به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش
دیدار اعضای هیات علمی گروه زنان با ریاست دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه
دیدار اعضای هیات علمی گروه زنان با ریاست دانشگاه

دکترپیوندی رییس دانشگاه و دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در نشستی با اعضای هیات علمی گروه زنان شنبه 16 اسفندماه در مرکز پزشکی،آموزشی و درمانی امام حسین(ع) دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه، دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر حسینی مدیر گروه زنان ، دکتر طباطبایی رییس بیمارستان امام حسین (ع) و سایر اعضای این گروه نیز حضور داشتند، دکتر پیوندی با اشاره به حضور اعضای هیات علمی مجرب و توانمند در گروه زنان و نقش موثر آنان در ارتقای سطح علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن تاکید برلزوم ارایه ایده های نو، ایجاد زیرساخت های مناسب برای ارتقای گروه و برداشتن گامهای بلندتر را ضروری دانست و از تلاش های اعضای هیات علمی و دستیاران گروه زنان در اجرای طرح تحول نظام سلامت و کاهش آمار سزارین نسبت به سنوات قبل تقدیر کرد.
دکتر پیوندی همچنین برلزوم برنامه ریزی برای افزایش درصد قبولی دستیاران تاکید کرد و اظهار داشت: گرچه قبولی در امتحانات بورد تنها ملاک آموزش نیست اما در نظام رتبه بندی ملی بعنوان یکی از ملاک های مهم مطرح است بنابراین انتظار داریم با برنامه ریزی های گسترده شاهد افزایش درصد قبولی و رتبه های برتر گروه در آزمون های بورد باشیم.
وی خاطرنشان کرد: برای تقویت گروه زنان باید رشته های جدید در مقطع فلوشیپ راه اندازی شود که در این راستا تشکیل بخش پریناتولوژی باتوجه به اهمیتی که در کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان دارد، یکی از ویژگی های درخور تحسین این گروه می باشد.
رئیس دانشگاه تاسیس مرکز لاپاروسکوپی در گروه را یکی از سیاست های اصلی برشمرد که به واسطه آن می توان فعالیت های جدیدی را در حوزه جراحی های نوین انجام داد و این مهم باید با مشارکت بین بخشی و هماهنگی تمامی بخش ها انجام پذیرد.
دکتر پیوندی در بخش دیگری از سخنان خود بر جذب دانشجویان خارجی در رشته های فوق تخصصی و فلوشیپ، ارتباط دانشگاه با سایر دانشگاه های منطقه و جهان تاکید و خاطرنشان کرد: کاهش میزان مرگ و میر مادران و نوزادان، یکی از بحث های مهم بهداشتی درمانی کشور است که تلاش نظام سلامت در راستای کاهش این آمار و نزدیک شدن آن به صفر است که گروه زنان همگام با تمامی گروه ها و سیستم های مدیریتی درمان، نقش بسزایی در این خصوص خواهد داشت.
در بخش دیگری از این نشست دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه ضمن بیان سخنانی درخصوص همکاری های بخش نازایی با مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری و لزوم ساماندهی آن، تلاش برای جذب فلوشیپ پریناتولوژی و لزوم همکاری و هماهنگی بیشتر گروه زنان با گروه مامایی توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین در این نشست دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه به بیان توضیحاتی درخصوص بسته های حمایتی مرتبط با پژوهش، حمایت از گروه ها برای برگزاری کنگره ها، افزایش مقالات کاربردی برای حوزه درمان، تقویت مراکز توسعه بالینی، همکاری معاونت برای انتشار مقالات و طرح های تحقیقاتی اعضای هیات علمی پرداخت.
گفتنی است در ابتدای این نشست دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی به بیان توضیحاتی درخصوص مشارکت اعضای هیات علمی در امور اجرایی و برنامه های آموزش پزشکی عمومی، تعداد دستیاران و نحوه توزیع آنان ، وضعیت قبولی آنان در امتحانات گواهینامه تخصصی و دانشنامه، فعالیت های آموزشی و پژوهشی و .... پرداخت.
وی همچنین به مواردی نظیر تدوین برنامه استراتژیک گروه، تشکیل منظم شورای گروه، تداخل بخش آموزشی بیمارستان آیت ا... طالقانی با مرکز تحقیقات ناباروری و لزوم همکاری آنها، ضرورت برنامه ریزی برای افزایش موفقیت دستیاران در آزمون دانشنامه، ضرورت افزایش مراکز پذیرای دانشجوی پزشکی، توجه ویژه به آموزش پزشکی عمومی ، پذیرش دانشجویان خارجی با توجه به توانمندی های گروه، تکمیل اطلاعات گروه بر روی وب سایت فارسی و انگلیسی دانشکده را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه نشست دکتر حسینی مدیر گروه زنان ضمن معرفی اعضای هیات علمی، درخصوص تاریخچه گروه و اهداف آن، ارتقای کیفی و کمی در آموزش و پژوهش، شرکت در کنگره ها و سمینارها، یکسان سازی پروتکل های آموزشی و درمانی در بخش زنان، توزیع اعضای هیات علمی، اعضای کمیته های مختلف گروه و اقدامات آموزشی و پژوهشی به بیان توضیحاتی پرداخت.
مدیرگروه زنان دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود مواردی نظیر بررسی کمبودهای موجود در بخش ها و رفع آنها، راه اندازی بخش پریناتولوژی در بیمارستان شهدا، تهیه تجهیزات مورد نیاز بخشها و ساماندهی پذیرش بیماران پرخطر را از اولویت های این گروه برشمرد.
دکتر حسینی در ادامه از جمله برنامه های آتی گروه زنان را تکمیل بخش پریناتولوژی در بیمارستان شهدا و پذیرش دستیار فلوشیپ، تکمیل کادر هیات علمی بخش نازایی بیمارستان مهدیه و پذیرش دستیار فلوشیپ، تکمیل کادر هیات علمی و تجهیزات مورد نیاز بخش ها، افزایش پذیرش فلوشیپ انکولوژی زنان، تنظیم دروس دانشجویان با استفاده از امکانات مولتی مدیا، برگزاری کارگاه های مختلف، تشکیل کمیته ارزشیابی درونی به منظور پایش برنامه های آموزشی و درمانی و راه اندازی کلینیک منوپوز عنوان کرد.
وی همچنین تشکیل تیم درمانی مسوول پذیرش و درمان بیماران پرخطر، اختصاص تخت ICUدر بیمارستانها به بیماران بخش زنان و در اولویت قراردادن پذیرش مادران مشکل دار را از اولویت های فوری این گروه برشمرد.
در پایان نشست مذکور اعضای هیات علمی گروه به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و درخصوص مسائل مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
نظر