تقدیر ازافتخارآفرینان المپیادهای علمی دانشجویی/دکتر زالی: کارگروهی، برگ برنده درخشش در المپیادهای علمی است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه تقدیر از مدال آوران سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه ضمن قدردانی از افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه اظهار کرد: هم اندیشی، پیشنهادات و تجارب این جلسه نقشه راه آینده را ترسیم خواهد کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که ترویج فعالیت های تیمی درگروههای پزشکی برگ برنده ارتقا حوزه پزشکی در کشور است، گفت: بدون شک فعالیت هایی که بر پایه کارهای تیمی شکل می گیرد دستاوردهای ارزنده ای خصوصا در افتخارآفرینی در المپیادهای علمی خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه تقدیر از مدال آوران سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه ضمن قدردانی از افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه اظهار کرد: هم اندیشی، پیشنهادات و تجارب این جلسه نقشه راه آینده را ترسیم خواهد کرد.
وی افزود: کسب مدال هایی رنگینی که دانشجویان پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشگاههای علوم پزشکی کسب کرده انده ، نشان از حرکت روبه پیشرفت دانشگاه دارد.
شرکت در رقابت های علمی نشان از جسارت بالای دانشجو دارد
رییس دانشگاه در ادامه با بیان این که باید به دانشجویان المپیادی فارغ از کسب مدال تبریک مضاعف گفت، عنوان کرد: شرکت در رقابت های علمی نشان از جسارت بالای دانشجو دارد، این مولفه ویژگی ممتازی است که می تواند در کسب مهارت های حرفه ای و علمی در آینده دانشجویان این مرزو بوم اثر گذار باشد.
دکتر زالی تاکید کرد: علیرغم تمامی مشکلات و چالش هایی که در حوزه های مختلف وجود دارد، باید ضمن تسهیل شرایط سیرحرکت در المپیاد های دانشجویی، متعالی و رو به پیشرفت باشد.
وی با اشاره به این که کسب مدال، بخشی از تجلی المپیادهای علمی است ادامه داد: باید اصلاح فرآیندهای آموزشی بر پایه نظرات دانشجویان در دستور کار باشد.
استفاده از ظرفیت های علمی مراکز تحقیقاتی و اساتید از دیگر مواردی بود که رییس دانشگاه برای ارتقا سطح المپیادها مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: باید بسته های اصلاحی و فرآیندمحوربا نگاهی آسیب شناسانه دردانشگاه مورد توجه باشد.
دکتر زالی با بیان این که ترویج فعالیت های تیمی درگروههای پزشکی برگ برنده ارتقا حوزه پزشکی در کشور است گفت: بدون شک فعالیت هایی که بر پایه کارهای تیمی شکل می گیرد دستاوردهای ارزنده ای خصوصا در افتخارآفرینی در المپیادهای علمی خواهد داشت.
وی ادامه داد: باید با نگاهی آسیب شناسانه موفقیت های انفرادی به حوزه های کارهای گروهی و تیمی تسری یابد.
استفاه از تجارب مدال آوران ضرورت دارد
رییس دانشگاه استفاه از تجارب مدال آوران را خواستار شد و تاکیدکرد: مدال آوران سنوات گذشته فرصت استثنایی هستند که باید از ظرفیت و تجارب ارزشمند آنان استفاده شود.
دکتر زالی با بیان این که شکل گیری بانک ایده دردانشگاه موفقیت دانشجویان را در دوره های آتی تضمین می کند ادامه داد: باید دانشجویان تبلور زحمات و تلاش های دانشجویان دوره های قبل را در بانک ایده مشاهده کنند.
بازخوردها منجر به تغییر شود
وی در ادامه خطاب به روسای دانشکده های دانشگاه نیز گفت: باید نتایج پروژه های مدال آوران المپیادی و بازخوردهای این فعالیت های علمی دردانشکده ها بررسی و از خروجی این تحقیقات داینامیک دانشجویی برای پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه بهره برد و بازخوردها منجر به تغییر شود.
استفاده از تجارب دانشگاههای موفق، توانمندسازی اساتید، ایجاد بانک ایده دانشجویان المپیادی و روان شناسی آزمون ها از مهم ترین مواردی بود که رییس دانشگاه در این جلسه به آن اشاره کرد.
افتخارآفرینی تیم دانشگاه در دوازدهمین و سیزدهمین المپیاد علمی
در ادامه این نشست دکتر سوده غفوری فرد مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه نیز با اشاره به افتخار آفرینی تیم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، گزارشی از فعالیت های آماده سازی این رقابت علمی ارایه داد.
وی افزود: این دوره از المپیاد در حیطه های آموزش پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، کارآفرینی، مدیریت سلامت و مطالعات میان رشته ای برگزار شد.
مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه با اشاره به افتخارآفرینی تیم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در این دوره از المپیاد علمی از کسب یک مدال طلا، چهار نقره ، چهاربرنز و شش دیپلم افتخار در بخش انفرادی خبر داد.
دکتر غفوری فرد در ادامه توضیحاتی در باره دوازدهمین دوره المپیاد علمی کشور نیز ارایه داد و تاکید کرد: در سال ۱۳۹۹ نیز دوازدهمین دوره المپیاد در شش حیطه علمی برگزار شد و در حیطه تفکر علمی در علوم پایه دو مدال طلا، یک نقره، یک برنز و یک دیپلم افتخار، در حیطه آموزش پزشکی یک مدال نقره، دو برنز و دو دیپلم افتخار، حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم یک مدال نقره و دو دیپلم افتخار، حیطه استدلال بالینی دو مدال برنز، حیطه مدیریت نظام سلامت یک مدال برنز و دو دیپلم افتخار، حیطه آموزش پزشکی یک مدال نقزه، دو برنز و دو دیپلم افتخار و در بخش گروهی حیطه تفکر علمی در علوم پایه دانشجویان موفق به کسب رتبه سوم شدند.
وی ادامه داد: در حال حاضر مقدمات برگزاری چهاردهمین المپیاد دانشجویی در حال شکل گیری است و با تدابیری که امسال به کار گرفته شده تا به امروز استقبال دانشجویان مبنی بر شرکت در این رقابت ها به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
دکتر نادر ممتاز منش رییس مرکز امور هیئت علمی دانشگاه نیز در این جلسه ضمن تبریک به دانشجویان مدال آور با اشاره به این که این رقابت ها مایه افتخار دانشگاه است توضیحاتی را درباره روند برگزاری المپیادهای علمی دانشجویان دانشگاه ارایه داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در این جلسه مواردی نظیر افزایش ظرفیت دفتر استعداد درخشان، استفاده از تجارب دانشگاههای موفق جهان، برگزاری دوره هایی با هدف افزایش کارهای تیمی، تکرار جلسات قبل از آزمون و استفاده ازتجارب مدال آوران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/
کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق