از طراحان آزمونهای بورد تخصصی و فوق تخصصی تقدیر شد.
آیین تقدیر از طراحان سیوهشتمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی و هفتادویکمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی با حضور دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران و جمعی از اساتید و مسئولان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر ابوالفضل باقریفرد معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز در این مراسم با اشاره به اینکه میزبانی برگزاری آزمونهای بورد توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برای چندمین سال متوالی و به بهترین شکل قابل تقدیر است، همکاری تمام اجزای دانشگاه و وزارت بهداشت را مایه افتخار عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه اساس فعالیتها در معاونت آموزشی بر پایه تحول است، خاطرنشان کرد: قوانین در معاونت آموزشی وزارت بهداشت منعطف، داینامیک و بر اساس نیازهای جامعه اجرا میشود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت به برگزاری آزمونهای متعدد و موفق توسط وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: این آزمونها در امنیت و بدون کوچکترین مخاطرهای برگزار شده است.
وی تاکید کرد: بدون شک صیانت از آموزش علوم پزشکی را اساتید عهدهدارند، اساتیدی که جایگاه امروز علوم پزشکی را مرهون تلاشهای آنان هستیم.
اعطای اختیارات بیشتر به دانشگاهها، بررسی مهارت دانشجویان و عدم اکتفای صرف به آزمون و چالشهای حوزه آموزش از دیگر مواردی بود که معاون آموزشی وزارت بهداشت به آن اشاره کرد.
طراحی کارت شناسایی متحدالشکل در سامانه وزارت بهداشت برای پزشکان و اساتید از دیگر مواردی بود که دکترباقریفرد به آن اشاره کرد.
دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم مسئولیت برگزاری و میزبانی آزمونهای بورد تخصصی و فوق تخصصی توسط دانشگاه را ارزشمند و حاصل فعالیت بینبخشی عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه در آستانه بزرگداشت روزپزشک قرار داریم، افزود: این روز فرصت مغتنمی برای قدردانی از جامعه سپیدپوش پزشکی است.
رییس دانشگاه با تاکید بر اینکه اختصاص روزی در تقویم به نام روز پزشک، فرصتی است که قدردان تلاش پزشکان در اقصی نقاط کشور باشیم، گفت: پزشکان در فراز و فرودهای مختلف همواره همراه و در کنار مردم بودند.
دکتر زالی استقرار جامعه پزشکی کشور را در قله خودکفایی افتخارآمیز توصیف کرد و خطاب به حاضرین در این جلسه و اعضای هیئت ممتحنه آزمونهای بورد افزود: بخش زیادی از این دستاورد بزرگ رهین تلاش شبانه روزی شما اساتید کشور است.
به گفته وی اعضای جامعه بورد، سرمایههای گران سنگ کشورند.
رییس دانشگاه ممارست اساتید کشور و دبیران بوردهای تخصصی و فوق تخصصی را ستودنی دانست و افزود: این پزشکان و اساتید دغدغه پیشرفت کشور خصوصا در حوزه پزشکی را دارند.
وی با بیان اینکه جامعه پزشکی با ممارست و تلاشی شبانهروزی در سکوهای مختلف کشور و سیاستگذاری دخیل هستند، ادامه داد: امروز در بیشتر حوزههای علمی و اجرایی کشور از نظرات کارشناسی جامعه پزشکی بهره میبرند.
به گفته رییس دانشگاه اجرای بیکم وکاست و درخشان آزمونهای بورد به عنوان تخصصیترین آزمون علمی کشور، نتیجه کار بین بخشی و وفاق است.
دکتر زالی اظهار امیدواری کرد که همواره شاهد ارتقای نظام پرافتخار سلامت باشیم.
دکتر محسن عباسی دبیر شورای آموزشی و تخصصی بورد نیز در این نشست گزارشی از روند اجرای آزمونهای بورد تخصصی و فوق تخصصی ۱۴۰۳ ارایه داد و افزود: برای اولین دوره این آزمونها به صورت کلان منطقهای با هدف فعالیت بیشتر دانشگاههای علوم پزشکی پیشرو در سراسر کشور برگزار شد.
وی با بیان اینکه برگزاری آزمون امسال در اختیار پنجقطب کلان منطقه است، از عملکرد مطلوب دانشگاههای علوم پزشکی در آزمونهای مذکور خبر داد.
نحوه طراحی سوالات، نگاهی نوین به نحوه ارزشیابی و بازنگری برنامههای آموزشی از دیگر مواردی بود که دکتر عباسی به آن پرداخت.
وی افزود: نگاه به مرجعیت علمی، فرهنگسازی و توجه به اخلاقمداری در تربیت نیروها و دستیاران از دیگر موارد مورد توجه در این دور از آزمونهاست.
دکتر محمد رییسزاده رییس سازمان نظام پزشکی نیز در این مراسم پیشاپیش روز پزشک را به جامعه پزشکی به عنوان سرمایههای کشور تبریک گفت و درباره مشاهیر علوم پزشکی کشور مواردی را مطرح کرد.
وی با بیان اینکه کشور ما مزین به حضور چهرهها و مفاخر علمی است، حفظ و نگهداشت این سرمایههای علمی را خواستار شد.
دکتر فریدون نوحی استاد پیشکسوت داخلی قلب نیز به پیشرفتهای حوزه پزشکی در سالهای اخیر خصوصا بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه یکی از برجستهترین پیشرفتها در کشور متعلق به حوزه پزشکی است، بهرهمندی از فرصت استثنایی حضور پزشکان در امور سیاستگذاری را خواستار شد.
در ادامه دکتر ناصر دریانی نیز استاد پیشکسوت گوارش نیز در این مراسم با بیان اینکه رسالت اصلی اساتید، تربیت دانشآموختگانی با دانش ومهارت کافی است خاطرنشان کرد: پزشکی که سلامت مردم را عهدهدار است باید برای خدمت به وطن و همنوعان عرق داشته باشد.
دکتر کلانتر هرمزی استاد پیشکسوت دانشگاه نیز در این نشست از حمایتهای معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دانشگاه در راستای پیشبرد اهداف متعالی و علمی کشور قدردانی کرد و حضور پزشکان در هیئت دولت را فرصت مناسبی برای ارتقای دانش پزشکی در کشور عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آزمونهای ارتقاءسیوهشتمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی و هفتادویکمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی دانشگاههای علوم پزشکی تهران، تبریز، اصفهان، مشهد و شیراز فعالیت داشتند که از این میان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان قطب برتر و نمونه آزمونهای ارتقا و گواهینامه ۱۴۰۳ معرفی شد.
انتهای پیام/