×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/03/09 - 07:59
  • بازدید : 1130
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش

تلاش برای بکارگیری اعضای هیات علمی تمام وقت، افزایش کیفیت آموزش، تقویت گروههای آموزشی و جذب دانشجویان در مقاطع بالاتر از سیاستهای مهم دانشگاه در حوزه آموزش است

دکترپیوندی رییس دانشگاه به همراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در نشستی با اعضای هیات علمی گروه جراحی دوشنبه چهارم خردادماه در مرکز پزشکی شهدای تجریش دیدار و گفتگو کرند. در این نشست

  دکترپیوندی رییس دانشگاه به همراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در نشستی با اعضای هیات علمی گروه جراحی دوشنبه چهارم خردادماه در مرکز پزشکی شهدای تجریش دیدار و گفتگو کرند.

در این نشست که دکتر صدوقی معاون آموزشی ، دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری ، دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر طبیبی معاون آموزشی پزشکی عمومی، دکتر افشارفرد مدیر گروه جراحی، دکتر کلانتر معتمد استاد پیشکسوت جراحی عروق، دکتر اکبری رئیس مرکز تحقیقات سرطان وسایر اعضای گروه نیز حضور داشتند، دکتر پیوندی ضمن تبریک اعیاد مبارک شعبانیه از تلاشهای ارزنده این گروه توانمند، مجرب و پرافتخار در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت تقدیر کرد.

دکتر پیوندی در سخنان خود با اشاره به مراحل مختلف طرح تحول نظام سلامت اظهار داشت: در سال گذشته طرح تحول نظام سلامت به مقوله بهداشت و درمان توجه داشت در صورتی که امسال و در مرحله چهارم این طرح مترقی ، توجه و تمرکز بر مقوله آموزش است.

رییس دانشگاه با بیان این مطلب که رسالت اصلی اعضای هیات علمی ، آموزش به دستیاران و دانشجویان است، انسجام بیشتر گروههای آموزشی و تجمیع گروهها و امکانات در راستای ارتقای آموزش و پژوهش را از سیاست های کلان دانشگاه عنوان کرد و در ادامه سخنان خود جذب دانشجویان خارجی را برای ارتقای سطح آموزش و پژوهش دانشگاه ضروری برشمرد.

دکتر پیوندی در ادامه توجه به آموزش پزشکی عمومی را مورد تاکید قرار داد و افزود: با توجه به توانمندی بالا و استعدادهای موجود؛ ایده های جدید و گام های بلندتری از گروه جراحی انتظار می رود که  از آن جمله می توان به راه اندازی مرکز لاپاروسکوپی مجهز و تجهیز و تقویت بخش جراحی عروق بیمارستان شهدا اشاره کرد. البته در زمینه پیوند کبد و پانکراس ، پیوند اعضا و گسترش اعمال جراحی نیز باید با سرعت بیشتری اقدام شود .

وی در بخش دیگری از سخنان خود توسعه بیمارستانی را امر بسیار مهمی برشمرد و راهکارهای مسوولان دانشگاه در راستای رفع کمبود تخت های بیمارستانی در مراکز تابعه را یادآور شد. وی با اشاره به ساخت فضاهای جدید در بیمارستانهای  امام حسین(ع) و شهدای تجریش؛ بهره برداری از این پروژه ها در آینده نزدیک را در رفع مشکل کمبود تخت های بیمارستانی موثر دانست.

دکتر پیوندی در خاتمه با تاکید بر توجه جدی به طرح تمام وقتی اعضای هیات علمی خاطرنشان کرد: با توجه به تقسیم بندیهای گروه های جراحی به علت گستردگی وظایف؛ ارتباط بیشتر این گروه ها و تشکیل جلسات مشترک برای انسجام و همدلی بیشتر این گروهها و رفع مشکلات مشترک آنها موثر است.  همچنین تعامل میان طب اورژانس و گروه جراحی همراه با ایجاد خط مرز مشخص میان مسوولیت های هر گروه در راستای رفع تداخلات احتمالی موثر می باشد.

در ادامه نشست مذکور دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات گروه جراحی دانشگاه توضیحاتی درخصوص تعداد زیاد دستیاران و کمبود استاد، توزیع مناسب دستیاران در بخش های مختلف بیمارستانی، جذب دانشجویان خارجی، طرح ریفورم و لزوم مشارکت و همفکری گروه ها برای رفع مسایل آن، توسعه آموزش مجازی، تسهیلات موجود برای فرصت های مطالعاتی، پایش عملکرد اعضای هیات علمی و برنامه ریزی برای ارتقای عملکرد ارائه کرد.

در ادامه نشست دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه ضمن تقدیر از تلاشهای این گروه آموزشی درخصوص بسته های حمایتی معاونت، حمایت از گروه ها برای برگزاری کنگره ها، راه اندازی مرکز علم سنجی، راه اندازی و تقویت مراکز توسعه بالینی، حمایت از اعضای هیات علمی برای تهیه مقالات و طرح های تحقیقاتی و دعوت اساتید برای مشارکت فعال در جشنواره پژوهشی مطالبی را عنوان کرد.

در بخش دیگری از این نشست دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی نیز با اشاره به وضعیت وعملکرد گروه جراحی درخصوص مشارکت اعضای گروه در امور اجرایی، مشارکت در برنامه های آموزشی پزشکی عمومی، تعداد دستیاران و نحوه توزیع آنان ، وضعیت قبولی در امتحانات گواهینامه تخصصی و دانشنامه، فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ... توضیحاتی بیان کرد.

دکتر جرجانی یکی از مسائل نگران کننده موجود در سیستم آموزشی را افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی و پردیس خودگردان و ارائه برنامه آموزشی مناسب با کیفیت بالا به خصوص در بحث آموزش پزشکی عمومی عنوان کرد.

وی مرکز تحقیقات سرطان را فرصت مناسبی برای مطالعات بیشتر گروه جراحی و ارتباط این مرکز با مراکز تحقیقاتی مرتبط نظیر مرکز تحقیقات غدد را برای گسترش یافته های پژوهشی ضروری دانست.

دکتر جرجانی در سخنان خود مواردی نظیر تدوین برنامه استراتژیک گروه، تشکیل منظم شورای گروه و ارسال صورتجلسات به دانشکده پزشکی، برنامه ریزی برای افزایش موفقیت دستیاران در آزمون دانشنامه تخصصی، افزایش تعداد بخش های جراحی در بیمارستانها برای آموزش دانشجویان پزشکی و تکمیل اطلاعات بر روی وب سایت فارسی و انگلیسی دانشکده را مورد تاکید قرار داد.

در ادامه نشست دکترابوالفضل افشارفرد مدیر گروه جراحی دانشگاه نیز در سخنانی به معرفی اجمالی اعضای هیات علمی گروه پرداخت و درخصوص تاریخچه و اهداف و دستاوردهای گروه ، ارتقای کیفی و کمی در آموزش و پژوهش، نحوه توزیع اعضای هیات علمی و اقدامات آموزشی و پژوهشی توضیحاتی بیان کرد.

مدیرگروه جراحی دانشگاه طرح تحول نظام سلامت را بهترین برنامه به نفع بیماران برشمرد و  شلوغی و ازدحام بیماران، کمبود  فضای فیزیکی، کمبود امکانات اتاق عمل و وسایل مورد نیاز و عدم پرداخت به موقع کارانه ها را از جمله مشکلات اصلی این برنامه عنوان کرد.

دکتر افشار فرد در سخنان خود عدم تناسب تعداد دستیاران با تعداد بیماران، مشکلات مالی دستیاران، عدم تخصیص بودجه  آموزشی مناسب برای ارتقای کیفیت و کمیت آموزش دانشجویان، فرسودگی برخی از تجهیزات، نیاز به مشاوران آماری و ... را از جمله نیازهای گروه برشمرد.

گفتنی است در پایان نشست مذکور اعضای هیات علمی گروه جراحی ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادات خود پرداختند

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 20216
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست