×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/04/05 - 15:11
  • بازدید : 819
  • تعداد بازدید : 54
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
حضور ۲۰۰ عضو هیأت علمی در پانزدهمین فراخوان جذب

دکتر ضیایی: شایستگی، ملاک اصلی جذب اعضای هیات علمی

دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه و دبیرهیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه در گفت و گویی با اشاره به شایسته سالاری بعنوان یکی از اصلی ترین رویکردهای دانشگاه در پانزدهمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از اهتمام جدی مسئولان و گروههای آموزشی دانشگاه به منظورجذب افراد شایسته و نخبه باهدف افزایش جایگاه علمی این دانشگاه

 

 

 

 

 

 

 دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه و دبیرهیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه در گفت و گویی با اشاره به شایسته سالاری بعنوان یکی از اصلی ترین رویکردهای دانشگاه در پانزدهمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از اهتمام جدی مسئولان و گروههای آموزشی دانشگاه به منظورجذب افراد شایسته و نخبه باهدف افزایش جایگاه علمی این دانشگاه در سطح منطقه، ملی و بین المللی خبر داد.

 وی گفت: با توجه به منابع محدود انتخابهای دانشگاه بر اساس توانمندی و شایستگی افراد است؛ و جذب هیچ فردی در این مسیر تضمین نمی شود.

دکتر ضیایی تعداد داوطلبان شرکت کننده در فراخوان پانزدهم  در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را۳۵۲نفرذکر کرد و گفت: از این تعداد ۳۲۰ نفر دانشگاه را بعنوان اولویت اول انتخاب نموده اند که بر اساس ارزیابی اولیه صلاحیت عمومی نظیر؛ سن، مدرک تحصیلی و دیگر موارد۵۰نفر از واجدین شرایط غیر قابل بررسی و مابقی به مرحله مصاحبه راه یافتند. همچنین ۲۱۳نفر ضمن ارائه مدارک چهارشنبه ششم تیرماه  به مصاحبه دعوت شدند.

دکتر ضیایی ادامه داد: ظرفیت اعلام شده ۸۱ ردیف در ۵۳ رشته آموزشی و پژوهشی است که تعداد ۲۰۰ نفر از اعضای هیات علمی به منظور مصاحبه و انتخاب افراد با صلاحیت علمی در جلسه روز چهارشنبه دعوت شده و حضورخواهند یافت.

دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به اهمیت جذب و افزایش اعضای هیات علمی اظهار داشت: دانشگاه بر اساس برنامه های آتی خود و به منظورتبدیل شدن به دانشگاهی متمایز در حرکت است و در این مسیر با توجه به ماموریتهای ویژه پیش رو بعنوان دانشگاه مادر در بخش های آموزش، پژوهش و ارائه خدمات باید کمبودها را جبران کند بنابراین دانشگاه درجریان تبدیل شدن به دانشگاهی متمایز و برتر، ترمیم نیازهای جاری دانشگاه و بکارگیری نیروی انسانی به منظور جایگزینی اعضای هیات علمی بازنشسته و همچنین جذب نخبگان ماموریت ویژه ای به عهده دارد. 

 بنا به گفته دکتر ضیایی مهمترین سرمایه هر دانشگاهی نیروی انسانی است و ستون و مرکز این سرمایه ارزشمند در دانشگاهها اعضای هیات علمی هستند بنابراین انتظار دانشگاه از اعضای هیات علمی بسیار بالا است. این افراد می توانند ماموریت های ویژه ای در بخش های مختلف اعم از؛ ارائه خدمات مطلوب، پژوهش و تولید دانش ضمن اختصاص زمان  موثردر دانشگاه انجام دهند.

معاون آموزشی در ادامه سخنان خود از ترسیم برنامه توانمندسازی اساتید و اعضای هیات علمی در راستای نیازهای دانشگاه بعنوان یکی از برنامه های آتی خبر داد و خاطرنشان کرد: اعضای هیات علمی باید بدانند که دانشگاه چه انتظاراتی از ایشان دارد، ممکن است فردی شرایط نخبگی را دارا باشد ولی آمادگی لازم برای عضو هیات علمی شدن را نداشته باشد. این موضوع فاصله ای با اهداف دانشگاه ایجاد می کند؛ دانشگاه در جهت ماموریتها و اهداف خود این فاصله را ترمیم می کند.

وی با اشاره به احراز شرایط نخبگی بعنوان یکی از شرایط جذب در این فراخوان اظهار داشت: تنها کسی که در دوران تحصیل نخبه بوده است شاخص نخبگی نیست، مهم این است که فرد نخبه خود را بدهکار جامعه بداند چرا که او یک هدیه الهی از آفرینش دریافت کرده است و باید به تعهدات خود و جامعه خود بیش از دیگران توجه کند این فرد باید درزمینه اخلاق حرفه ای، انتقال و آموزش مفاهیم، ارتباط، اثرگذاری در دانشگاه و جامعه و همچنین اشاعه فرهنگ هم نخبه باشد و این ترکیبی از توانایی ها است و در گام بعدی تعهد بالاتری هم داشته باشد که آن تعهد به مردم است.

دبیرهیات اجرایی جذب، بهرمندی از پتانسیل بالای نخبگان را مورد تاکید قرار داد و از ایجاد فضای آموزشی ضمن فراهم کردن زیرساختهای  لازم به منظور پرورش فعالیتهای نخبگان خبر داد.

وی گفت: به زودی تمایز علمی و برتری های دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حوزه های مختلف متناسب با نقشه علمی کشور، ضمن تمرکز برمرجعیت علمی در منطقه، ملی و بین المللی اعلام خواهد شد. دکتر ضیایی ادامه داد: دانشگاه بدلیل دارا بودن محدودیتهایی نظیر؛ منابع، زمان و نرم افزارلازم نیست در تمامی جهات علمی و پژوهشی دارای مرجعیت علمی باشد، بلکه باید انتخاب کنیم در چه حوزه هایی دارای مزیت نسبی و ظرفیت های لازم برای تبدیل شدن به مرجعیت علمی هستیم و این نقاط را با کمک نخبگان تقویت کنیم و در سایر حوزه ها و زمینه ها بعنوان دانشگاه مادر از استاندارهای لازم برخوردار باشیم.

توسعه آکادمیک هدفمند و هوشمند دانشگاه بعنوان دو هدف مهم یکی دیگر از مواردی بود که دکتر ضیایی از ترسیم نقشه آن خبر داد.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 63806
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست