×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/06/30 - 09:06
  • بازدید : 78
  • تعداد بازدید : 78
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معاونت آموزشی دانشگاه طرح برنامه ریزی راهبردی نیل به مرجعیت علمی در دانشگاه را آغاز کرد:

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه جلسه ای با حضور دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه، دکترشادنیا معاون اجرائی معاونت آموزشی، مسئولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و مسئولین محورهای 16 گانه طرح مرجعیت دانشگاه در روز سه شنبه 1400/6/30در سالن پورفسور مرندیان معاونت آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه جلسه ای با حضور دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه، دکترشادنیا معاون اجرائی معاونت آموزشی، مسئولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و مسئولین محورهای 16 گانه طرح مرجعیت دانشگاه در روز سه شنبه 1400/6/30در سالن پورفسور مرندیان معاونت آموزشی برگزار شد .
 
طرح برنامه ریزی راهبردی حوزه های تمایز آکادمیک دانشگاه با مدیریت اجرائی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و تحت نظارت  معاونت آموزشی دانشگاه رسما شروع به کار کرد. موضوع مرجعیت علمی در کشور و اختصاصا دانشگاه های علوم پزشکی چند سال است که در دستور کار بالانرین سطح مراجع علمی کشور و بویژه برنامه ریزان حوزه آموزش پزشکی قرار دارد. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نظیر دیگر حوزه ها اینجا نیز پیشگام ایده پردازی و عملیاتی سازی این مفهوم در سطح دانشگاهها و آموزش علوم پزشکی کشور بوده است. به گونه ای که طرح مرجعیت که هم اکنون در سطح دانشگاه های علوم پزشکی مطرح و به طور جدی از طرف معاونت آموزشی وزارت و مرکز ملی نصر دنبال می شود محصول ایده پردازی اعضای هیات علمی این دانشگاه است. بعد از فراز و نشیب بسیار در جستجوی مفهوم سازی مرجعیت علمی در سطح کشور الگویی که هم اکنون ارایه شده و عملیاتی می شود عمدتا بر اساس داده های پژوهشی بوده و بر این اساس شکل گرفته است. 
 
 
 
در این راستا دکتر صدوقی در خصوص طرح مرجعیت علمی دانشگاه ضمن تاکید بر اجرای طرح در بازه زمان مشخص شده گفت : طرح برنامه ریزی راهبردی حوزه های تمایز دانشگاه با شرکت عالی ترین سطح از مدیران هریک از حوزه ها شامل روسای پژوهشکده ها و دانشکده ها و نیز مدیران گروه ها اجرایی شده و پیگیری می شود. این برنامه به سفارش مرکز ملی نصر به دانشگاه سفارش داده شده است؛ که طی آن 16 حوزه دانشی به عنوان حوزه های تمایز دانشگاه مشارکت دارند. این طرح فرصت مغتنمی برای دانشگاه فراهم می آورد تا در حوزه هایی که توسط کشور و وزارت به رسمیت شناخته شده اند به فعالیت بیشتر و احتمالا جذب منابع بپردازد. کمیته های برنامه راهبردی هر حوزه در طول یک دوره برنامه حداقل 4 یا 5 ساله هدایت و رصد پیشرفت برنامه را بر عهده خواهند داشت. 
 
 
 
 
 
 
 
 
در ادامه جلسه هریک از اعضای حاضر در جلسه موضوعات پیشنهادی را مطرح و پس از بحث و بررسی  و تصميمات لازم اتخاذ گرديد.
 
  • گروه خبری : آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 108381
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست