در راستای تعالی و ارائه خدمات بهتر به مراجعه کنندگان
راه اندازی سامانه نظرسنجی در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
ارایه خدمات با کیفیت از جمله اهداف هر سازمانی می باشد و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در راستای تعالی و ارایه بهتر خدمات به مراجعه کنندگان خود تلاش می نماید. به گزارش روابط

ارایه خدمات با کیفیت از جمله اهداف هر سازمانی می باشد و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در راستای تعالی و ارایه بهتر خدمات به مراجعه کنندگان خود تلاش می نماید.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر شاهین شادنیا قائم مقام معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در مسیر تعالی و ارایه بهتر خدمات نظرات مراجعه کنندگان می تواند کمک ارزشمندی به یافتن نقاط قابل بهبود داشته باشد افزود: به این منظور سامانه نظرسنجی از مراجعه کنندگان معاونت آموزشی دانشگاه طراحی شده است تا ضمن دریافت نظرات مراجعه کنندگان نسبت به بهبود خدمات ارایه شده متناسب با انتظارات آنها نیز اقدام گردد.
دکتر شادنیا تصریح کرد: این سامانه بر روی کیوسک های نظرسنجی در دفتر معاونت آموزشی و هر یک از مدیریت های مختلف مربوط به معاونت آموزشی در دسترس مخاطبان قرار گرفته است تا به آسانی نظرات خود را منعکس نمایند.
قائم مقام معاونت آموزشی دانشگاه با تاکید بر این که این نظرات در دو سطح دریافت می شود اذعان داشت: در مرحله اول رضایت کلی مخاطبان سنجیده می شود و در مرحله دوم در صورت تمایل، مراجعه کنندگان می توانند با پاسخ به سوالات دیگر این معاونت را در شناسایی دقیق تر مشکلات و نقاط قابل بهبود یاری نمایند. همچنین این امکان وجود دارد که مراجعه کنندگان هر نکته که به نظرشان می رسد و در سوالات وجود ندارد را ثبت نمایند.
دکتر شادنیا در خصوص نحوه پاسخگویی در این سامانه گفت: در این سامانه نظرات به شکل ناشناس دریافت می شود اما در صورتی که هر یک از مراجعه کنندگان تمایل داشته باشند تا جهت پیگیری نظر خود با آنها تماس حاصل شود امکان ثبت شماره موبایل وجود دارد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص بررسی نظرات ثبت شده در این سامانه تصریح کرد: نظرات به صورت روزانه مورد بررسی قرار می گیرد و هر دو هفته یکبار نظرات ثبت شده در جلسات کمیته تعالی خدمت معاونت آموزشی مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای مناسب جهت اجرا و بهبود وضعیت برنامه ریزی می گردد.
در خاتمه دکتر شاهین شادنیا اذعان داشت: با توجه به اینکه سامانه طراحی شده تحت وب می باشد قابلیت تغییر متناسب با نیاز واحدهای دیگر را دارد که در صورت درخواست امکان طراحی جهت واحدها تابعه دانشگاه وجود دارد.
گفتنی است سامانه فوق متناسب با نیازهای معاونت آموزشی طراحی شده است و تحت وب بودن این سامانه امکان دسترسی به سامانه را از هر نقطه جغرافیایی ایجاد می نماید.
نظر