به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش
چهارمين جلسه مسوولان معاونت هاي آموزشي و دانشجویی، فرهنگی دانشگاه با دانشجویان و تشکلهای صنفی در دانشکده داروسازی برگزار شد
پیرو پیگیری مشکلات و مطالبات دانشجویان، چهارمین جلسه از سلسله جلسات معاون دانشجویی و فرهنگی و معاون آموزشی دانشگاه با مسوولان دانشکده ها و دانشجویان تشکلهای صنفی دانشکده

پیرو پیگیری مشکلات و مطالبات دانشجویان، چهارمین جلسه از سلسله جلسات معاون دانشجویی و فرهنگی و معاون آموزشی دانشگاه با مسوولان دانشکده ها و دانشجویان تشکلهای صنفی دانشکده ها، 24 بهمن ماه در دانشکده داروسازی برگزار شد.
این جلسه که با حضور دکتر وحیدی رئیس دانشکده داروسازی، دکتر بهادری مشاور اجرایی معاونت آموزشی، نریمانی مدیر امور دانشجویی، دکتر طباطبایی نژاد مدیر آموزش، دکتر مرتضوی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده داروسازی برگزار شد، دکتر نیک ضمیر معاون دانشجویی و فرهنگی برگزاری جلسات منظم و مداوم معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با معاونان دانشکده ها را راه حل مناسبی برای برطرف کردن مشکلات و مسایل دانشجویان دانست.
وی با اشاره به اینکه بحث شورای صنفی در دانشکده داروسازی از اهمیت به سزایی برخوردار است، تلاش مجموعه را در راستای اقدامات موثرتر در این خصوص خواستار شد.
در ادامه این جلسه دکتر وحیدی با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده در خصوص نحوه رفتار دانشجو با استاد اظهار داشت: باید شأن دانشجو حفظ و در نظر گرفته شود چرا که این امر از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است.
در بخش دیگری از این جلسه دکتر مرتضوی با اشاره به اینکه برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی در دانشکده داروسازی نشان دهنده اهمیت مسائل فرهنگی و فوق برنامه است خاطرنشان کرد: در مباحث آموزشی، دانشجویان دانشکده داروسازی دوره ها و آموزش های کاملاً اختصاصی با رشته را دریافت می کنند تا در نهایت مهارت های آنان افزایش پیدا کند.
وی تأکید کرد: همانگونه که در دانشکده پرستاری و مامایی، آزمایشگاه میکروب شناسی وجود دارد در دانشکده داروسازی نیز این امر بسیار حیاتی می باشد چرا که این رشته مستلزم انجام کارهای عملی بسیاری است. همچنین امکان استفاده دانشجویان از کتابخانه بیمارستان ها، راه اندازی آشپزخانه مرکزی در این دانشکده، در نظر گرفتن فضای مناسب به منظور مطالعه و ورزش دانشجویان از دیگر مواردی است که باید توجه بیشتری به آن شود.
دکتر مرتضوی افزود: دانشجویان این دانشکده بیشتر وقت خود را صرف انجام پروژه هایشان می کنند به همین خاطر نباید از نظر مسائل آموزشی و خوابگاهی هیچ گونه دغدغه خاطری داشته باشند، امیدواریم با توجه و حمایت مسوولان این دغدغه های برطرف شود.
در ادامه جلسه دکتر بهادری با اشاره به پیگیری بودجه مربوط به رزیدنت ها خاطرنشان کرد بهتر است در دانشکده ها جلساتی بصورت فصلی با حضور دانشجویان تشکلهای صنفی برگزار شود.
نریمانی نیز در این جلسه تاکید کرد مواردی نظیر سرعت اینترنت، افزایش پهنای باند و ... باید از طریق دانشکده ها پیگیری شود و افزود: از آن جایی که خوابگاه های دانشجویی ظرفیت اندکی دارند و هر ساله تعداد مشخصی در خوابگاه ها اسکان داده می شوند، تمام تلاش خود را با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی بکار برده ایم که با احداث خوابگاه های خودگران این موضوع را حل کنیم. همچنین اقداماتی نیز درباره یکپارچه سازی و یکسان سازی خدمات رفاهی در دانشکده ها از سوی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صورت پذیرفته است
نظر