضروری دانست.
 
وی در ادامه  ازاجرای ۶۰  برنامه راهبردی در گروه جراحی خبر داد و تداوم اجرای  طرح ها ی گروه، تبدیل وضعیت دانشیاران به استادی و جذب نیروی جوان  در گروه را خواستار شد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این جلسه اعضای گروه جراحی عمومی موضوعاتی نظیر؛  جذب هیئت علمی جوان، ارتقا اعضای هیئت علمی، تعیین برنامه مدون ارتقا بهره وری، به روز شدن کارانه ها، تغییر در سطح بندی اعمال جراحی و برگزاری آزمون های بورد پس از دوران فارغ التحصیلی را عنوان کردند.
 
انتهای پیام/
 
 
 
 
 
    
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 80750
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست