×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/04/03 - 14:36
  • بازدید : 1228
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش

دیدار ریاست و معاون آموزشی دانشگاه از دستیاران تخصصی دانشگاه

دکتر پیوندی رییس و دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در عصر پنجمین روز از ماه مبارک رمضان در نشستی با دستیاران

  دکتر پیوندی رییس و دکتر صدوقی معاون آموزشی  دانشگاه در عصر پنجمین روز از ماه مبارک رمضان در نشستی با دستیاران  تخصصی دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست دکتر پالش مشاور اجرایی ریاست دانشگاه،  حجت الاسلام والمسلمین فرهادزاده مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر شادنیا مدیر امور تحصیلات تکمیلی ، دکتر دوستی مشاور رییس دانشگاه در امور دستیاران تخصصی  و جمعی از دستیاران رشته های مختلف نیز حضور داشتند.

دکتر پیوندی رییس دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مومنان در ماه مبارک رمضان تقارن این نشست با این ایام پر فضیلت را به فال نیک گرفت و با اشاره به نقش مهم دستیاران در نظام سلامت گفت: دستیاران يكي از ارکان اصلی نظام سلامت در مراكز آموزشي درماني هستندکه تلاشهای آنان در زمینه کسب دانش و مهارت و فعالیتهای علمی، پژوهشی و درمانی شایسته تقدیر است.

دکتر پیوندی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: با توجه به این موضوع که دسترسی عادلانه تمامی اقشار جامعه به خدمات سلامت به ویژه قشر محروم امری ضروری است و امیدوارم دستیاران بعد از  طی دوره خود خدمات شایسته ای را به مردم شریف ارایه دهند.

رییس دانشگاه در ادامه با ذکر پاره ای از مشکلات و مسایل دستیاران؛ رفع مسایل موجود را فرایندی زمانبر برشمرد و از راهکارهای مناسب در این زمینه به تشکیل شورای مشورتی با حضور دستیاران رشته های مختلف، استفاده از نظرات مدیران گروه و اساتید پیشکسوت، برگزاری جلسات منظم با دستیاران اشاره کرد.

دکتر پیوندی در سخنان خود بر ضرورت ارایه خدمات رفاهی متناسب با امکانات دانشگاه در پاویون بیمارستانهای مختلف، بازسازی و نوسازی پاویونها در راستای ارایه خدمات بهینه و کسب رضایتمندی دستیاران تاکید کرد.

رییس دانشگاه در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: دوران دستیاری فرصتی طلایی برای ارتقای دانش و مهارت است . دوران سختی توام با تلاش و کوشش برای کسب مهارت ها که می تواند در آینده کاری شما عزیزان اثرات بسیار مطلوبی داشته باشد. امیدوارم این جلسه با تلاش و تعامل گسترده تر منجر به کاهش بخشی از دغدغه های شما عزیزان در آینده نه چندان دور شود .

در این نشست دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه ضمن بیان سخنانی برگزاری جلسات منظم دستیاران را بصورت فصلی و بررسی و دسته بندی مشکلات را راهگشای مناسبی برای بهبود وضعیت دستیاران ذکر کرد.

معاون آموزشی دانشگاه  تلاش دستیاران در رفع مسایل موجود در مراکز را ارشمند برشمرد و در این زمینه انتقال مسایل به مدیران گروه، روسای بخشها و اتندها را در رفع مسایل دستیاران بسیار موثر دانست.

در بخش دیگری از این نشست حجت الاسلام والمسلمین فرهادزاده مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات گفت: کسب علم و درجات بالای علمی همواره با مشکلاتی مواجه است و علم آموزی با زحمات فراوان همراه است. اما تدبیر مناسب و تلاش برای دستیابی به راه حل منطقی برای رفع مشکلات ارزشمند می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین فرهادزاده با اشاره به زندگی پرفراز و نشیب پرفسور محمود حسابی  اظهار داشت: شدائد و سختی هایی که استاد حسابی ایوب وار و با تحملی شگرف و پشتکاری وصف نشدنی پشت سر گذاشت و در اکثر علوم زمان، استاد مسلم شناخته شد آدمی را متحیر  می کند.

وی در خاتمه ضمن آرزوی موفقیت و شادکامی برای دستیاران افزود: پشت سر گذاشتن مشکلات انسان را در آینده قدردان شرایط فعلی می کند و قلب شاکری ایجاد می کند. امیدوارم شما عزیزان در آینده در مناصب بالایی قرار گرفته و دانشجویان برجسته ای تربیت کنید.

در بخش دیگری از این نشست دکتر جرجانی رییس دانشکده پزشکی با اشاره به این که در جلسات مختلف مسایل فراگیران، دستیاران ودانشجویان پزشکی مورد توجه ویژه دانشگاه قرار دارد این مهم را نشاندهنده اهتمام مسوولان دانشگاه در راستای رفع مشکلات درحوزه های مختلف برشمرد.

رییس دانشکده پزشکی در ادامه به بیان توضیحاتی درخصوص حقوق و درآمد دستیاران، اختصاص وام مسکن و... پرداخت و اظهار امیدواری کرد در آینده با برنامه ریزی های صورت گرفته کمکهای مالی به گروههای آموزشی اختصاص یابد.

دکتر جرجانی با اشاره به گستردگی مشکلات دستیاران و زمانبربودن رفع این مسایل اظهار امیدواری کرد با  تلاش و حمایت گروهی،  پاره ای از این مسایل حل شود.

در این نشست دکتر شادنیا مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی نیز با اشاره به ظرفیت پذیرش دستیاران گفت: امسال جزو معدود سالهایی بود که عین ظرفیتی که از سوی گروههای آموزشی دانشکده به وزارت بهداشت اعلام شد، به ما ظرفیت پذیرش دستیار اختصاص یافت.

وی در سخنان خود به نکاتی از قبیل بحث های چرخشی و ثبات دستیاران اشاره کرد و ادامه داد: ارایه راهکارهای مناسب و پیشنهادات عملیاتی از جانب دستیاران گروه می تواند درانجام بهترین اقدام از سوی دانشگاه و پیشبرد اهداف دستیاران موثر باشد.

دکتر دوستی مشاور رییس دانشگاه در امور دستیاران تخصصی در این نشست ضمن تقدیر از مساعدت های مسوولان دانشگاه به بیان برخی از مسایل و مشکلات دستیاران تخصصی دانشگاه پرداخت .

وی با اشاره به حقوق پایین دستیاران خاطرنشان کرد برخی اوقات مشکلات معیشتی و رفاهی مانع از پرداختن دستیاران به فعالیتهای علمی و پژوهشی می شود درصورتی که رفع این مسایل باعث می شود دستیاران با تمرکز  و فراغت بال به کسب علم و مهارت پرداخته و در   عرصه های مختلف نظیر کسب رتبه های برتر آزمون بورد و انجام فعالیت های علمی و پژوهشی موفق تر باشند.

دکتر دوستی ایجاد کمیته مشاوران فعال برای بررسی مشکلات دستیاران را منجر به اعتلای جایگاه دستیاری و الگوی راهگشای موثری برای سایر دانشگاههای کشور دانست.

از جمله مطالبات دستیاران که توسط دکتر دوستی مطرح شد می توان به افزایش حقوق و دستمزد، اختصاص خوابگاه برای دستیاران مجرد و متاهل، همکاری شرکت های بیمه گر، تخفیف بیمه مسوولیت، تخصیص کارانه، اجرای طرح نوین نظام پرداخت، بهبود کیفیت غذای پاویون بیمارستانها، تدارک تورهای بیمارستان گردی، جایگاه دستیاران در بیمارستانها و ... اشاره کرد.

 گفتنی است در این نشست دستیاران رشته های مختلف دانشگاه نیز به بیان مشکلات و مسایل خود پرداخت و نظرات، دیدگاهها و پیشنهاداتی را مطرح کردند که مورد استقبال ریاست دانشگاه قرار گرفت .

افزایش حقوق دستیاری ، اختصاص خوابگاه برای دستیاران مجرد و متاهل، احداث خوابگاههای متاهلی و مجردی، پرداخت  حق بیمه برای دستیاران از سال اول تا هنگام فراغت از تحصیل و احتساب آن بعنوان سابقه کاری مفید، اختصاص بن کتاب به دستیاران در قالب کارتهای هدیه قابل شارژ ، بهسازی فضای پاویون دستیاران در مراکز و بیمارستانها، امکان استفاده دستیاران از اینترنت پرسرعت در بیمارستانها ، اختصاص وام قرض الحسنه از سوی دانشگاه برای رفع مشکلات معیشتی و مالی، ظرفیت بالای جذب دستیاران و فضای محدود کلاسها، انجام تمهیدات لازم و تخصیص تجهیزات ضروری برای کاهش اثرات سوء گاز فرمالین، پرهیز از موازی کاری در برخی از رشته ها از اهم مطالبات و موضوعات مطرح شده توسط دستیاران رشته های مختلف بود که مورد توجه ریاست دانشگاه قرار گرفت و دستور رسیدگی به آنها را صادر کرد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 21019
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست