×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/11/21 - 10:55
  • بازدید : 1798
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش

دیدار اعضای گروه روانشناسی بالینی با ریاست دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه

دکترپیوندی رییس دانشگاه بهمراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه با اعضای هیات علمی گروه روانشناسی بالینی، شنبه 18 بهمن ماه دیدار و گفتگو کرد

 

 دکترپیوندی رییس دانشگاه بهمراه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه با اعضای هیات علمی گروه روانشناسی بالینی، شنبه 18 بهمن ماه  دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که  دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر مسجدی آرانی مدیر گروه روانشناسی بالینی و  سایر اعضای گروه نیز حضور داشتند، ریاست دانشگاه ضمن تبریک دهه مبارک فجر و تقدیر از  گروه مجرب روانشناسی بالینی ، تدوین برنامه استراتژیک گروه را نقطه عطفی برای شناخت نیازهای گروه  برشمرد و خاطرنشان کرد: گروه روانشناسی بالینی با توجه به تعداد کم اعضای هیات علمی، قسمت اعظم زمان خود را به فعالیت های آموزشی اختصاص داده و از پژوهش فاصله گرفته است. در حالی که انتظار داریم با برنامه ریزی دقیق، منسجم و اصلاح زیرساخت ها؛ این گروه بیش از پیش به فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی بپردازد.

دکتر پیوندی با اشاره به وجود مشکلات روانشناختی در جامعه؛توجه ویژه به بهداشت روان و ارایه راهکارهای لازم برای رفع این مسایل را ضروری برشمرد و افزود: گروه روانشناسی بالینی باید با برنامه ریزی و اجرای طرحهای موثر، زمینه ایجاد فضایی شاد و با نشاط ،پویا با رقابت سالم و عادلانه میان دانشگاهیان (کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان) را فراهم کند.

برقراری ارتباطات گسترده با سایر مراکز نظیر دانشگاه شهیدبهشتی، استفاده از طرحها ، ایده ها و فضاهای آموزشی و پژوهشی ، ارتباط با مرکز مشاوره دانشجویی و توجه به مشکلات آن، جذب اعضای هیات علمی پرتلاش و جوان در گروه، گسترش رشته روانشناسی بالینی در بیمارستان امام حسین(ع) در حوزه آموزش و پژوهش از جمله موضوعات مورد تاکید ریاست دانشگاه در این نشست بود.

رئیس دانشگاه در خاتمه سخنان خود با اشاره به ضرورت برقراری ارتباط نزدیک دو گروه روانشناسی بالینی و روانپزشکی خاطرنشان کرد: مسلما این موضوع تاثیر مثبتی بر روی دستیاران داشته و منجر به شکوفایی استعدادهای آنان می شود و می تواند الگویی مناسب برای سایر گروه ها در سطح دانشگاه باشد.

گفتنی است در این نشست دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه  نیز درخصوص تعداد اعضای هیات علمی گروه، لزوم جذب اعضای جدید، تعداد زیاد دانشجویان، توانمندیهای گروه و اعلام ظرفیت مطالبی را بیان کرد.

همچنین دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه به بیان مطالبی درخصوص تعداد مقالات و طرح ها، برنامه ریزی برای افزایش مقالات، انجام پژوهش ها در سطح بهداشت روان، راه اندازی کلینیک مجازی سلامت و مشارکت تمامی اعضای هیات علمی در این طرح ، پشتیبانی و حمایت معاونت از انتشار مجلات مربوط به پیام های بهداشتی و روانی پرداخت.

دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی نیز توضیحاتی درخصوص فعالیت های آموزشی و پژوهشی گروه روانشناسی بالینی، تعداد اعضای گروه ، مشارکت اعضا در کارهای اجرایی، عملکرد آموزشی و پژوهشی و تعداد مقالات گروه ارایه کرد.

وی ضمن تقدیر از تدوین برنامه استراتژیک گروه، تشکیل منظم شورای گروه و ارسال صورتجلسات آن به دانشکده پزشکی؛ برنامه ریزی برای تقویت توانمندیهای علمی اعضای گروه  و افزایش ارتباط علمی با گروه های پایه و بالینی مرتبط  را امری ضروری دانست.

دکتر جرجانی در سخنان خود مواردی نظیر استفاده از فضاهای آموزشی بالینی، برقراری ارتباط و همکاری با مرکز مشاوره خانواده دانشگاه شهید بهشتی در قالب تفاهم نامه همکاری های دوجانبه و تکمیل اطلاعات گروه بر روی وب سایت فارسی و انگلیسی دانشکده را از جمله نکات قابل توجه گروه برشمرد.

در ابتدای این نشست دکتر مسجدی مدیر گروه روانشناسی بالینی ضمن معرفی اعضای گروه به بیان توضیحاتی درخصوص عملکرد آموزشی و پژوهشی ، تجهیزات و توانمندیهای گروه پرداخت و با اشاره به ماهیت این رشته، ایجاد فضای علمی حرفه ای برای تربیت نیروی متخصص درحوزه آموزش، پژوهش و بالین را بعنوان چشم انداز مهم این گروه عنوان کرد.

وی مواردی چون توجه به کرامت انسانی، رعایت اولویتهای ملی، تحول در نظام سلامت، افزایش روحیه خودباوری و خوداتکایی، احترام به دانشجو، تقویت روحیه خلاقیت و نوآوری، مسوولیت پذیری و نقادی، تاکید بر اخلاق حرفه ای، احترام به حقوق بیمار، توجه به ارتباط توام با احترام، پذیرش و درک متقابل استاد و دانشجو برای انتقال بهتر دانش و مهارت را از جمله ارزشهای مورد توجه گروه عنوان کرد.

دکتر مسجدی با اعلام این مطلب که گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اولین برگزارکننده امتحانات آسکی این رشته در کشور می باشد؛ به مواردی نظیر کمبود اعضای هیات علمی، عدم استقرار گروه در دانشکده پزشکی، کمبود کتب مرجع رشته، عدم وجود اتاق برای دستیاران، کمبود تجهیزات و امکانات اداری و عدم دسترسی به کامپیوتر و اینترنت برای دانشجویان و دستیاران، عدم وجود آزمایشگاه و ابزارهای مورد نیاز و کمبود فضای آموزشی بعنوان مشکلات و چالش های این گروه اشاره کرد.

در پایان نشست مذکور اعضای هیات علمی گروه به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

 سپس ریاست دانشگاه و هیات همراه از بخشهای مختلف این گروه نظیر  کلینیک روانشناسی بالینی بعمل آوردند

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 17447
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست