×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1405/02/28 - 15:18
  • بازدید : 42
  • تعداد بازدید : 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آزمون ارتقای دستیاران تخصصی بالینی پزشکی «یکم مردادماه 1405» برگزار می‌شود

دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی اعلام کرد، آزمون ارتقای دستیاران تخصصی بالینی پزشکی، روز پنجشنبه یکم مرداد‌ماه ۱۴۰۵ برگزار شده و «آزمون گواهینامه تخصصی» نیز همزمان با «آزمون دانشنامه تخصصی» خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزمون‌های ارتقاء دستیاران تخصصی بالینی پزشکی در روز پنج‌شنبه، اول مردادماه 1405 به طور هم‌زمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

این آزمون‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی که دارای مجوز اجرای آزمون ارتقاء از دبیرخانه شورای مذکور هستند، برپا می‌شود.

بر اساس بخشنامه ابلاغی از سوی دکتر امیر هوشنگ مهرپرور، مشاور دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، آزمون «گواهینامه تخصصی» نیز هم‌زمان با «آزمون دانشنامه تخصصی» برگزار خواهد گردید.

این بخشنامه که به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تربیت‌کننده دستیار تخصصی بالینی پزشکی ابلاغ شده است، ضمن ارسال دستورالعمل ویرایش شده چهل و پنجمین دوره آزمون‌های ارتقاء و گواهینامه دستیاران رشته‌های تخصصی بالینی پزشکی، بر موارد ذیل تأکید دارد:

  • آزمون‌های ارتقاء در تاریخ 1405/05/01 به طور هم‌زمان در دانشگاه‌های مجاز برگزار خواهد شد.
  • آزمون گواهینامه تخصصی هم‌زمان با آزمون دانشنامه تخصصی برگزار می‌شود.
  • طراحی سؤالات آزمون ارتقاء، مطابق مصوبات شورای آموزش پزشکی و تخصصی، با تأیید و نظارت دبیرخانه به یکی از کلان مناطق واگذار می‌گردد.

شایان ذکر است، پیش از این اعلام شده بود که آزمون‌های کتبی «گواهینامه تخصصی» و «دانشنامه تخصصی» دوره 73 در تاریخ پنج‌شنبه، پنجم شهریورماه 1405 برگزار خواهد شد.

لینک خبر کامل وزارت بهداشت: 


http://dme.behdasht.gov.ir/XmR9

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 171543
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست