×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/09/08 - 09:39
  • بازدید : 1041
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه

برگزاری جلسه هم اندیش با روسا و معاونین آموزشی دانشگاه

اولین جلسه هم اندیشی با روسا و معاونین آموزشی مراکز پزشکی آموزشی و درمانی دانشگاه روز یکشنبه پنجم آذر ماه با حضور دکتر آقا جانی رییس دانشگاه، دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه،رییس و معاونین آموزشی دانشکده پزشکی، روسا و معاونین آموزشی مراکز پزشکی آموزشی و درمانی، اعضاء شورای عالی تحول دانشگاه ، مشاورین

  اولین جلسه هم اندیشی با روسا و معاونین آموزشی مراکز پزشکی آموزشی و درمانی دانشگاه روز یکشنبه پنجم آذر ماه با حضور دکتر آقا جانی رییس دانشگاه، دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه،رییس و معاونین آموزشی دانشکده پزشکی،  روسا و معاونین آموزشی مراکز پزشکی آموزشی و درمانی،  اعضاء شورای عالی تحول دانشگاه ، مشاورین و مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه با محوریت بسته های دوازده گانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با تاکید برموضوع  بیمار محوری درمراکز در سالن شهید بهشتی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر ضیایی ضمن خیر مقدم به مدعوین جلسه گفت: بیمارستان محلی است که در راس امور آن رییس بیمارستان قرار دارد  و مسئولیت تمامی امور به عهده ریاست مرکز می باشد. از این جهت الزوم حضور و پاسخگویی روسای مراکز در تمامی زمینه های آموزشی، درمانی ،  بالینی و توسعه احساس می شود.

در ادامه معاون آموزشی دانشگاه در خصوص تحقق بسته های دوازده گانه تحول و نو آوری در آموزش علوم پزشکی گفت: حدود ده سال پیش کلیت و  مقدمات اولیه بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و بحث آمایش سرزمینی فراهم شدو  آخرین ویرایش این  بسته ها در آبان سال 1396 انجام و به تمامی دانشگاه های کشور ابلاغ شد.

ایشان در ادامه افزودند: بسته های تحول در آموزش علوم پزشکی در قالب 12 بسته خلاصه شده است و  اهداف خاصی را تعقیب می کنند و دانشگاه و آموزش می بایستی جهت تحقق اهداف برنامه ریزی  داشته باشند زیرا رتبه بندی هایی که در سطح ملی انجام می شود بر اساس میزان تحقق بسته های تحول در آموزش خواهد بود و حتی اعتباراتی که در اختیار دانشگاه ها قرار خواهد گرفت بر اساس میزان پیشرفت بسته ها خواهد بود. از این جهت آشنایی روسا و معاونین آموزشی با موضوعات بسته های تحول  الزامی است .

در خصوص موضوع بیمار محوری مراکزپزشکی آموزشی و درمانی دانشگاه،  دکتر ضیایی با تاکید بر حقوق بیماران بویژه در بیمارستانهای آموزشی گفتند: بیماری که به مرکز آموزشی مراجعه می کند تمام زندگی خود را در اختیار مرکز قرار می دهد وبایستی بهترین خدمات درمانی را دریافت نماید .

وی در ادامه افزودند:  دانشگاه با 1400 عضو هیات علمی خود بایستی در بخش های آموزش، تولید دانش ، درمان و مدیریت دانشجو فعالیت داشته باشند.

دکتر ضیایی گفت ما به تمامی مردم بویژه قشر ضعیف جامعه مدیونیم و باید دین خود را با ارائه خدمات مفید و خوب بپردازیم .

در ادامه جلسه دکتر یزدانی رییس دانشکده آموزش علوم پزشکی  در خصوص اهداف، محورهای مورد تاکید بسته های دوازده گانه، مفهوم سازی هریک از بسته و نحوه تحقق بسته ها توضیحات لازم را مطرح و به سمع حضار رسانند.

(( لطفا جهت اطلاع از محتوای بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی روی لینک ذیل کلیک بفرمایید.

بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی

در ادامه جلسه دکتر آقاجانی رییس دانشگاه با تاکید بر برنامه ریزی های لازم جهت تحقق بسته ها تحول و نو آوری در آموزش پزشکی گفتند: جهت تحقق بسته ها به همکاری تمام اعضاء محترم هیات علمی نیازمندیم .

در ادامه رییس دانشگاه در خصوص اعتبارات دانشگاه گفت : در بحث اعتبارات سیستم آموزشی دانشگاه از سیستم درمانی جدا نیست و مراکز باید به سمتی حرکت کنند که به خود کفایی مالی برسند . در ضمن مقالات دانشجویی نیز همگام با سیاستهای مراکز و در راستای اهداف آموزشی مراکز تهیه و تدوین شود.

دکتر آقاجانی با تاکید بر فعالیتهای آموزشی اعضاء هیات علمی در مراکز گفت: برای ارتقاء اعضاء هیات علمی در هیات ممیزه کسب حداقل امتیاز آموزشی ضروری است.

در خصوص موضوع بیمارمحوری مراکز آموزشی رییس دانشگاه گفت: مراکز باید سیاستهای آموزشی خود را برمبنای رضایت بیماران طرح ریزی نمایند به گونه ایی که هر بیمار اتند خود را بشناسد .

ایشان با تاکید بر توجه به نیاز و تعداد مراجعات هر مرکز گفتند: گروه های آموزشی باید در مراکزی که بیشترین فضای آموزشی را دارند متمرکز شودند.

در ادامه رییس دانشگاه گفتند: اصولا آموزش دانشگاه، توزیع نیروی های هیات علمی ، حضور گروه های آموزشی و آموزش دانشجویان می بایستی بر اساس مراجعات مردم و نیاز ایشان به خدمات درمانی باشد .

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 54838
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست