×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/09/18 - 08:10
  • بازدید : 1763
  • تعداد بازدید : 91
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه

ديدار آقای دکتر ساسان صبوری با دكتر ضيايي معاونت آموزشی دانشگاه

در این نشست در مورد برگزاری کارگاه 2 روزه اخیر بیهوشی رژیونال در گروه بیهوشی و همچنین پیشرفتهای رشته بیهوشی رژیونال به منظور کسب

دیدار آقای دکتر ساسان صبوری استاد مدعو از دانشگاه هاروارد( Massachusetts General Hospital)با دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه  روز  سه شنبه چهاردهم آذر ماه در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد .

در این نشست  آقای دکتر علی دباغ، مدیر گروه بیهوشی دانشگاه  آقای دکتر علیرضا جعفری دانشیار گروه بیهوشی نیز حضور داشتند و در مورد برگزاری کارگاه 2 روزه اخیر بیهوشی رژیونال در گروه بیهوشی و همچنین پیشرفتهای رشته بیهوشی رژیونال به منظور کسب مرجعیت علمی گروه بیهوشی بحث و تبادل نظر شد و معاون محترم آموزشی دانشگاه در این خصوص راهکارهای آکادمیک و مدیریتی خود را پیشنهاد کردند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دکتر ساسان صبوری عضو هیأت علمی دانشگاه هاروارد و از پزشکان گروه بیهوشی بیمارستان ماساچوست امریکا می باشد. وی دانش آموخته پزشکی عمومی و دوره تخصص از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و طی این سال ها ارتباط خود با دانشکده پزشکی دانشگاه را حفظ کرده است.

به گفته دکتر دباغ  مدیرگروه بیهوشی دانشگاه، بمدت یکسال است که دکتر ساسان صبوری بطور همزمان عضو هیات علمی افتخاری گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی می باشد. انجام کارهای آموزشی وپژوهشی و تحقیقاتی مشترک با دانشگاه، ارایه آموزش  به اساتید و همکاران و دستیاران دانشگاه، عضویت در شورای سردبیری مجله مرکز تحقیقاتی بیهوشی دانشگاه و انجام طرحهای تحقیقاتی مشترک با گروه بیهوشی و مرکز تحقیقات بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از جمله همکاریهای دکتر ساسان صبوری  با این دانشگاه است و در حقیقت یک همکاری بین المللی خوب با تلاش دکتر صبوری برقرار شده است.
دکتر ساسان صبوری متخصص بیهوشی و عضو هیات علمی دانشگاه هاروارد است که در بیمارستان جنرال ماساچوست بعنوان عضوی از گروه رژیونال مشغول بکار می باشد. 
دکتر صبوری طی گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به سوابق علمی و تحصیلی خود اظهار داشت: دانش آموخته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال ۱۳۷۲  هستم که مدرک دستیاری را نیز از همین دانشگاه در سال ۱۳۷۵ اخذ کردم.
وی ادامه داد: در سال ۲۰۰۶ عازم آمریکا شده و بعنوان رزیدنت جراحی در برنامه بیمارستان کاتما در ایالت فلادلفیا شرکت کردم. پس از یکسال بعنوان دستیار بیهوشی در شهر بافلو بمدت ۴ سال تحصیل کردم و سال ۲۰۱۱ فارغ التحصیل شده و بلافاصله در بیمارستان مسجرال مشغول کار شدم. در حال حاضر نیز در این بیمارستان دایرکتوری ریسرچر رژیونال هستم و جزو گروه بیهوشی می باشم. 
دکتر صبوری درخصوص سطح علمی گروه بیهوشی دانشگاه گفت:  دپارتمان بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از ابتدا پایه و بنیانی قوی داشت و حضور دکتر هدایت ا... الیاسی که خود فارغ التحصیل بورد بیهوشی آمریکا هستند این گروه را قوی کرد. همچنین همواره نفرات برتراول تا سوم بورد را در گروه بیهوشی داشتیم . خوشبختانه این بنیان خوب با حضور دکتر دباغ ادامه پیدا کرده و ابعاد جدیدی یافته است. 
وی با بیان این که بیش از سه سال است که با این دپارتمان در قالب غیر هیات علمی همکاری داشته است گفت: می توانم بگویم سطح علمی این دانشگاه قابل رقابت با کشورهای آسیایی و حتی اروپایی است. نکته مهم این است که تحرک و پویایی بسیار زیادی در این دانشگاه دیده می شود و تمایل زیادی برای تعالی و ارتقا وجود دارد و عزم اساتید برای دستیابی به پیشرفت و تعالی راسخ است. همچنین این دپارتمان جوان است یعنی نیروهای جوانی به دپارتمان بیهوشی وارد شدند که قصد دارند سطح علمی دپارتمان  را بالاتر ببرند. 
استادیار دانشگاه هاروارد در ادامه گفت: این دپارتمان از لحاظ توانایی کلینیکی بسیار استثنایی می باشد و اساتید با توجه به تعداد بیماران مراجعه کننده از نظر بالینی بسیار توانمند هستند . البته همیشه یک فاصله بین سطح علمی، تحقیقاتی و کلینیکی وجود دارد که  باید پر شود و برای پر کردن این فاصله باید از نظر بالینی نیز خوب باشی که این فاکتور در دپارتمان بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی وجود دارد. 
دکتر صبوری درخصوص آموزش های  غیرحضوری و تکنولوژی های از راه دور در آموزش پزشکی گفت: استفاده از تکنولوژی های ارتباطی جدید درعین حال که هزینه ها را کمتر می کند، امکانات را نیز بیشتر می کند. این موضوع تا حدی پیشرفت داشته که برخی از ویزیت ها از این مسیر انجام می شود. من گروه بیهوشی دانشگاه را ازطریق شبکه های اجتماعی که دکتر دباغ آنرا راه اندازی کرده اند، دنبال می کنم. ما درحال حاضر همه جلسات بیهوشی را فیلمبرداری می کنیم و آنلاین برای کسانی که نتوانسته اند حضور داشته باشند، در دسترس قرار می دهیم. ریسورس های بیهوشی را که خوشبختانه در کشور ما زیاد است را در دسترس قرار می دهیم یعنی اگر کتابی را نداشته باشیم الان می توانیم در وب سایت گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آنرا پیدا کنیم. اگر سوالی در ذهن ماست در قسمت Research Departeman می رویم و در آنجا هر فردی یک صفحه ویژه دارد تا ابعاد مختلفی نظیر اینکه شما برنامه آموزشی تان چگونه بوده است یا رزیدنت ها چه فیدبکی به شما داده اند قابل مشاهده باشد. من فکر می کنم که استفاده از تکنولوژی های مجازی ممکن است درابتدا هزینه داشته باشد ولی درنهایت به مراتب به نفع دپارتمان و آن دانشکده خواهد بود.
بیهوشی رژیونال چه کاری انجام می دهد؟ 
بیهوشی رژیونال بیهوشی است که یک خدمات خیلی اساسی در مملکت ما می تواند داشته باشد برای اینکه من خودم سه سال در استان کردستان در شرایط محروم کار کردم. وقتی شما در شرایط محدود کار می کنید بجای اینکه کل بیمار را تحت بیهوشی عمومی قرار بدهید درحالی که توانایی کنترل آن شرایط را ندارید می توانید آن عضو و ارگان مربوطه را بصورت ایزوله شرایط جراحی برایش ایجاد کنید و این توسط رژیونال آنستزی که به بی حسی موضعی ترجمه شده به این ترتیب شما می توانید شرایطی را ایجاد کنید که مریض لازم نباشد برای عملش به شهرهای بزرگ بیاید و هزینه های زیدادی را متحمل شود. 
من اعتقاد دارم که روی این مسئله می توانیم سرمایه گذاری کنیم. متخصصان خیلی خوبی در این دانشگاه داریم که اینها براحتی می توانند کارگاه های رژیونال را راه بیندازند و خدمات را توسعه بدهند. جالب است بدانید اینها جدیدا درطی یک سال اخیر راه افتاده است و این نشان می دهد که ما متوجه شدیم که تکنیک را نمی شود با اینترویو یا امتحان کتبی فهمید.
وی در پایان خطاب به دانشجویان جوان دانشگاه گفت: دنیا برای اینکه برای هرکسی مفهوم پیدا کند آن مفهوم را خود شما با اراده و توانمندی خودتان به او می دهید و من فکر می کنم هرکسی بسته به علاقه و هدفی که دارد می تواند که به آن شکل بدهد. من در این مسیر طولانی تحصیل دورانی داشتم که بسیار ناامید کننده و پراضطراب بود ولی عجیب این بود که شک نداشتم که بلاخره موفق می شوم. باید قبول کنید که این اضطراب ها را باید به دوش خود بکشید تا به آنجا برسید و بنابراین دنیا آن مفهومی را پیدا می کند که شما به آن می دهید
  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 55190
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست