رتبه علمی ۶ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقا یافت.
در دویست و نود و دومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارتقای مرتبه شش تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه موافقت شد.

در دویست و نود و دومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارتقای مرتبه شش تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه موافقت شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دویست و نود و دومین جلسه هیئت ممیزه که با حضور دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد، با ارتقا به دانشیاری دکتر مهدی اله بخشیان از دانشکده پیراپزشکی، ارتقا به دانشیاری دکتر مریم واعظ جلالی از دانشکده پزشکی، ارتقا به دانشیاری دکتر فرحناز صادق بیگی از دانشکده پزشکی، ارتقا به دانشیاری دکتر بهروز فرزانگان از دانشکده پزشکی، ارتقا به دانشیاری دکتر رضا سعیدی از دانشکده بهداشت و ایمنی و ارتقا به دانشیاری پژوهشی دکتر الهه عینی از پژوهشکده علوم دندانپزشکی موافقت شد.
گزیدهای از سوابق علمی و اجرایی اساتید ارتقا یافته به شرح زیر است:
دکتر مهدی اله بخشیان متولد سال ۱۳۶۰ و دارای دکتری تخصصی هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون است.
وی در زمینه سلول های بنیادی و سرطان مشغول فعالیت های پژوهشی است و سابقه فعالیت علمی در زمینه مهندسی ژنتیک و دستکاری ژنتیکی سلول های بنیادی را در کارنامه دارد.
دکتر اله بخشیان که تا کنون بیش از ۴۰ مقاله علمی، پژوهشی از وی به چاپ رسیده است، از سال ۹۰ تا ۹۲ پروژه تولید سلول های بنیادی القایی را از فیبروبلاست های پوست انسان انجام داده است.
همچنین از سال ۹۲ تا کنون مشغول فعالیت های پژوهشی در زمینه سلول های بنیادی و نقش آن ها در روند بیماری سرطان ام آر دی و دسته بندی خطر آن هاست.
از مهمترین سوابق اجرایی وی می توان به مدیریت EDOدانشکده پیراپزشکی، عضویت در هیئت علمی گروه هماتولوژی علوم انتقال خون، مسئولیت انجام پروژه تولید سلول های بنیادی القایی از فیبروبلاستهای پوست انسان، مسولیت فنی آزمایشگاه پیوند مغز استخوان بیمارستان آیت الله طالقانی و عضویت در هیئت رئیسه انجمن هماتولوژی آزمایشگاهی ایران اشاره کرد.

دکتر مریم واعظ جلالی متولد سال ۱۳۶۰ در تهران است. وی در سال ۷۹ مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی، در سال ۸۱ مدرک ارشد ویروس شناسی پزشکی و در سال ۸۷ مدرک دکتری ویروس شناسی پزشکی خود را دریافت کرده است.
تاکنون از دکتر واعظ جلالی حدود ۳۰ مقاله علمی، پژوهشی در مجلات معتبر به چاپ رسیده است. همچنین وی سابقه شرکت در جشنواره آموزشی شهید مطهری و جشنواره آموزشی دانشگاه و کسب تقدیرنامه را در کارنامه دارد.
از دیگر سوابق علمی وی می توان به داوری مقالات در ژورنال های معتبر بین المللی مانند Journal of Clinical Virology، عضویت در کمیته علمی ژورنال تخصصی Hepatitis mounthly، عضویت در انجمن ویروس شناسی ایران، عضویت در انجمن ویروس شناسی آمریکا و چاپ کتاب راهنمای نگارش Study guideاشاره کرد.
دکتر واعظ جلالی که از سال ۹۱ سابقه عضویت در EDOدانشکده پزشکی را دارد، چهار سال است مسئولیت کمیته برنامه ریزی درسی و بین رشته ای در EDOرا عهده دار است.
همچنین از دیگر سوابق وی می توان به همکاری در احیای شورای راهبری دانشکده با معاونت آموزشی دانشکده پزشکی در سال ۹۳ نیز اشاره کرد.

دکتر فرحناز صادق بیگی متولد ۱۳۵۲ از تهران است. وی پزشکی عمومی را از دانشگاه علوم پزشکی تهران و تخصص جراحی عمومی را از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اخذ کرده است.
در کارنامه علمی وی چاپ مقالات متعدد، سخنرانی های داخلی و بین المللی و برگزاری سمینارها، کارگاه ها و کنگره های متعددی مشاهده می شود.
از دیگر سوابق اجرایی وی می توان به ریاست واحد فراهم آوری اعضای پیوندی، افتتاح آزمایشگاه حیوانات آزمایشگاهی و پیوند همزمان پانکراس با کلیه اشاره کرد.

دکتر رضا سعیدی متولد تهران دارای مدرک دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط است. وی در سال ۸۶ به عضویت هیات علمی درآمد و در این جلسه هیات ممیزه به رتبه دانشیاری ارتقا یافت.
ار مهمترین سوابق علمی وی می توان به عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال ۱۳۸۵، عضو هیات تحریریه مجله سلامت و محیط زیست، عضو کارگروه کاهش مخاطرات و آلودگی های تهدیدکننده سلامت در فرهنگستان علوم پزشکی و عضو بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات ارتقا سلامت محیط کار و مدیر گروه علوم بهداشتی از سال ۱۳۹۴ تا سال ۱۳۹۷ برخی از سوابق اجرایی دکتر سعیدی است.

دکتر الهه عینی متولد شهر نهاوند و دارای مدرک کارشناسی مامایی ، کارشناسی ارشد آموزش مامایی و Ph.D تخصصی پژوهشی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی در سال ۱۳۸۸ عضو هیئت علمی دانشگاه شد و در حال حاضر نیز بارتبه علمی استادیار رسمی در حال ارایه خدمات است.
وی ارایه مدل محاسبه هزینه سوانح ترافیکی در منطقه Emro برای اولین بار و همکاری در cleainng اطلاعات سوانح ترافیکی راهور ناجا و کاربردی سازی نرم افزار پاتک برای تقلیل خطاهای ثبت اطلاعات ترافیکی در دوران دانشجویی دکترای و همچنین فعالیت در راستای برنامه ریزی های پیشگیری از سوانح ترافیکی مرکز تحقیقات راهور ناجا را در کارنامه علمی خود دارد.
از دیگر مهمترین سوابق علمی دکتر عینی می توان به چاپ کتاب محاسبه هزینه سوانح ترافیکی با روش تمایل به پرداخت، محقق منتخب جشنواره یازدهم ، هشتم و چهاردهم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و طراحی ، اجرا، تهیه گزارش پایانی و ارائه مقالات در طرح قند و لیپید پژوهشکده غدد درون ریز اشاره کرد.
وی همچنین مربی گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، کارشناس مسوول تنظیم خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه، معاونت پژوهشی معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیریت پژوهشی پژوهشکده غدد درون ریز دانشگاه، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات ارتقا، ایمنی و پیشگیری از مصدومیت های دانشگاه و معاون مدیریت روابط دانشگاهی و امور سمینارهای معاونت تحقیقلت و فناوری دانشگاه را در کارنامه اجرایی خود دارد.

دکتر بهروز فرزانگان متولد ۱۳۵۱ در تهران است و مدرک پزشکی عمومی، مدرک متخصصی بیهوهشی و فلوشیپ مراقبت های ویژه خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اخذ کرده است.
دکتر فرزانگان که دارای مقالات علمی در زمینه بیهوشی و مراقبت های ویژه و همچنین ترجمه کتاب است، مجری اصلی در چند طرح تحقیقاتی از جمله طرح تحقیقات کشوری تنگی نای نیز بوده است.
وی همچنین در جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان پزشک نمونه انتخاب شده است.
از سوابق اجرایی دکتر فرزانگان می توان به ریاست بخش بیهوشی و PIcuمرکز مسیح دانشوری در سال ۹۲ و مسئولیت آموزشی دستیاران فوق تخصصی مراقبت های ویژه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۹۵ اشاره کرد.

انتهای پیام/
١٥:٢٢ - يکشنبه ٢٧ مرداد ١٣٩٨ / عدد : ٨١٧٤١ / تعداد نمایش : ٢٨٠