×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/10/13 - 11:55
  • بازدید : 1647
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش

برگزاری ششصد و پنجاه وهفتمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و سی و نهمین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه

ششصد و پنجاه وهفتمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و سی و نهمین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه روز یکشنبه دوازدهم دی ماه در دفتر ریاست دانشکده تغذیه و صنایع غذایی با حضور دکترمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر هدایت

 ششصد و پنجاه وهفتمین  جلسه شورای تخصصی آموزشی و سی و نهمین  جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه روز یکشنبه دوازدهم دی ماه در دفتر ریاست دانشکده تغذیه و صنایع غذایی با حضور دکترمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر هدایت حسینی ریاست دانشکده تغذیه و صنایع غذایی ، مدیران ، مشاوران معاونت آموزشی و معاونین آموزشی دانشکده ها برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکترصدوقی معاون آموزشی دانشگاه حضور دکترمصطفی اسماعیلی را به عنوان مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه خیر مقدم گفتند .

در ادامه جلسه دکتر حسینی رئیس دانشکده تغذیه گزارشی ازآمار دانشجویان ، اعضاء هیات علمی ، رشته و گروه های آموزشی و رشته های تازه تاسیس  دانشکده تغذیه و صنایع غذایی جهت اعضاء شورا ارائه نمودند .

و در ادامه دکتر مرتضویان معاون آموزشی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی افزود :در سال جاری بازسازی کلاسهای درسی دانشکده و مجموعه کتابخانه دانشکده که  به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و کتابهای موجود در سطح خاورمیانه رتبه اول را دارا می باشد با حمایتهای معاون آموزشی دانشگاه به اتمام رسیده است.

 ایشان در ادامه افزودند بر اساس رهنمودهای معاون آموزشی  طی جلسات قبلی شورای آموزشی دانشگاه آیین نامه داخلی جذب اعضاء هیات علمی ، آیین نامه داخلی تصویب و دفاع پایان نامه ها و زمان بندی فعالیتهای دوره دکترا و کارشناسی ارشد تدوین و برنامه ریزیهای لازم انجام و به اجراء رسیده است   .وی در ادامه سیاستها و برنامه های  آموزشی آتی دانشکده مطالبی را ارائه نمودند.

در ادامه جلسه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه گفت : هدف کلی جشنواره آموزشی دانشگاه تبیین  سیاست ها و برنامه های  معاونت آموزشی دانشگاه با توجه به اسناد بالادستی ،ارائه گزارش عملکرد و فعالیت های  حوزه ی آموزش دانشگاه و ارائه برنامه های آتی است و در راستای تحقق این اهداف در جشنواره آموزشي سال گذشته  شاخص های ارزشیابی از گروه های آموزشی، اساتید و دانشجویان  برگزیده تعریف شد و از معاونین آموزشی دانشکده ها خواستند با  تعامل و مشارکت بیشتر با گروه های آموزشی شاخص های فوق را مطالعه واعلام نظر بفرمایند .

همچنین ایشان از معاونین آموزشی دانشکده ها خواستند در خصوص مجازی سازی دروس نظری و پایه و تخصصی مطابق با شرایط آیین نامه آموزش ترکیبی با توجه به محتوای دروس ، ساعات و روش ارزیابی و ... در دانشکده خود برنامه ریزی نمایند .

دکتر صدوقی همچنین در مورد  اعتبار بخشی موسسه ایی گفتند : طبق استاندارهاو معیار های ابلاغی وزارت متبوع خود ارزیابی درونی انجام شد و گزارش های مستمر به وزارت متبوع اعلام شده است همچنین ارزیابی بیرونی انجام و برخی نواقص شناسایی و برنامه ریزی جهت رفع آنها صورت گرفته است.

وی در خصوص ماموریت  آموزشی اعضاء هیات علمی دانشگاه به رعایت و اجرای دقیق قوانین مربوطه توسط مدیران  گروه ها ی آموزشی و معاونین آموزشی دانشکده ها تاکید نمودند.

همچنین ایشان در خصوص استقرار اساتید آموزشی دانشکده های توانبخشی و پرستاری و مامایی در مراکز پزشکی ،آموزشی و درمانی  تاکید کردند و از معاونین آموزشی دانشکده ها خواستند برنامه ریزیهای لازم را در این خصوص به عمل آورند .

در این نشست مهندس شاهقدمی مشاور انفورماتیک معاونت آموزشی از برقراری ویدئوکنفرانس برای کمیته های فرعی شورای آموزشی  در معاونت آموزشی خبر داد .

در ادامه جلسه مواردی به شرح ذیل از سوی آموزش کل و تحصیلات تکمیلی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت:  تفاهم نامه همکاری مابین مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء و این دانشگاه، پیشنهاد تخصیص سهمیه در آزمون کارشناسی ناپیوسته به کارکنان هراستان، بررسی عدم پذیرش دانشجواز طریق سازمان سنجش پس از اعلام نتائج آزمون  کنکور سراسری ، بررسی نجوه  راه اندازی رشته بیهوشی مغزو اعصاب درمقطع فلوشیپ،  راه اندازی رشته بیهوشی زنان، راه اندازی رشته "پدافند غیرعامل درنظام سلامت " درمقطع کارشناسی ارشد،صدور کارت دستیاری برای دستیاران مقطع فلوشیپ،  

در پایان جلسه  دکتر صدوقی ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، از نزدیک با مدیران و کارکنان این مجموعه آشنا شدند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 40883
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست