×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/09/12 - 15:25
  • بازدید : 305
  • تعداد بازدید : 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.

دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چهارشنبه ۱۲ آذرماه طی حکمی دکتر سید امیرمحمد مرتضویان استاد دانشگاه را به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب کرد.

دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چهارشنبه  ۱۲ آذرماه طی حکمی دکتر سید امیرمحمد مرتضویان استاد دانشگاه را به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب کرد.
 
 
در این حکم آمده است:
 
«برادر گرامی جناب آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان
 
استاد محترم دانشگاه
 
سلام علیکم
 
با توجه به تخصص، شایستگی و سوابق اجرایی جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.
 
موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه، از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم
 
دکتر علیرضا زالی
 
رئیس دانشگاه»
 
دکتر مرتضویان دانش آموخته دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي، گرايش تكنولوژي مواد غذايي از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی با مرتبه استادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
 
سوابق اجرایی و علمی 
 
- دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي باگرايش تكنولوژي مواد غذايي.
 
- عضو شورای مشورتی غذا در سازمان غذا و دارو
 
- عضو شورای حمایت از فناوری و شرکت­های دانش­بنیان در سازمان غذا و دارو
 
- معاون آموزشي دانشكده‌ و انستیتوی تغذیه و صنایع غذایی کشور
 
- مدير كميته تحقيقات دانشجويی دانشگاه علوم­پزشکی شهید بهشتی­پزشكي شهيدبهشتي
 
- عضو شورای آموزشی دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي
 
- عضوشورای سياست‌گذاری کمیته‌ي تحقیقات دانشجوییکشوری در وزارت بهداشت
 
- مشاور علمي سازمان غذا و دارو در حوزه لبنيات و مواد غذايي فراسودمند .
 
- مشاور علمی دفتر بهبود تغذیه‌ي جامعه در صنعت غذا
 
- نماينده رياست سازمان ملي استاندارد ايران در كميته‌هاي ملي غذايي و ميكروب‌شناسي (۱۳۸۷- ...).
 
- عضو هيات تخصصی بورد صنایع غذایی در وزارت بهداشت (۱۳۹۲- ...).
 
- عضو شوراي پژوهشي انستيتوی تحقيقات تغذیه و صنایع غذایی (۱۳۹۲- ...).
 
- عضو کمیته فنی و قانونی صدور پروانه‌های بهداشتی معاونت غذا و داروي دانشگاهعلوم پزشكي شهيدبهشتي
 
-عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي (۱۳۹۶- ...).
 
- عضو شوراي راهبردي نهاد رهبري در دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي
 
- عضو هيات‌مديره‌ي انجمن پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند
 
- عضو کمیته فنی انجمن فرآورده­های لبنی.
 
- عضو هیئت تحریریه شش مجله خارجی و داخلی و سردبیر میهمان مجله «Current Opinion in Food Science»(ISI)
 
برخی از افتخارات:
 
- عضو سطح ۱ بنياد ملي نخبگان و برنده‌ي جايزه‌ي پژوهشي سطح ۱ اين بنياد.
 
- دانشمند یک درصد پراستناد برتر ESIدر جهان
 
- رتبه ۱ پژوهشی کشور در میان متخصصان صنایع غذایی
 
- برگزيده‌ حقوقی رتبه‌ اول جشنواره‌ي علوم‌پزشكي رازي به عنوان مدیر کميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي  از سال ۱۳۹۸-۱۳۹۲
 
- دانشیار پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۳
 
- مخترع برتر دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۲
 
- استاد نمونه آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره آموزشی ۱۳۹۲
 
- برگزيده‌ي حقیقی رتبه‌ي اول جشنواره‌ي علوم‌پزشكي رازي  به عنوان مخترع جوان ۱۳۹۱
 
-دریافت گرنت اختراع برتر در سه دوره‌ي جشنواره ملی نوآوری و شكوفايي (رويش) بنیاد ملی نخبگان (۱۳۸۷).
 
 
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشيو اخبار معاونت
  • کد خبر : 99227
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست