به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش
کسب رتبه اول در (طرح راد ٢ )سخت بود و لی سخت تر از آن ، حفظ این رتبه است
در راستای پیگیری دستور جلسه 652شورای آموزشی جلسه ایی با حضور مسئولین محترم دانشکده ها و نماینده مشاور انفورماتیک معاونت آموزشی در اتاق شورای معاونت آموزشی تشکیل شد .

در ششصد و پنجاه ودومین جلسه شورای تخصصی آموزشی و سی و چهارمین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه که در روز یکشنبه بیست و هفتم تیر ماه در دفتر معاونت آموزشی تشکیل شده بود موضوع بررسی محتوای پروتال دانشکده ها و گروه های آموزشی مطرح شد .
در راستای پیگیری دستور جلسه 652شورای تخصصی آموزش جلسه ایی با حضور نمایندگان معرفی شده از طرف معاونین دانشکده ها در اتاق شورای معاونت آموزشی تشکیل شد .
در این جلسه ضمن قدر دانی از مسئولین محترم انفورماتیک دانشکده ها که بار سنگین خدمات الکترونیکی دانشکده ها را به عهده دارند گفته شد . کسب این رتبه در (طرح راد دو )سخت بود و لی سخت تر از آن حفظ رتبه اولی است . از آنجایی که یکی از شاخص های مهم در(طرح راد دو ) محتوای آموزشی پورتال دانشکده ها و گروه های آموزشی است . ضروریست مسئولین محترم دانشکده ها به محتوای پورتال دانشکده و گروه های آموزشی توجه بیشتری داشته باشند و زیر ساخت مناسب جهت افزایش و به روز رسانی محتوای آموزشی موجود در وب سایت دانشکده ها فراهم نمایند. .
در این جلسه همچنین در خصوص حداقل مطالب مورد نیاز که باید در وب سایت گروههای آموزشی داشته باشند بحث و تبادل نظر شد و الگوی ذیل پیشنهاد گردید .
همچنین در این جلسه مسئولین محترم انفورماتیک دانشکده ها خواستار تعامل بیشتر مسئولین و رابطین آموزشی در ارسال و پیگیریهای محتوای آموزشی گروه ها شدند .
نظر