×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/05/14 - 11:19
  • بازدید : 576
  • تعداد بازدید : 85
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
معاون آموزشی دانشگاه با گروه پزشکی هسته ای دانشگاه دیدار کرد:

دکتر ضیایی: اعضاء هیات علمی از بزرگترین سرمایه ها و محوری ترین بخش دانشگاه به شمار می آیند.

جلسه هم اندیشی با گروه پزشکی هسته ای با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، دکترشاهین شادنیا قائم مقام و معاون اجرایی معاون آموزشی، دکتر وحید شاهی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه دکتر فرهادی نسب مدیر امور هیات علمی دانشگاه و دکتر عطایی معاون امور هیات علمی، مدیرگروه و معاون آموزشی و اعضاء گروه پزشکی هسته ای در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه

 جلسه هم اندیشی با گروه پزشکی هسته ای با حضور دکتر سید امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه، دکترشاهین شادنیا قائم مقام و معاون اجرایی معاون آموزشی، دکتر وحید شاهی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه دکتر فرهادی نسب مدیر امور هیات علمی دانشگاه و دکتر عطایی معاون امور هیات علمی، مدیرگروه و معاون آموزشی و اعضاء گروه پزشکی هسته ای در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه روز سه شنبه 9 مرداد ماه در اتاق شورای معاونت آموزشی برگزار شد.

 در ابتدای جلسه دکتر ضیایی ضمن تشکر از حضور اعضاء هیات علمی گروه آموزشی پزشکی هسته ای اظهار داشت:  دانشگاه در حال رصد گروه های آموزشی است و شاخص های روشنی از وضعیت گروه ها در اختیار داریم که بیان گر نقش اساسی مدیر، معاون و تمام اعضاء گروه و جایگاه گروه آموزشی دانشگاه است.

وی ابراز امیدواری کرد با بررسی وضعیت فعلی گروه و رفع مشکلات و موانع این گروه نسبت به خودش و دیگر گروه های پزشکی هسته ایی در کشور، در جایگاه مناسبی قرار گیرد.

دکتر ضیایی در ادامه جلسه از شاخص هایی مانند عملکرد دانش آموختگان در محیط و تاثیر آنان در سلامت کشور و آزمون های کشوری به عنوان قسمتی از خروجی سیستم آموزش یاد کرد و گفت: در حال حاضر شاخص سنجش دانشگاه های کشور از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  نتایج آزمونهای بورد و پره بورد  است. وی اذعان داشت: با بررسی های بعمل آمده در زمینه نمرات ملی دستیاران رشته پزشکی هسته ای و جایگاه پژوهشی این گروه به بررسی وضعیت موجود پرداخته ایم  و با راهکارهای پیشنهادی گروه و تدوین یک تفاهم نامه بین گروه آموزشی و دانشگاه انتظار داریم دریک بازه زمانی مشخص به نتایج دلخواه و مطلوب و جایگاه مناسب گروه آموزشی پزشکی هسته ایی دست یابیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اهمیت جایگاه اعضای هیات علمی در دانشگاه گفت: اعضا هیات علمی از بزرگترین سرمایه و محوری ترین بخش دانشگاه به شمار می آیند، در واقع هویت هر دانشگاه با اعضاء هیات علمی شناخته می شود.

 وی تصریح کرد در دانشگاه موضوع اصلی و مهم راهبری و رهبری است نه مدیریت و همه  در یک مسیر حرکت می کنیم و رییس و مرئوسی در محیط علمی معنایی ندارد وی خاطر نشان کرد جلسات هم اندیشی با گروه های آموزشی برای رفع مشکلات است تا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان دانشگاه تیپ یک کشور با برند برجسته ایی که داراست و حاصل تلاش مدیران و اعضاء هیات علمی قبل از ماست به عنوان یک میراث ارزشمند در جایگاهش حفظ شود.

وی همچنین گفت: فرایند برگزاری آزمون های بورد نیز تغییر خواهد کرد و محتوای سوالات آزمون ها از بانک سوالات خواهد بود.

در ادامه جلسه دکتر وحید شاهی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن ارائه  گزارشی از مقایسه گروه ها و تحلیل 6 ساله دانشنامه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال 1391 لغایت 1396 دانشگاه گفت: گروه پزشکی هسته ایی در 4 دانشگاه تهران، مشهد، ایران و شهید بهشتی وجود دارد. و در مقایسه میزان قبولی دستیاران این رشته در  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به میانگین قبولی در کشور و در صد قبولی رشته در مقایسه با سایر دانشگاهها، متوجه می شویم  برای ارتقاء جایگاه این گروه در کشور نیاز به  برنامه ریزی و اقدامات فوری داریم.

وی ضمن مقایسه فرایند برگزاری و انتخاب دستیاران در آزمون های بورد سایر کشورها اظهار داشت:  میانگین قبولی دستیاران در آزمون های بورد سایر کشورها حدود 85% تا 99% است که نشان دهنده این مطلب است که فردی به آزمون بورد معرفی می شود که حداقل ها را کسب کرده باشد.

در این دیدار اعضاء گروه آموزشی پزشکی هسته ای  به بیان برنامه ها و درخواست های خود پرداختند.

دکتر درودی نیا عضو هیات علمی گروه افزایش انگیزه در رزیدنت ها، توجه به حضور فیزیکی اعضاء هیات علمی، حضور تمام وقت دستیاران در مراکز و تاثیر آن در عملکرد بخش و تعداد 400 مراجعه کننده در مرکز مسیح دانشوری و استفاده از این پتانسیل بالا جهت آموزش را عنوان کرد.

خانم دکتر پیرایش عضو هیات علمی گروه برقراری دوره چرخشی با دیگر مراکز، برگزاری دوره  آموزشی متناسب با رشته در خارج از کشور، برنامه ریزی جهت همکاری با دپارتمان رادیولوژی را عنوان کرد.

خانم دکتر خوشبخت کهلان عضو هیات علمی گروه از ارائه  بهترین سرویس بالینی در شهدای تجریش و طالقانی خبر داد و گفت داروهای پزشکی هسته ای در محل  بیمارستان درست می شود. و بهترین عملکرد پزشکی داروی داراست.

دکتر قدسی راد نیز از کمبود امکانات و تجهیزات آموزشی و فضای آموزشی گفت و ابراز امیدواری کرد در زمینه ارتقاء جایگاه گروه

با رفع کمبودها تلاش خواهد شد..

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 65402
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست