رئیس دانشگاه به همراه معاون آموزشی دانشگاه از گروه های آموزشی در دانشکده علوم توانبخشی بازدید کردند/ تربیت دانشجوی کار آفرین، اولویت آموزشی دانشگاه
دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه به همراه معاونان، ریاست دانشکده و مدیران گروه، شنبه ۵ خرداد ماه از گروه های آموزشی علوم پایه بینایی سنجی، شنوایی سنجی، فیزیوتراپی، کاردرمانی و علوم پایه در دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه بازدید کردند. رئیس دانشگاه

دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه به همراه معاونان، ریاست دانشکده و مدیران گروه، شنبه ۵ خرداد ماه از گروه های آموزشی علوم پایه بینایی سنجی، شنوایی سنجی، فیزیوتراپی، کاردرمانی و علوم پایه در دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه بازدید کردند.
رئیس دانشگاه در ابتدا با حضور در کلینیک ها و بخش های مختلف از مرکز تحقیقات بیومکانیک و الکتروفیزیک، کلینیک فیزیوتراپی، کارگاه کاردرمانی سلامت و روان، کارگاه اسپلینت، کلینیک کاردرمانی کودکان، کلینیک کاردرمانی بزرگسالان، کلینیک تخصصی شنوایی و تعادل، کتابخانه و کلاس های آموزشی بازدید کرد.
در ابتدای دیدار با گروه های آموزشی علوم پایه در دانشکده توانبخشی، دکتر فرشاد اخوتیان رئیس دانشکده به معرفی گروه های مختلف آموزشی و چشم انداز و عملکرد دانشکده پرداخت.
دکتر اخوتیان با اشاره به ۴۳ عضو هیأت علمی در مجموعه گروه های آموزشی کفت: دانشکده توانبخشی هم اکنون ارائه خدمات آموزشی به بیش از ۷۵۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی را بر عهده دارد.
وی جذب دانشجوی خارجی را از اهداف این دانشکده دانست و با اعلام ۳۰ دانشجوی بین الملل شاغل به تحصیل از افزایش این تعداد دانشجویان در آینده ای نزدیک خبر داد.
دکتر اخوتیان در ادامه از افزایش ۲۰۰ درصدی تولیدات پژوهشی این دانشکده خبر داد و اظهار داشت: بکارگیری فناوری و ایجاد دانشکده ای پیشرو و نوآور محور اصلی برنامه های دانشکده توانبخشی است.
در ادامه دیدار جداگانه با گروه های آموزشی دانشکده توانبخشی، دکتر هاله کنگری مدیرگروه بینایی سنجی دانشکده به ارائه گزارشی از عملکرد گروه پرداخت. اعضای گروه نیز در این دیدار ضمن بیان مسائل مدنظر خود خواستار افزایش مراکز کارآموزی در بیمارستان ها، بازنگری در برنامه های آموزشی، افزایش اعضای هیأت علمی و تجهیز کلینیک های خدماتی شدند.
دکتر هما زرین کوب مدیرگروه شنوایی شناسی دانشکده نیز با اشاره به بنیانگذاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رشته های شنوایی شناسی به ارائه گزارشی از توانمندی ها و ظرفیت های این گروه پرداخت. وی همچنین در ادامه خواستار افزایش مراکز کارآموزی برای دانشجویان، راه اندازی مقطع Ph.Dدر بسیاری از رشته ها و تصویب سایر رشته های شنوایی شناسی شد. سایر اعضای گروه نیز در ادامه در خصوص تقویت ارتباط با گروه ها و بخش های بالینی در مراکز درمانی نکات خود را ارائه کردند.
در ادامه دیدارها با گروه های آموزشی، دکتر فریده دهقان مدیرگروه کاردرمانی ضمن معرفی اعضای گروه، گزارشی از فعالیت های گروه را ارائه داد. وی توسعه فعالیت های آموزشی و پژوهشی را از اولویت های گروه دانست و از همکاری با دانشکده های فنی دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر در این راستا خبر داد. وی با اشاره به زیرساخت های گروه، بر تلاش در جهت جذب دانشجویان بین المللی تأکید کرد. تجهیز آزمایشگاه ها، ارتقاء رتبه اعضای هیأت علمی، تجهیز کلینیک ها و راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز از جمله مواردی بود که اعضای گروه به آن اشاره کردند.
دکتر مینو کلانتری مدیر گروه کار درمانی نیز با ارائه گزارشی به بیان توانمندی ها و ظرفیت های این گروه پرداخت. وی ضمن اشاره به کلینیک های فعال گروه در مراکز درمانی دانشگاه خواستار جذب اعضای هیأت علمی برای گروه شد. اعضای گروه نیز ضمن بیان درخواست ها به ارائه نظرات خود پرداختند.
گفتنی است گروه علوم پایه، آخرین گروه آموزشی بود که در دیدار با رئیس دانشگاه به معرفی گروه و همچنین بیان درخواست های خود و نیز نتایج ادغام گروه های علوم پایه پرداختند.
دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه نیز در این دیدار ها گروه های آموزشی علوم پایه در دانشکده توانبخشی را گروه هایی شناخته شده و اثرگذار در چرخه درمان توصیف کرد و بر توسعه خدمات این گروه ها تأکید کرد.
دکتر آقاجانی همچنین با اشاره به نکات مهم مطرح شده توسط اعضای گروه های آموزشی گفت: رئیس دانشکده نکات مطرح شده و اولویت های گروه ها را جمع بندی می کند و با حضور در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه ضمن طرح موضوعات در خصوص آنها تصمیم گیری خواهد شد.
وی سیاست های دانشگاه را عمق بخشی به آموزش اعلام کرد و اظهار داشت: باید در فرآیند آموزش، به افزایش مهارت های فراگیران متناسب با نیازهای جامعه توجه و برنامه های لازم در این راستا را اجرا کنیم.
رئیس دانشگاه پژوهش های کاربردی را بستری مناسب برای حل مسائل و مشکلات مردم در حوزه سلامت دانست و تأکید کرد: دانشجو باید از توان کارآفرینی استفاده کند و دانشگاه نیز تلاش می کند این توان را تقویت کند.
دکتر آقاجانی خواستار توجه جدی به توسعه خدمات در کلینیک های دانشکده شد و اظهار داشت: خدمات بیشتر موجب استقبال بیشتر مردم برای دریافت آن خدمت می شود و این زمینه مناسبی برای نوسازی تجهیزات و استفاده از تجهیزات نوین تر است.
وی توسعه خدمات را نیازمند مواجهه بیشتر با بیماران دانست و بر تعامل و حضور موثر تر گروه ها در مراکز درمانی دانشگاهی و ارتباط با گروه های بالینی تأکید کرد. رئیس دانشگاه در این باره خواستار ارائه طرحی از سوی گروه ها شد که در ضمن آن الزامات و نیازهای آموزشی گروه، شرایط حاکم بر مراکز درمانی و همچنین نیازهای مردم و بیماران در نظر گرفته شود.
رئیس دانشگاه همچنین در پایان گفت: شرایط جذب اعضای هیأت علمی احراز شرایط نخبگی است که دانشگاه در این خصوص حتی با وجود شرایط اقتصادی حاکم، حاضر به جذب این عزیزان است.