×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/02/24 - 11:09
  • بازدید : 44
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

تقدیر از برترین‌های نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه/ آموزش هوشمند، زیربنای توسعه پایدار

در نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برترین‌های حوزه آموزش معرفی و از آن‌ها تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید جلیل حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت امروز سه‌شنبه 23 اردیبهشت ماه،در آیین نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه که با محوریت آموزش هوشمند سلامت هوشمند برگزار شد، تامین سلامت را به عنوان یکی از مهمترین مولفه‌های پیشرفت جامعه و تربیت نیروی انسانی و متخصصان ماهر را زیربنای تامین سلامت جامعه دانست.

 

وی با بیان اینکه آموزش ارتباط مستقیم با علم، دانایی و آگاهی دارد، گفت: دانش و آگاهی مبنای کمال و فضیلت انسانی و آموزش بستر تعالی و تکامل و به بیان دیگر زیربنای اصلی پیشرفت و توسعه پایدار است. 

 

دکتر حسینی با اشاره به اینکه پیوند آموزش و پزشکی که وظیفه تامین و بازیافت گوهر وجودی یعنی سلامت را برعهده دارد، قداست موضوع آموزش را دو چندان می‌کند، گفت: این پیوند مهم ارتقای سطح سلامت فردی و اجتماعی، بهینه‌سازی کیفیت زندگی انسانی و لذت بردن از حیات را به دنبال دارد و هرنوع قصور به از دست رفتن حیات انسان، درد و رنج بیماران، گسترش فقر و جهل و اتلاف منابع ملی منجر می‌شود. 

 

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت یکی از اولویت‌های این معاونت را شنیدن صدای بی‌صدایان و توجه به عدل و عدالت خواند و افزود: دانشگاه به استاد و دانشجو تعلق دارد و سایر افراد در خدمت اساتید و دانشجویان هستند. از طرفی ایجاد عدالت فقط مربوط به قشر ضعیف جامعه نیست، در محیط دانشگاه هم صدای استاد و دانشجو باید شنیده و رویکرد نادرست اصلاح شود تا عدالت برقرار شود.

 

وی به شعار نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: توجه به آموزش پزشکی و نقش هوش مصنوعی در پیشبرد اهداف نوآورانه و تبدیل موسسات به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم می‌تواند نقش مهمی را در توسعه این حوزه ایفا کند. اهمیت نوآوری در گسترش تعاملات بی‌المللی و پاسخگویی به نیازهای جامعه خودنمایی می‌کند.

 

 

دکتر حسینی گفت: همچنین تفکر انتقادی، سازگاری با نسل آینده و توانایی حل مسائل در دانشجویان با بهره‌گیری از این ظرفیت ارتقا می‌یابد.

 

به گفته معاون آموزشی وزارت بهداشت، با ارتقای آموزش پزشکی دانشگاه‌های کشور جایگاه جهانی خود را در منطقه و دنیا بازپس می‌گیرند و به عنوان دانشگاه‌های پیش‌رو در مسیر نوآوری شناخته می‌شوند.

 

وی عنوان کرد: دغدغه معاونت آموزشی وزارت بهداشت ارتقای توان علمی و توانمندسازی اعضای هیئت علمی و فراگیران و آسیب‌شناسی مشکلات این حوزه با کمک خردجمعی و مشورت با صاحب‌نظران است. امیدوارم وظایف خود را به نحو شایسته به سرانجام برسانیم. 

 

دکتر حسینی از حمایت معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و اساتید در فعالیت‌های آموزشی و کسب رتبه‌های سالانه در این حوزه از جمله درخشش در المپیادها، بورد تخصصی، جشنواره ایثار و جشنواره کشوری شهید مطهری تقدیر کرد.

 

وی همچنین گفت: امیدواریم با طراحی و اجرای دقیق‌تر اصول آموزش پزشکی در پیشبرد اهداف دانشگاه علوم‌ پزشکی شهید بهشتی برای حرکت به سمت دانشگاه نسل چهارم موفق باشیم. 

 

دکتر حسینی در ادامه با تبریک مجدد روز استاد به همکاران پرتلاش خود به ارایه گزارشی از بیست و ششمین جشنواره آموزش پزشکی کشور و هفتمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه پرداخت.

 

وی در پایان از بازنگری آیین‌نامه ارتقا و تعریف دو محور آموزشی و پژوهشی خبر داد.

 

 

در این جشنواره از مقام استاد دکتر محمدرضا کلانترمعتمدی نیز به عنوان استاد برجسته و نمونه دانشگاه تقدیر شد.

 

دکتر محمدرضا کلانتر معتمدی رییس بخش جراحی عروق و جراحی عمومی بیمارستان شهدای تجریش و دبیر فرهنگستان علوم پزشکی در این مراسم ضمن مرور خاطرات دوران تحصیل در ایران و آمریکا، در خصوص اقدامات آموزشی خود در نظام سلامت نیز مواردی را بیان کرد و گفت: پیش از انقلاب اسلامی بالغ بر شش هزار پزشک هندی در کشور خدمت ارایه می‌کردند که سوادشان از پرستار ایرانی هم کمتر بود، اما بعد از انقلاب شرایط متفاوت شد و در حال حاضر نه تنها در منطقه جایگاه برتر را در حوزه سلامت داریم، بلکه بیمار از کشورهای اروپایی هم برای درمان به ایران می‌آید.

 

 

وی با اشاره به مهاجرت تعداد قابل توجهی از پزشکان متخصص و فوق تخصص در سال 1402 از کشور گفت: این رقم در سال ۱۴۰۳ با همت دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت و دکتر پزشکیان رییس جمهور، ۲۲ درصد کاهش یافت.

 

دکتر کلانتر معتمدی در پایان گفت: امیدوارم شرایط به گونه‌ای فراهم شود که این پزشکان به کشور بازگردند و مشغول به فعالیت شوند.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه که در سالن امام خمینی(ره) و با حضور جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه برگزار شد، دکتر محدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، دکتر محمد اسماعیل قیداری رییس دانشگاه، دکتر محمد رئیس‌زاده رییس کل سازمان نظام پزشکی، دکتر محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران،دکتر عباس مسجدی آرانی رییس سازمان پزشکی قانونی کشور  و جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه حضور داشتند.

این جشنواره آموزشی با هدف ایجاد فضای تعاملی میان اساتید و دانشجویان برگزار می‌شود و فرصتی مناسب برای اعلام سیاست‌های آموزشی دانشگاه، شناسایی، معرفی و تجلیل از فعالیت‌های برتر توسعه آموزش است.

 

 

اسامی برترین‌های جشنواره به شرح زیر است: 

گروه‌های آموزشی برتر در استقرار استاندارد های ارتقای کیفیت گروه‌های آموزشی

گروه بیهوشی و مراقبت های ویژه به مدیریت دکتر علی دباغ

گروه چشم پزشکی به مدیریت دکتر محمدمهدی صدوقی

گروه بیماری‌های کودکان به مدیریت دکتر محمدمهدی ناصحی

گروه ارولوژی به مدیریت دکتر علی طبیبی

گروه آموزشی پرستاری داخلی جراحی به مدیریت دکتر فریبا برهانی

گروه آموزشی پرستاری کودکان به مدیریت دکتر منیژه نوریان

گروه آموزشی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی به مدیریت دکتر هادی قاسمی

گروه آموزشی تغذیه سلولی مولکولی به مدیریت دکتر کتایون پورولی

 

فرایندهای برتر

فرایند اول دانشگاهی، فرایند دوم کشوری در حیطه مدیریت و رهبری

مدیریت اصلاحات آموزشی و پژوهشی- مبتنی بر پویایی گروه- در گروه بیهوشی: طراحی، اجرا و ارزشیابی

فرایند اول دانشگاهی در حیطه ارزشیابی

برنامه ارزشیابی چند مرحله ای تدریس همتایان (Peers teaching Multistep-Assessment Program (PT-MAP): رویکردی فناورانه جهت ارزشیابی اعضای هیات‌علمی بالینی به شیوه همتا: طراحی، اجرا و ارزشیابی

 فرایند اول دانشگاهی در حیطه یادگیری الکترونیکی

طراحی، اجرا و ارزشیابی سپید: سامانه پشتیبانی یکپارچه دانشجو در یادگیری الکترونیکی

فرایند اول دانشگاهی در حیطه تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی 

بازنگری اجرا و ارزشیابی دوره آموزشی مبتنی بر پروژه کارورزی پزشکی اجتماعی و ارتقا توانمندی ارزیابی و مداخلات جمعیت محور

فرایند اول دانشگاهی در حیطه طراحی و تولید محصولات آموزشی

اپلیکیشن موبایل مبتنی بر بازی درس بررسی وضعیت سلامت کارشناسی پرستاری: طراحی، اجرا و ارزشیابی

فرایند اول دانشگاهی در حیطه یاددهی و یادگیری

طراحی، اجرا و ارزشیابی نمایش بی‌کلام با تاکید بر کارگروهی: شیوه ای خلاقانه جهت ارتقا سطح یادگیری علایم بیماری‌های تغذیه‌ای

فرایند قابل تقدیر در زمینه"کاربست هوش مصنوعی در آموزش"

تحلیل الگوهای عملکردی دستیاران تخصصی بیهوشی در آزمون‌های دوره‌ای با استفاده از تکنیک‌های داده‌کاوی

برای دیدن اسامی صاحبان و همکاران فرایند اینجا کلیک کنید.

 

نتایج چهارمین دوره اعتباربخشی بیمارستان های آموزشی وزارت بهداشت

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی شهید مدرس به ریاست دکتر سعید علیپور پارسا و معاونت آموزشی دکتر فاطمه رحمانی

درصد استقرار استاندارد ها 100% رای صادره اعتبار کامل

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی اختر به ریاست دکتر رضا مینایی نوشهر و معاونت آموزشی دکتر سید مرتضی کاظمی

درصد استقرار استاندارد ها 99.7% رای صادره اعتبار کامل،

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی مهدیه به ریاست دکتر شهرزاد زاده مدرس، معاونت آموزشی دکتر عاطفه مریدی و درصد استقرار استانداردها 99.1% و رای صادره اعتبار کامل

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی شهید لبافی نژاد به ریاست دکتر محمد حسین سلطانی، معاونت آموزشی دکتر صهبا فکری

درصد استقرار استاندارد ها 97.9% رای صادره اعتبار کامل

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی شهدای تجریش به ریاست دکتر سید پوژیا شجاعی، معاونت آموزشی دکتر مهرداد صدیقی شمامی، درصد استقرار استاندارد ها 97.6% و رای صادره اعتبار کامل،

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی امام حسین (ع) به ریاست دکتر سید علیرضا منافی راثی، معاونت آموزشی دکتر مهران غفاری، درصد استقرار استاندارد ها 92.8% ورای صادره اعتبار کامل

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی طرفه به ریاست دکتر محدثه فیضی، معاونت آموزشی دکتر حسین محمد ربیع، درصد استقرار استاندارد ها 92.2% و رای صادره اعتبار کامل

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی لقمان حکیم، رئیس مرکز دکتر امیدوار رضایی میر قائد، معاون آموزشی دکتر مریم طاهرخانی، درصد استقرار استاندارد ها 91.6% رای صادره اعتبار کامل

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7702ی.ق

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 156068
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست