×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/12/12 - 18:20
  • بازدید : 166
  • تعداد بازدید : 76
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دکتر زالی: دانشگاه زنده و دینامیک، مدام در حال پیشرفت و بازمهندسی است

ه‌گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه ای که با حضور مدیران گروه‌های آموزشی و روسای دانشکده ها برگزار شد از تلاش های یکسال اخیر برای ارتقا دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر زالی با تاکید بر این که مسیر پیشرفت دانشگاه نباید متوقف شود گفت: سکون و ایستایی به معنی مرگ دانشگاه است و دانشگاهی زنده و دینامیک محسوب می شود که مدام در حال پیشرفت و بازمهندسی حوزه های مختلف پژوهشی و آموزشی باشد.
 

به‌گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه ای که با حضور مدیران گروه‌های آموزشی و روسای دانشکده ها برگزار شد از تلاش های یکسال اخیر برای ارتقا دانشگاه قدردانی کرد.

 
 
 
دکتر علیرضا زالی با اشاره به دستاوردهای سترگ آموزشی و پژوهشی دانشگاه در سالی که گذشت اظهار کرد: علیرغم بحران کرونا حجم قابل توجهی ازتولیدات علمی در سالی که گذشت در دانشگاه تولید شد.
 
 
 وی با بیان این که نباید مسیر پیشرفت دانشگاه متوقف شود خاطرنشان کرد: سکون و ایستایی به معنی مرگ دانشگاه است و دانشگاهی زنده و دینامیک محسوب می شود که مدام در حال پیشرفت و بازمهندسی حوزه های مختلف پژوهشی و آموزشی باشد.
 
 
رییس دانشگاه از ارتقا دانشگاه در نظام های رتبه بندی بین المللی خبر داد و تاکید کرد: جهش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و کسب بالاترین رتبه های بین المللی در چهل سال اخیر بی بدیل است.
 
 
دکتر زالی با اشاره به قرارگیری دانشگاه در نظام رتبه بندی تایمز و وبومتریکس خاطرنشان کرد: قرارگیری دانشگاه در نظام رتبه بندی وبومتریکس در بین ۳۲ هزار دانشگاه و موسسه تحقیقاتی مایه افتخار است. این افتخار آفرینی نشان از اهتمام مدیران، مسئولان و مجموعه دانشگاه به اجرای برنامه های راهبردی دارد.
 
 
 
وی ضرورت استمرار فعالیت های پژوهشی و آموزشی را با هدف ارتقا سطح علمی دانشگاه مورد تاکید قرار داد وخطاب به حاضرین در این نشست گفت: شما فرزندان غیور این دانشگاه هستید بنابراین باید در شکل گیری عرق و تعصب دانشگاهی خصوصا در نیروهای جوان اهتمام بیشتری داشته باشید.
 
 
اصلاح فرآیندهای دانشگاهی و برنامه ریزی با هدف توسعه رشته ها بخش دیگری از سخنان رییس دانشگاه را به خود اختصاص داد. وی افزود: علیرغم چالش هایی که بحران کرونا برای کشور رقم زده دانشگاه با دارابودن ۱۰۵ شرکت دانش بنیان و مجهز شدن به دو مرکز رشد جدید و کسب رتبه های برتر تخصصی خوش درخشیده است.
 
 
دکتر زالی برنامه ریزی موثر در حوزه ارتباط با صنعت، جذب دانشجوی بین الملل، تقویت تعاملات بین المللی، برنامه ریزی درباره مدیریت و ارتقا رشته ها با کمک خرد جمعی بین مدیران دانشگاه را ضروری دانست.
 
 
جذب اعضای هیئت علمی جوان و نخبه با هدف ارتقا سطح علمی گروهها و دانشگاه بخش دیگری از سخنان رییس دانشگاه را به خود اختصاص داد. وی گفت: لازم است زمینه جذب برای اعضا هیئت علمی جوان تر مهیا شود.
 
 
رییس دانشگاه اهتمام بیشتر به ارتقا کیفیت آموزش مجاری را خواستار شد و تاکید کرد: باید در این حوزه چابک تر عمل کنیم.
 
   
 
دکتر محمدمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این جلسه با اشاره به این که با شیوع پاندمی کووید ۱۹ اهمیت توجه به آموزش های مجازی در دانشگاه بیش از پیش مد نظر است اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از پیشروترین مراکز آموزش مجازی در کشور است.
 
 
وی از شکل گیری کمیته رتبه بندی علمی در دانشگاه خبر داد ‌افزود: بر اساس شاخص های وزارت بهداشت، داده ها و سنجه های آموزشی و‌پژوهشی، ارزیابی و ربندی های علمی در این کمیته انجام می شود.
 
معاون آموزشی دانشگاه تجهیز دانشگاه به مرکز آزمون الکترونیک با ۲۶۲ میز آزمون را گامی ‌موثر در پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه عنوان کرد.
 
 
در بخش دیگری از این نشست دکتر افشین ‌زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با اشاره به این‌که درسالی که گذشت علیرغم‌محدودیت هایی که ویروس کرونا ایجاد کرد، پژوهشگران دانشگاه این تهدید را به فرصت تبدیل کردند و سال  پرباری را به لحاظ تولید علم در تاریخ پرافتخار دانشگاه رقم زدند.
 
وی با تاکید بر اهمیت هدف گذاری تولیدات علمی  خاطرنشان کرد: پژوهش ها باید کاربردی و در راستای رفع نیازهای سلامت انجام شود.
 
دکتر زرقی با اشاره به این‌که مقالات دانشگاه در سالی که گذشت از مرز چهار هزار مقاله گذشت افزود: بیش از ۴۵۱۲ سند توسط محققان،  رکوردی بی نظیر است که در پایگاه scoopsبه ثبت رسیده.
 
 
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در ادامه از رشد ۴۱ درصدی و ۲۵ درصدی به ترتیب در  تولیدات کیفی و کمی  در دانشگاه خبر داد و افزود: از هر چهار مقاله پژوهشگران‌دانشگاه یک مقاله بین المللی است.
 
دکتر زرقی کسب رتبه دوم پژوهشی و رتبه اول فناوری، رتبه ۵۲۶ در نظام رتبه بندی لایدن در بین ۱۰۰۰ دانشگاه برتر بین المللی و ۴۶ پله رشد در این نظام، کسب رتبه ۵۸۰ در نظام وبومتریکس را باعث افتخار دانست.
 
معاون تحقیقات و فناوری با اشاره به این که تبدیل شدن دانشگاه به دانشگاه نسل سوم در حال تحقق است از افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد و افزود: تصویب تشکیلات پارک علم ‌فناوری سلامت با دارا بودن ۱۵۳ محصول تجاری  شده دستاوردی بی نظیر است.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در  جلسه  مدیران گروه‌های آموزشی که۱۲ اسفندماه  برگزار شد حاضرین در جلسه درباره مواردی نظیر تامین منابع مالی، نیروی انسانی و تجهیزات، جبران کسورات اجباری در اجرای پروژه ها، ایجاد صندوق حمایت مالی برای اجرای مطلوب تر پروژه ها و طرح ها، یکپارچه سازی تجهیزات، ضرورت توجه به توسعه کیفیت آموزش و‌پژوهش، ایجاد فرصت های مطالعاتی در صنعت، حساسیت در انتخاب موضوعات پایان نامه ها و توجه به کیفیت و کمیت آموزش های بالینی و شکل گیری شبکه آموزش مجازی کشوری و بین المللی بحث و تبادل نظر شد.
 
 
 
انتهای پیام/
 
کدخبرنگار: س.ق ۷۷۰۱
  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 102520
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست