×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/04/02 - 15:29
  • بازدید : 963
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در ششصدو هفتادمین جلسه شورای تخصصی آموزشی:

دکتر ضیایی بر لزوم استقلال اقتصادی دانشگاه ها تاکید کرد

ششصدو هفتادمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و پنجاه و هفتمین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه، 27 خرداد ماه در دفتر معاونت آموزشی و با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر شاهین شادنیا قائم مقام معاونت آموزشی دانشگاه، مدیران ، مشاوران و معاونین آموزشی دانشکده ها برگزار شد. به گزارش روابط

ششصدو هفتادمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و پنجاه و هفتمین جلسه شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشگاه، 27 خرداد ماه در دفتر معاونت آموزشی و با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر شاهین شادنیا قائم مقام معاونت آموزشی دانشگاه، مدیران ، مشاوران و معاونین آموزشی دانشکده ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر ضیایی در ابتدای جلسه ضمن تبریک عید سعید  فطر و حلول ماه شوال در خصوص شهریه دانشجویان گفت: شهریه دانشجویان از موضوعات مهمی است که نیازمند برنامه ریزی مجدد دارد بدین منظور کارگروهی جهت بررسی و کارشناسی میزان نحوه دریافت و سیاستهای جدید معاونت در ارتباط با شهریه دانشجویان تشکیل شده است. 

معاون آموزشی دانشگاه در ادامه با تاکید بر لزوم استقلال اقتصادی دانشگاه ها افزود: دانشگاه ها تا زمانی که منابع اقتصادی مستقلی نداشته باشند همواره با مشکلات مختلف روبرو خواهد بود .

دکتر ضیایی با اشاره به پتانسیل های موجود در حوزه آموزش بر درآمدزایی آموزش تاکید کرد و اذعان داشت: راه های تامین منابع اقتصادی در حال تدوین است و با برنامه ریزی و مدیریت درست می توان تهدید های موجود را به فرصت تبدیل کرد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه ها باید با تغییر در سیاستهای اقتصادی و تدوین برنامه های مالی، از وابستگی خود به دولت کم کنند.

در ادامه دکتر ضیایی بر بازنگری سیاست های پذیرش دانشجویان در مقطع Ph.D تاکید کرد و افزود: سیستم آموزشی باید به گونه ای برنامه ریزی شود که دانشجویان مقطع Ph.Dبر اساس نیاز جامعه و کشور تربیت شوند.

وی همچنین تصریح کرد: در تربیت دانشجویانی که بعنوان نیروهای ارائه کننده سلامت هستند و نیروهایی که ارائه کننده دانش هستند نیز باید بازنگری داشته باشیم چرا که این دو سیستم مستقل از هم هستند و باید نحوه پذیرش و تربیت آنها نیر متفاوت باشند.

در ادامه جلسه دکتر وحید شاهی مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه گزارشی از تحليل نتايج Outcomeفارغ التحصیلان دکترای تخصصی (Ph.D) دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ارائه کرد.

 وی اظهار داشت: فقط  12 درصد از فارغ التحصیلان مقطع  Ph.D  ارتباط با سیستم ارائه خدمت دارند و اگر هدف از راه اندازی دانشگاه افزایش قدرت خدمت رسانی و تغییر رفتار در جامعه باشد این هدف تحقق نیافته است.

گفتنی است، در این جلسه اعضای شورا به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند. افزایش جذب دانشجویان خارجی در مفطع تحصیلات تکیملی، تعدیل رشته های Ph.D، بازنگری طرح ریفرم، تعیین میزان شهریه ثابت ، واحدهای نظری وعملی ، بخشی از این مطالب بود.

 شایان ذکر است در بخش دیگری از جلسه موارد آموزشی، تحصیلات تکمیلی و اعضاء هیات علمی  مطرح و مورد بحث و تبادل نظر اعضاء قرار گرفت.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 63614
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست