به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش
دیدار اعضای هیات علمی گروه عفونی با ریاست دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه
دکترپیوندی رییس دانشگاه بهمراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه با اعضای هیات علمی گروه عفونی شنبه یازدهم بهمن ماه در بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد دیدار و گفتگو کرد. در این نشست که دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی ، دکتر یادگاری مدیر گروه عفونی دانشگاه و سایر اعضای این گروه نیز حضور داشتند، رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره پیشکسوتان گروه عفونی و تقدیر از زحمات آنان، این گروه را دارای اعضای هیات علمی توانمند، مجرب و شایسته تقدیر برشمرد. دکتر پیوندی

دکترپیوندی رییس دانشگاه بهمراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه با اعضای هیات علمی گروه عفونی شنبه یازدهم بهمن ماه در بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی ، دکتر یادگاری مدیر گروه عفونی دانشگاه و سایر اعضای این گروه نیز حضور داشتند، رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره پیشکسوتان گروه عفونی و تقدیر از زحمات آنان، این گروه را دارای اعضای هیات علمی توانمند، مجرب و شایسته تقدیر برشمرد.
دکتر پیوندی رئیس دانشگاه در سخنان خود با تاکید بر نقش مهم و موثر گروه عفونی در درمان بیماریهای بازپدید و نوپدید که یکی از دغدغه های نظام سلامت می باشد، اظهار داشت: جهت گیریها در مرحله سوم طرح تحول سلامت، باید به گونه ای باشد که دستیاران به سمتی هدایت شوند که بهترین انتخاب رشته را با توجه به نیازها و علایق خود داشته باشند و از رشته های اصلی مانند داخلی، اطفال، جراحی و زنان که اساس طب در آنها نهادینه شده است، فاصله نگیرند.
رئیس دانشگاه در ادامه سخنان خود افزود: با توجه به این که حدود یک دهه از آغاز طرح ریفرم بعنوان یک تغییر اساسی در روند آموزش پزشکی می گذرد، ضروری است تمامی گروه ها سعی کنند با همدلی و مشارکت و استفاده از نظرات و پیشنهادات یکدیگر، مشکلات و نقایص این طرح را برطرف کنند.
دکتر پیوندی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی های استراتژیک برای کسب رتبه های برتر در آزمونها با توجه به وجود بخش های غنی و اساتید ارزشمند در دانشگاه اظهار داشت: آموزش از راه دور و آماده سازی زیرساخت های آن علاوه بر صرفه جویی در زمان و هزینه ها، کمک بزرگی در راستای ارتقای برنامه های آموزشی دانشگاه می باشد.
وی افزود: همچنین با توجه به تعداد و تنوع زیاد بیماران، چرخش رزیدنت ها به طور دوره ای در بخش های مختلف مراکز تابعه ، کمک شایانی به ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش می کند.
ریاست دانشگاه در خاتمه سخنان خود با بیان این مطلب که جذب نیروهای جوان، تزریق آنان به بخش های آموزشی و پژوهشی، جلوگیری از پراکندگی نیروها و تمرکز بخش های آموزشی باید مورد توجه قرار گیرد خاطرنشان کرد: مسلما عواملی نظیر ارتباط بین گروه های پایه و بالینی با توجه به ماهیت رشته عفونی، توجه بیشتر به آموزش پزشکی عمومی و ساماندهی برنامه های آموزشی دستیاران در مراکز از جمله عواملی هستند که با حمایت و همدلی اعضای گروه منجر به ارتقای سطح علمی گروه عفونی در دانشگاه و منطقه خواهد شد.
گفتنی است در نشست مذکور دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه ضمن بیان سخنانی درخصوص برنامه ریفرم و بازنگری آن به خصوص در نحوه اجرا، جذب اعضای هیات علمی جوان، جذب دانشجویان خارجی و بودجه های آموزشی توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به بیان مطالبی درخصوص برنامه ریزی های کلان برای ثبت مقالات در مجلات معتبر با مشارکت تمامی اعضای هیات علمی، برگزاری کارگاه های توانمندسازی و لزوم دریافت بازخورد، تسهیلات و حمایت های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از طرح های تحقیقاتی و تالیف کتاب و ... ، طراحی سامانه ای برای تبدیل اطللاعات موجود به برون دادهای پژوهشی بمنظور افزایش مقالات،لزوم وجود واحد توسعه بالینی در مراکز و تبدیل بیمارستانها به پژوهشکده های فعال پرداخت.
قابل ذکر است در ابتدای این جلسه دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی ضمن معرفی گروه عفونی به بیان توضیحاتی در خصوص وضعیت و فعالیت های آموزشی و پژوهشی این گروه، رتبه های علمی اعضا، مشارکت اعضا در کارهای اجرایی، تعداد دستیاران در بخش های آموزشی، تعداد مقالات و سرانه اعضای هیات علمی در انتشار مقالات علمی پرداخت.
وی مرکز تحقیقات عفونی و گرمسیری دانشگاه را یک فرصت و بستری مناسب برای پژوهش عنوان کرد و برگزاری کارگاه ها و کنگره های گوناگون را از نقاط قوت گروه عفونی برشمرد و به ارزشیابی مراکز برای تعیین نقاط قوت و ضعف و مشکلات برنامه های دستیاران و ریفرم اشاره کرد.
دکتر جرجانی در خاتمه سخنان خود وجود برنامه استراتژیک گروه، تشکیل منظم شورای گروه و ارسال صورتجلسات به دانشکده پزشکی، برنامه ریزی برای افزایش ساعات بالینی در آموزش دروه کارآموزی، افزایش مشارکت اعضای هیات علمی در برنامه اصلاحات در آموزش پزشکی، کمبود تخت های بخش عفونی بیمارستان امام حسین(ع) در مقایسه با تعداد بیماران، برگزاری کنفرانسهای بین رشته ای، لزوم همکاری و فعالیت تحقیقاتی با گروه های علوم پایه مرتبط و تکمیل اطلاعات بر روی وب سایت فارسی و انگلیسی دانشکده را از نیازها و ضرورتهای گروه عنوان کرد.
در این نشست همچنین دکتر یادگاری مدیر گروه عفونی دانشگاه ضمن معرفی اجمالی گروه و اعضای هیات علمی، درخصوص عملکرد آموزشی و پژوهشی، تجهیزات، دستاوردها و توانمندی های گروه عفونی دانشگاه توضیحاتی بیان کرد.
مدیرگروه عفونی دانشگاه برخورداری گروه از افراد مجرب و همکاری و مشارکت خوب اعضا، داشتن دوره فلوشیپ عفونت در پیوند و سرطان، انتشار مجله انگلیسی زبان، برگزاری کارگاه ها و سمینارها را از نقاط قوت این گروه برشمرد.
وی همچنین به مواردی نظیر عدم وجود بودجه مشخص برای آموزش، کمبود اعضای هیات علمی جوان، کمبود تخت در بخش عفونی بیمارستان امام حسین(ع)، عدم وجود آزمایشگاه رفرانس عفونی برای آموزش و عدم دسترسی بعضی از بخش ها به اینترنت بعنوان کمبودهای موجود اشاره کرد.
دکتر یادگاری در بخش دیگری از سخنان خود راه اندازی مرکز مشاوره رفتاری ایدز در بیمارستان لقمان، برگزاری کنفرانس ها و گراندراندهای ادواری عفونی، برگزاری ژورنال کلاب ها و کارگاههای های مختلف، نظارت بر برنامه های چرخشی دستیاران در بخش ها، تشویق و ترغیب دستیاران به نگارش مقاله در مجلات معتبر، انجام طرح های تحقیقاتی و ثبت سوابق علمی و پژوهشی آنان و برقراری ارتباط دستیاران با مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری را از اقدامات آموزشی پژوهشی گروه عفونی برشمرد.
در این نشست اعضای هیات علمی گروه عفونی دانشگاه نیز به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
در پایان ریاست دانشگاه به همراه معاونان آموزشی و تحقیقات و فن آوری و رئیس دانشکده پزشکی، از بخش عفونی بیمارستان لبافی نژاد بازدید و از بیماران این بخش عیادت کردند.
نظر