نشست معاون آموزشی دانشگاه با اعضاء هیأت علمی گروه بیماریهای زنان و زایمان
دکتر ضیایی: بدون آموزش با کیفیت و صلاحیت سایر نقشهای دیگر دانشگاه کارایی ندارد
شست معاون آموزشی دانشگاه با اعضاء هیأت علمی گروه بیماریهای زنان و زایمان گروه با موضوع بررسی عملکرد آموزشی، پژوهشی و درمانی گروه بیماریهای زنان و زایمان، سهشنبه 3 اردیبهشت ماه با حضور دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر شادنیا معاون اجرایی، دکتر طبیبی رئیس دانشکده پزشکی دکتر ناصحی رئیس مرکز امور هیأتعلمی، دکتر وحید شاهی مدیر امور تحصیلات تکمیلی، دکتر حسینی مدیر گروه بیماریهای زنان و زایمان و کلیه اعضاء هیاتعلمی گروه برگزار شد.

نشست معاون آموزشی دانشگاه با اعضاء هیأت علمی گروه بیماریهای زنان و زایمان گروه با موضوع بررسی عملکرد آموزشی، پژوهشی و درمانی گروه بیماریهای زنان و زایمان، سه شنبه 3 اردیبهشت ماه با حضور دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر شادنیا معاون اجرایی، دکتر طبیبی رئیس دانشکده پزشکی دکتر ناصحی رئیس مرکز امور هیأت علمی، دکتر وحید شاهی مدیر امور تحصیلات تکمیلی، دکتر حسینی مدیر گروه بیماریهای زنان و زایمان و کلیه اعضاء هیات علمی گروه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه ، دکتر ضیایی ضمن تشکر از حضور اعضاء هیأت علمی حاضر گفت: دانشگاه ابتدا محل تربیت نیروی انسانی متناسب با نیاز کشور است و بدون آموزش با کیفیت و صلاحیت سایر نقش های مهم دیگر دانشگاه کارایی ندارد. وی افزود: جهت رسیدن به پیشرفت و گذر دانشگاه از نسل سوم و چهارم باید آموزش ها در مسیر درست قرار گیرد.
معاونت آموزشی دانشگاه با تاکید بر اینکه سیاست قطعی دانشگاه تقویت جدی جریان آموزش و جلوگیری از افت تحصیلی است تصریح کرد: اعضاء هیأت علمی باید بعد از انجام تکالیف آموزشی بخش و گروه در جهت تولید علم اقدام نمایند و ترفیعات اعضاء هیأت علمی به شرطی اعمال خواهد شد که تکالیف آموزشی به درستی صورت پذیرد.
دکتر ضیایی با اشاره به اینکه ستاد آموزش دانشگاه به دنبال هدایت تلاشهای اعضاء هیأت علمی در راستای فعالیتهای آکادمیک، اعتباربخشی و اعتبار سنجی آموزشی است اذعان داشت: باید این فعالیتها از وضعیت فردی خارج و تبدیل به جریانی سیستماتیک و اثربخش شوند.
وی افزود: برنامه مستمر و هدفمند در صورتی محقق خواهد شد که با حمایت همه جانبه رئیس دانشگاه، هیأت رئیسه، مدیران گروهها، روسای بخشها، بیمارستانها و دانشکده ها و همه اعضاء هیأت علمی همراه باشد، در واقع هرچه در بخش آموزش هزینه و مدیریت گردد تبدیل به سرمایه گذاری بزرگ خواهد شد.
در ادامه این نشست دکتر وحید شاهی مدیر امور تحصیلات تکمیلی گزارشی از تحلیل 7 ساله نتایج آزمون دانشنامه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همچنین دکتر ناصحی سرپرست مرکز هیات علمی دانشگاه نیز گزارشی از وضعیت و توزیع نیروی انسانی و نقشه جذب 3 ساله اعضاء هیات علمی دانشگاه در رشته بیماریهای زنان و زایمان را ارائه کردند.
در پایان هر یک از اعضاء گروه برنامه ها و درخواستها و نقطه نظراتشان را ارائه نمودند و دکتر ضیایی پس از شنیدن موارد مطرح شده از راهنمایی، ارائه طریق، کمک و ... در این زمینه استقبال کردند.
گقتنی است بدین منظور در دانشگاه فعالیت های اعضاء هیأت علمی بدقت رصد شده و به اطلاع خود فرد، روسای بخش ها و مدیران گروه ها رسانده خواهد شد.